ne znam da li je taj, nisam primetio ovaj izduv i crno na braniku, mada bila je noc i vise sam gledao na ostali saobracaj nego na te detalje. nisam siguran... ako je taj sa konjazom je preterao, ne ide to kao da ima 270ks...
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
vozio sam rs265 i golf 6 R, znam kako ide ta snaga u doduse nesto tezem autu ( pogotovo g6 ), ovaj nije isao tako dobro. bilo nas je vise tad u gagarina, pored ovog a3 bila je i jedna bmw serija 1 bez oznaka ( ide slicno kao ovaj audi ), i neka astra koja se brzo iskljucila ka zemunu. i neki e36 320i, i jos par nebitnih likova koji su usput malo stisli, tako da je bilo malo konfuzno ali da taj a3 ima toliko ks sa tezinom ispod 1200kg ( posto ovaj nije bio quattro, lepo je zaslajfovao ) otprasio bi nas sve ne bi ga ni videli.
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
Odlucili ja i ortak da isprobamo masine ja focus tdci 115ks on golf 5 1.9 110 ks.Trkali smo se na pravcu od 1.5 km a mozda i vise.Prvu trku ga dobijem sa celom duzinom auta.On poludi i trazi da menjamo kola.Drugi krug dobije on skoro identicno :-) Nismo vise probali morao je da plati gajbu .Kaze da mu je kratka relacija za njegov auto pa sad moramo da ih isprobamo da duzu.
+ tzv. "overboost" 30 Nm. U svakom slucaju slabo, ocekivao sam vise. Ja sam se sa TDDI poigravao sa G4 TDI 90, kao da imam 20 KS vise u svakom momentu.
Ne znam dali je moj laksi karavan
je a golf nije .Imao sam vise snage
ali put je prilicno rizican i uzak
,sa jedne strane je dunav .Vozili
smo po brani koja nas cuva od
Dunava.Dosta je jaci fokus priznao je i on :-) :-)
Slabo si ti njega nesto dobio, mora to viss da bude
TDCI remapiran (oko 130 ks) vs Seat Ibiza 1.9 TDi 110 ks, od 40- 170 km/h ga ostavim nekih 30-40 m sigurno, iako na samom kretanju brze krene da vuce (varijalna geometrija turbine vs obicna). Znam da su xenoni kod njega prestali da me zaslepljuju
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
on je pri preticanju isao oko 180, znam da toliko moze pre te prve krivine odnosno sikane gde se cula skripa guma..tu opadne brzina dosta i krene jaca uzbrdica i posle opet navuce oko 170, ovo je sve 5-6 km pre 'vrha' Zlatibora..