Koji mobilni koriste FCS clanovi
- Vlade_Ca
- Poruka: 204
- Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi
@Markedjani Ti si zadovoljan kakve slike pravi ot 990? Jel slikas onom stock aplikacijom koja je bila u tel?
Ja sam se iskreno razocarao u njegovu kameru. Slika jedimo moze da bude ok ako su ispunjeni svi uslovi, doba dana, svetlost, mirna ruka..
Mnogo bolje slike mi pravi stari telefon. K800i, i cesto nosim oba sa sobom bas zbog te kamere..
Klipove ne pravi lose, mada sam ja skinuo lg cameru, pravi odlicne klipove sa njom. 800x480.
Ja sam se iskreno razocarao u njegovu kameru. Slika jedimo moze da bude ok ako su ispunjeni svi uslovi, doba dana, svetlost, mirna ruka..
Mnogo bolje slike mi pravi stari telefon. K800i, i cesto nosim oba sa sobom bas zbog te kamere..
Klipove ne pravi lose, mada sam ja skinuo lg cameru, pravi odlicne klipove sa njom. 800x480.
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Preko dana ok ali preko noći ofkors je užas
Ovaj ot991 pravi baš užas slike i preko dana... glup mu je ekstremno senzor za štelovanje osvetljenja,nikad ne namesti dobro osvetljenje ili bude presvetla slika ili bude pretamna slika
K800i ima ozbiljnu kameru... na ovim Alcatelima je low budget varijanta (imaju oni tih 5mpix rezoluciju ali to nema veze sa oštrinom slike kao na tim Sony Ericssonima)
p.s slikam sa nekom MX camerom... ona stock aplikacija je beznadežna

Ovaj ot991 pravi baš užas slike i preko dana... glup mu je ekstremno senzor za štelovanje osvetljenja,nikad ne namesti dobro osvetljenje ili bude presvetla slika ili bude pretamna slika

K800i ima ozbiljnu kameru... na ovim Alcatelima je low budget varijanta (imaju oni tih 5mpix rezoluciju ali to nema veze sa oštrinom slike kao na tim Sony Ericssonima)

p.s slikam sa nekom MX camerom... ona stock aplikacija je beznadežna

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Vlade_Ca
Al ne mogu njemu mnogo da pomognu te aplikacije sa strane kad je njemu fabricka losa kamera. Probao sam i ja razne, ali sve je tu negde.
Ova lg camera je mozda malo bolja, ali snimke pravi dosta bolje..
Ali opet mi nisu jasni. k800i ima odlicnu kameru, a kad je izasao on a kad ot 990, zar nisu mogli bar nesto bolje da stave na ove nisko budzetne android telefone?!
Ova lg camera je mozda malo bolja, ali snimke pravi dosta bolje..
Ali opet mi nisu jasni. k800i ima odlicnu kameru, a kad je izasao on a kad ot 990, zar nisu mogli bar nesto bolje da stave na ove nisko budzetne android telefone?!
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
K serija Sony Ericsson telefona imaju imperativ usmeren ka kameri 
Ovi low budget Androidi jesu kompletni ali ništa ne rade savršeno

Ovi low budget Androidi jesu kompletni ali ništa ne rade savršeno

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Da Mare, slazem se, to su stvari koje i meni jaaako bodu oci... Mada videcu, mozda ga uzmem da se posluzim mesec-dva (ionako sam pod ugovorom za Telekom Box pa ga dobijam za 4800) dok ne dodjem do nekih para, pa cu ga prodati i uzeti nesto normalno, posto je N96 poceo da mi umire ovih dana...
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ljudi jel koristi neko Huawei G300. Primetio sam da je zvuk pri reprodukciji videa snimljenog telefonom skoro pa reci uzasan. Ima li nekog resenja ili da se pomirim sa tim? 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ma i Samsung S3 moze da pozavidi slikama koje prave matori SE cybershot telefoni (pogotovo poslednji modeli iz te serije), tako da ne treba da te cudi sto Alcatel ima losu kameru (sad me ovo podseti na samo alcatel, drugi ne moze...
).

Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ja koliko sam primjetio da više se niko ne trudi da ubacuje u telefone neku kvalitetnu kameru. Jedino eto Nokia je izbacila onu 808 Pure View, ali vidim da se ne spominje nigdje, izgleda da nije postigla neki uspjeh. Jeste da se bacaju količinom megapiksela, ali kada se pogleda slika, boje i oštrina ne budu uvjek najbolji.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vlade_Ca
Hahaha, ovaj k'o onaj sto puni na fergusonu 
Ja sam se zacudio kad sam cuo za nokiu 808 Pure View, ipak toliki megapikseli bi trebalo nesto da znace. Ali kad su uporedjivali sa samsungom s2/s3 kazu da gotovo nema razlike.. Ne znam, meni android puno pomaze, i znaci. Ali mi je k800 drazi od bilo cega
Imam ga 4.5, 5 godina i drzacu ga dok ne crkne. U jednu ruku je legenda od telefona

Ja sam se zacudio kad sam cuo za nokiu 808 Pure View, ipak toliki megapikseli bi trebalo nesto da znace. Ali kad su uporedjivali sa samsungom s2/s3 kazu da gotovo nema razlike.. Ne znam, meni android puno pomaze, i znaci. Ali mi je k800 drazi od bilo cega

1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
dule ajd pukni onaj benchmark test da vidim sta ce da kaze za tvoj telefondule0911 piše:Ma i Samsung S3 moze da pozavidi slikama koje prave matori SE cybershot telefoni (pogotovo poslednji modeli iz te serije), tako da ne treba da te cudi sto Alcatel ima losu kameru (sad me ovo podseti na samo alcatel, drugi ne moze...).
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8314
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Mnogo znače ali samo u konbinaciji sa dobrom optikomVlade_Ca piše:... ipak toliki megapikseli bi trebalo nesto da znace.

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- dule0911
-
Jbt ja ladno nisam odgovorio.
Uglavnom, on kao nesto odradi ali ne prikaze mi skor na kraju niti ga nalazim u aplikaciji. Obrisao sam je, ali pokusacu opet ako treba samo nista ne kaze, ni da je test zavrsen niti mi izbaci neki skor. Mozda i zbog neke restrikcije ili nekog moda koji imam instaliran nece da uradi test do kraja, ali generalno sam zadovoljan brzinom telefona, nemam pojma
Uglavnom, on kao nesto odradi ali ne prikaze mi skor na kraju niti ga nalazim u aplikaciji. Obrisao sam je, ali pokusacu opet ako treba samo nista ne kaze, ni da je test zavrsen niti mi izbaci neki skor. Mozda i zbog neke restrikcije ili nekog moda koji imam instaliran nece da uradi test do kraja, ali generalno sam zadovoljan brzinom telefona, nemam pojma

Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
i mene je nesot zbunjivao,pokrenes jos jednom test..nebitno,daj bilo koji benchmrk program, ti si mi jedini koga znam sa istim fonom.
- dule0911
-
Aj predlozi neki koji ti radi pa cu probati sutra, odoh sad da spavam.
Fiesta!!
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ipak nisam odoleo,kupio sam Xperia Arc S 
Dobijao sam Nokiu N8,ali nisam hteo i uzeo sam Arc. Posle toliko godina sa SE,gde sad da ga izneverim

Dobijao sam Nokiu N8,ali nisam hteo i uzeo sam Arc. Posle toliko godina sa SE,gde sad da ga izneverim

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Hteo sam da dodam kao Totti Forda,al nisam ni ja nista bolji,samo da me prozivaju mangupi dzabe 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ma nisam ja izdao Forda, meni samo žao da ga arčim sad preko zime, pa akam nešto drugo
. A kad dodje proleće...

- Iosis
- VIP
A kad dođe proljeće, Galaxy 2.2 TDCi Titanium X!!! 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Ista situacija, taj k800 je legenda od telefona po pitnju kamere i zvuka na sluskama, a da ne spominjem izdrzljivost, sta je sve preziveo kod mene..Vlade_Ca piše:Hahaha, ovaj k'o onaj sto puni na fergusonu
Ja sam se zacudio kad sam cuo za nokiu 808 Pure View, ipak toliki megapikseli bi trebalo nesto da znace. Ali kad su uporedjivali sa samsungom s2/s3 kazu da gotovo nema razlike.. Ne znam, meni android puno pomaze, i znaci. Ali mi je k800 drazi od bilo cegaImam ga 4.5, 5 godina i drzacu ga dok ne crkne. U jednu ruku je legenda od telefona
![]()
Sada imam g300 zvuk na sluskama ocajan, probacu jos koji plejer pa mozda se promeni nesto. Kamera je solidna ali mislim da je na k800 bolja, mada to je mozda samo utisak.. Ali je android dobra stvar, nije sada neophodan ali lepo posluzi..
Evo ovo kucam sa fona posti forum na kompu ne mogu otvoriti zadnjih nekoliko dana..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Vlade_Ca
Ja mislim da ima bolju kameru i od g300. Ne tvrdim, to je moje misljenje..
E da, ima dobar zvuk, jos u kompletu sa dobrim slusalicama..
Ja sam imao ove slusalice:
i stvarno su odlicne. Mnogooo bolje nego one klasicne slusalice..Imam ih vec 2 i po godine i pre nekih mesecak dana rikne mi jedna slusalica. I sad moram da jurim da uzmem iste ako ima negde.
Jer meni sony ericsson sluzi samo za muziku, i eventualno nekad kameru. Sve sam pobrisao iz njega. Ostavio cistih 2 gb samo za muziku. Imam 2 baterije za njega, i kad napunim obe mogu da slusam koliko hocu..
A android mi sluzi za sve ostalno. Bukvalno ne znam dal sam jednom slusao muziku na androidu, izuzev nekad youtube-a kad mi treba neka pesma..
E da, ima dobar zvuk, jos u kompletu sa dobrim slusalicama..
Ja sam imao ove slusalice:

