A evo i za Taunusa ...
Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: Chat (free talk)
Pa koliki je to vozni park? Ne secam se da sam uzivo video FCS auto do pre par nedelja, a sad malo malo, i to sve istog vlasnika.
A evo i za Taunusa ...

A evo i za Taunusa ...
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Veeeeeelika je Krstićeva avlija, a još ni u pola nije puna! 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- darioculibrk
- Poruka: 1211
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h
Da li se u Focus Mk1 mogu naknadno ugraditi komande na volanu? Mislim na komande za radio.
Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Mogu, ali ti trebaju dugmići sa nosačima i pratećim plastikama, instalacija, radio koji to podržava....
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- lukijano
-
- Poruka: 767
- Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h
Ma "Thule" je zakon... ja imam na mom Mondeu, Thule nosače. Oni se podese samo prvi put... nakon toga montaža traje 2 minuta--- isto toliko i demontaža... a možda i kraće.jelchica piše:Aha, onda sam se ja zeee, previdela sam da mogu uzdužne šine da se preskoče skroz!
Eee, fala vi, fala.
Mada, biće verovatno ružno samo sa tim poprečnim cevima
Mondeo (bez fabričkih šina), ima na svakom "štoku" od vrata (okvir od vrata), iznutra po jednu malu rupu, namenski napravljenu, za Thule nosače. Thule nosač, ima na svakoj strani po jedan klin, koji se prilikom montaže ubaci u tu rupu i tu jednostavno nema greške... Nosači su u idealnoj poziciji svaki put kad ih montiraš... Montaža je bez ikakvih ključeva, elegantna, stezanje samo sa rukama... nosači se zaključavaju, tako da ne može niko da ih ukrade... A oni su tako čvrsto pričvršćeni, kao da si ih zavario za krov... Bukvalno, pomeraš i cimaš ceo auto, a da se nosači ne pomere pri tom ni milimetar... Moglo bi da se šlepa auto zakačen za njih... Godinam ih koristim i to je jedno savršenstvo tehnike, za tu namenu...
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
i kostaju 200€ odnosno koliko i mondeo sa sinama + 30€ za univerzal precke
- lukijano
-
- Poruka: 767
- Član foruma od: četvrtak, 17. jan. 2013. u 15:55h
Nisam siguran, ali mislim da ne koštaju više od 130 e. Nisam siguran zbog toga što sam ja moj kit-komplet kupio još za prošli automobil (daewoo). Međutim to je sve kompatibilno i menjaju se samo prihvatne šape... odnosno delovi u kitu... Tako da sam ja sada imao samo malu doplatu. Evo je adresa od shopa u Novom Sadu:http://www.triniti.co.rs/., Pa ko ne veruje neka pita.
Ima Thule shop i u BG.
Jedino što ja pričam o nosačima za Hatch, a vi ostali čini mi se mislite na karavan... E za karavan, ne znam kolika je cena...
Ima Thule shop i u BG.
Jedino što ja pričam o nosačima za Hatch, a vi ostali čini mi se mislite na karavan... E za karavan, ne znam kolika je cena...
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Da, ali nema poente insistirati na nosacima ako nadjes dobar primerak auta koji nema nosace. Onda, prosto, tvoja prica ne pije vodu, tj slican izdatak ces imati i za dokupljivanje uzduznih fabrickih nosaca (ako ih nadjes) i montazu, pa nabavku poprecnih, kao i za namenske Thule. Pritom je cimanje u drugom slucaju neuporedivo manje, plus ti od 30e nikako ne mogu tako brzo i lako da se stave/skinu kao Thule...milan_gt piše:i kostaju 200€ odnosno koliko i mondeo sa sinama + 30€ za univerzal precke
Mislim, ja nikad ne bih birao auto tako da bas mora da ima sve od opreme koju sam zacrtao (moj Mondeo nema pola stvari koje sam hteo), bitnije mi je stanje automobila i da nije izakan. Tu cu mnogo vise zivaca izgubiti (zbog potrosenog vremena i para na popravke), nego na komforu