i stvarno su odlicne. Mnogooo bolje nego one klasicne slusalice..Imam ih vec 2 i po godine i pre nekih mesecak dana rikne mi jedna slusalica. I sad moram da jurim da uzmem iste ako ima negde.
Jer meni sony ericsson sluzi samo za muziku, i eventualno nekad kameru. Sve sam pobrisao iz njega. Ostavio cistih 2 gb samo za muziku. Imam 2 baterije za njega, i kad napunim obe mogu da slusam koliko hocu..
A android mi sluzi za sve ostalno. Bukvalno ne znam dal sam jednom slusao muziku na androidu, izuzev nekad youtube-a kad mi treba neka pesma..
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
- Iosis
- VIP
Za slušalice ne znam, ja sam tražio ali uzalud. Pretražio sam Novi Sad cijeli, tražio po Beogradu gdje god sam imao priliku i nema nigdje.
Tražio i za Nokiu isto tako nema, na kraju mi dao drugar kojem se pokvario neki Samsung, za taj Samsung iste slušalice kao za S2, odlične su. A ovi derperi iz Nokie uz muzički telefon su dali takve slušalice da kao da je neki igračka-telefon.
Tražio i za Nokiu isto tako nema, na kraju mi dao drugar kojem se pokvario neki Samsung, za taj Samsung iste slušalice kao za S2, odlične su. A ovi derperi iz Nokie uz muzički telefon su dali takve slušalice da kao da je neki igračka-telefon.
- Vlade_Ca
Ovih za sony ericsson nema nigde? Ja ih negde moram naci. Ove obicne em su kanta em lako ispadaju iz usiju.. il su meni velike usi 

1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Takve originalne slusalice je skoro nemoguce naci kod nas (bar ja nisam uspeo u xx prodavnica u Beogradu). Svi imaju neke zamenske, ali nisu ni za .l. . Jedne sam kupio, video da su kanta, i bez problema mi vrati pare nazad.
Slicne slusalice se mogu dobiti samo uz telefon koliko sam ja provalio, ili da nadjete od nekoga ko ih ne koristi.
Slicne slusalice se mogu dobiti samo uz telefon koliko sam ja provalio, ili da nadjete od nekoga ko ih ne koristi.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- dule0911
-
Kvalitet zvuka kao na k800i i stariji walkman SE telefonima mogu da se nadju kod dosta nokia sa 3.5mm dzekom koji imaju posebni chip za audio reprodukciju (tj gde se to ne radi softverski), i naravno bolji androidi. Imao sam 5320 xpressmusic, E72 nokie, zvuk je isti kao na walkman-ima ako ne i bolji, bez zamerke. Sa SEa sam i presao zbog idiotskih konektora, em mi kratko traju ti nastavci em jos pre par godina nisu mogli da se nadju. Ovako lepo telefon sa kvalitetnim chipom i dobrim 3.5mm sluskama, nemam problema. Koristim sennheiser cx150 sluske vec skoro 3 godine, nijedne druge slusalice (bubice) mi nisu toliko dugo trajale.
A sto se kvaliteta zvuka tice na andoridu, probajte PowerAmp muzicki plejer mozda vam poboljsa stvari, meni jeste. Tesko je naci narodnu verziju koja radi kako treba, da mogu najradije bih ga platio ali avaj, Srbija...
Generalno, sa njim je kvalitet zvuka isti ako ne i bolji u poredjenju sa ove dve nokie koje sam imao pre toga. Mada, i sa fabrickim plejerom je zvuk bio sasvim dobar, mob je SE Xperia Pro.
A sto se kvaliteta zvuka tice na andoridu, probajte PowerAmp muzicki plejer mozda vam poboljsa stvari, meni jeste. Tesko je naci narodnu verziju koja radi kako treba, da mogu najradije bih ga platio ali avaj, Srbija...
Generalno, sa njim je kvalitet zvuka isti ako ne i bolji u poredjenju sa ove dve nokie koje sam imao pre toga. Mada, i sa fabrickim plejerom je zvuk bio sasvim dobar, mob je SE Xperia Pro.
Fiesta!!