Fiesta!!
- milan_gt
mislio sam nek je mondeo sa fabrickim sinama 200€ skuplji od onog bez..jer nisu Thule povoljni koji se na karavana kace kao i na limuzinu a univerzalni poprecni jesu (sto se kace na sine kao kod mene i tebe)..il si ti to isto rekao al ja jos ne vidim na oci 

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
"The Nissan orig Fast & Furious GT-R34 driven by Paul Walker ad is unfortunately no longer available" 

1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- darioculibrk
911s [SK] piše:Mogu, ali ti trebaju dugmići sa nosačima i pratećim plastikama, instalacija, radio koji to podržava....
Sta mislis da li mozda vec postoji instalacija?
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- darioculibrk
Da li neko zna imaju li svi Focusi mk1 instalaciju za komande na volanu?
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Nemaju svi. Ako ima, trebala bi biti pricvrscena ispod plastika gde inace stoje komande.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
juce mondeu radio servis i kaise i reko daj da skinem alternator da proverim da mi ne crkne negde..prvi put se danas otvorio, cetkice malo ispod pola, nisam ih menjao, al je kolektor bio bas pri kraju pa je zamenjen, tako da bi mogli svi nesto slicno da urade jer se njemu ne posvecuje paznja dok ne crkne, a crkne kad auto najvise treba ili negde u pickincima sad kad zasnezi 

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Koja je razlika između Sony muzike u mondeu 4 i one sive fabričke? Je l' samo u glavnoj jedninci ili i u zvučnicima?
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9934
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
u svemu,prvenstveno u zvuku,oni sivi su golo gofno
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- jelchica
Mislim, ako mi zapadne sivi model 'el mogu samo da i'čupam glavnu jedinicu i stavim Sony ili nije tako prosto?
- milan_gt
a mislis da ces naci prosto sony za mk4
- jelchica
Recimo menjam uz adekvatnu doplatu sa nekim ko ima Sony, a ne znači mu previše?
P.S. Je l' prodaje Grand zasebno onu opremu iz tabele na dnu kataloga? Tempomat je, recimo, trista jura.
P.S. Je l' prodaje Grand zasebno onu opremu iz tabele na dnu kataloga? Tempomat je, recimo, trista jura.
- milan_gt
ovo prvo o'ma zaboravi..
ovo drugo je nemoguce..
a kao trece kupi auto sto ima sve sto zahtevas..
ovo drugo je nemoguce..
a kao trece kupi auto sto ima sve sto zahtevas..

- popovicvl
- Poruka: 5669
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Mozda bitnija stvar je sto sa Sony-jem dolazi komplet premium zvucnika. Tako je za Mk3, sto znam, verovatno i za Mk4. Sto znaci, dobices beskorisnu mp3 funkciju, zvuk isti ili za 2% bolji. Za ceo ugodjaj ti trebaju zvucnici. Ovo jos nisam proverio, ali postoje 50% sanse da ti ne radi daljinski za aparat, sto bi bilo steta.
Ja sam lutam u potrazi za celim kompletom, nije tesko naci aparat, ali zvucnike nikako. I da ih nadjem ne zelim da izbijam tapacire zbog montaze. Jbg, sledeci put cu paziti kod kupovine.
Ja sam lutam u potrazi za celim kompletom, nije tesko naci aparat, ali zvucnike nikako. I da ih nadjem ne zelim da izbijam tapacire zbog montaze. Jbg, sledeci put cu paziti kod kupovine.

- jelchica
Znala sam da ima neka koska.
Insistiraću na Sony-ju; i tempomata bih se odrekla radi Sonija sa blututom.
P.S. Šta li će na kraju da ispadne od mog ovolikog mozganja i planiranja
Benzin klotara? 
Insistiraću na Sony-ju; i tempomata bih se odrekla radi Sonija sa blututom.
P.S. Šta li će na kraju da ispadne od mog ovolikog mozganja i planiranja