Nase fotografije (profi,amaterske,bilo koja tema)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Nase fotografije (profi,amaterske,bilo koja tema)
Ako je tako, mogu i Havaji. Ali ne podnosim američku politiku, tamo bi otišao samo kao turista. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8306
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Dugo već po mojim merilima ne putovah nigde, pa mi sve ove slike nekako baš leže.
Taladega slike iz akvarijuma su dobre jer po svim svetskim velikim akvarujumima je zabranjen blic a i da si mogao da ga koristiš veoma je zeznuto slikati jer slikaš kroz 3 različite sredine (vazduh, staklo, voda) sa različitim prelamanjem svetlosti.
Boki, Iosise fotke su odlične.
ps. druže Losose jesi video možda gore druga:

Taladega slike iz akvarijuma su dobre jer po svim svetskim velikim akvarujumima je zabranjen blic a i da si mogao da ga koristiš veoma je zeznuto slikati jer slikaš kroz 3 različite sredine (vazduh, staklo, voda) sa različitim prelamanjem svetlosti.
Boki, Iosise fotke su odlične.
ps. druže Losose jesi video možda gore druga:

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- Enio
-
- Poruka: 902
- Član foruma od: nedelja, 5. okt. 2014. u 09:11h
- Iosis
- VIP
Nije bilo nikoga osim zidara koji prave nove vikendice, budio sam se kao na gradilištu, zvuk mješalice i zakivanja eksera.
Od životinja, bilo je samo divljih konja i nešto malo krava.
Od životinja, bilo je samo divljih konja i nešto malo krava.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14204
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Nije bas da sama temperatura pravi najvecu razliku. Ja kad sam pre 10-ak godina bio u Las Vegasu bilo je 125F (oko 52C). Prosle sedmice kad sam bio u Vegasu bilo je oko 110F (oko 43C). Ali si u sred pustinje, jako suvo vreme i uopste ne osecas tu vrucinu, ja sam sve vreme bio napolju bez da sam se jednom posteno oznojio. Sa druge strane, momenta kad sam sletio u Chicago sam poceo da se znojim iako je bilo "samo" 85F (oko 29C) - zato sto je vlaga i do 85%. Nisam nikad bio u Dubaiju, ali kapiram da je klima slicna Nevadi, tako da tih 45C nebi ni osetio.Iosis piše:Ljudi pričaju kako bi išli u Dubai da rade neka hvalay meni je i naših 35 stepeni previše, a kamoli njihovih 45!
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- Iosis
- VIP
To sam i ja čuo, da vlaga mnogo utiče. Kad sam bio u Doboju, bilo par dana temperatura oko 23-25 stepeni, a ja se znojim kao lud. Ništa ne radim, lagano šetam, a od znoja mokar kao da me neko konstantno zaliva vodom. Dođem kući, vidim pokazuje da je vlaga 89%.
Ali opet, meni tih 45-50 izgleda mnogo, možda više psihički bi mi bilo, ono kao pa to je previše!
Ali opet, meni tih 45-50 izgleda mnogo, možda više psihički bi mi bilo, ono kao pa to je previše!

- Talladega_500
- Yankee
Navikne covek veoma lako. Ja sam neko kod voli ekstrimno niske temperature (zato i zivim u najhladnijoj Americkoj drzavi), najsretniji sam u Januaru kad je -20, ali mi tih 50+ uopste nisu smetali. Cak mi je bilo i prijatno, mada moras flasu hladne vode da non-stop imas.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- Daki_81
Završio sam sa soljenjem u Krašićima i sa porodicom se premestio u planinske krajeve! Danas je palo osvajanje Bjelasice i dva od dosta prelepih jezera, Ursulovačko veliko i malo jezero! Focusom smo mogli do nekih skoro 1500 m.n.v. a veliko jezero je na 1900 m.n.v. i jedva sam izdržao planinarenje s obzirom da mlađa ćerica uglavnom traži nošenje
. Trebalo nam je oko 2,5 sata u jednom pravcu a ništa manje u povratku jer u patikama je katastrofa niz kamenjar...
Ovde je odmarao u ladovini

Odavde se polazi

Konačno stigosmo u prirodni raj

Na ovoj visini čak i izvire ledena voda koja nam je legla kao....još da je bilo neko pivce da se ohladi... Ovaj vrh je crna glava, najviši vrh Bjelasice sa 2139 m.n.v. ali i do ovde je sasvim dovoljno sa klincima

Onda smo išli na Ursulovačko malo jezero, ove godine je baš malo jer sušna je godina...

Na kraju extra šetnja, puna pluća, deca spavaju kao bebe

Ovde je odmarao u ladovini

Odavde se polazi

Konačno stigosmo u prirodni raj

Na ovoj visini čak i izvire ledena voda koja nam je legla kao....još da je bilo neko pivce da se ohladi... Ovaj vrh je crna glava, najviši vrh Bjelasice sa 2139 m.n.v. ali i do ovde je sasvim dovoljno sa klincima

Onda smo išli na Ursulovačko malo jezero, ove godine je baš malo jer sušna je godina...

Na kraju extra šetnja, puna pluća, deca spavaju kao bebe

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Iosis
- VIP
PrelIjepo!
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Daki_81
Samo vreme da posluži do kraja meseca dok sam na odmoru... Biće još koji ovakav izlet

- Talladega_500
- Yankee
U getu se svasta zanimljivog moze videti, od auta uglavnom Cadillaci iz 1970tih, ali nekad se covek i iznenadi.

- Daki_81
Napravio sam lepu turu sa malo planinarenja i popeo se prvi put na vrh planine Komovi tj. Vasojevićki Kom koji je visok 2461 metar, bio sam više puta do podnožja i katuna gde može da se šeta do mile volje ali penjanje do vrha je doživljaj i sam osećaj gore je vrhunski! Tura je tačno 8km i trebalo nam je 3h15min do gore i 2h30min za povratak, a savladani uspon je od 1700 m.n.v. dokle se dođe kolima dobrim asfaltnim putem do 2461 m.n.v. na vrhu, što mu dođe 760 metara.
Ovde je Fordić ostao da čeka u eko - katunu Štavna

Na dosta mesta je jako opasno i nema opuštanja

Na vrhu

Vreme je počelo da se kvari, jak vetar i ovi oblaci, nije baš prijatno...

Spustismo se ispred oblaka ali bilo je čupavo, malo nas je zakačio pljusak na 5 min do auta

Ne bi voleo da se nađem u ovoj strani prirode

Kada se zaboravi dobra upala mišića koju sam zaradio i malo bežanje od ovih oblaka ostaje dobar osećaj avanture
a moraće da se ponovi naredne godine ali po lepšem vremenu...
Ovde je Fordić ostao da čeka u eko - katunu Štavna

Na dosta mesta je jako opasno i nema opuštanja

Na vrhu

Vreme je počelo da se kvari, jak vetar i ovi oblaci, nije baš prijatno...

Spustismo se ispred oblaka ali bilo je čupavo, malo nas je zakačio pljusak na 5 min do auta

Ne bi voleo da se nađem u ovoj strani prirode

Kada se zaboravi dobra upala mišića koju sam zaradio i malo bežanje od ovih oblaka ostaje dobar osećaj avanture

- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
odlicno, svaka cast 

ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
- Iosis
- VIP
Wow kakav pogled!
Odlično!
Samo čini mi se da je bilo teže silaziti po onom kamenjaru, nego penjati se.
Odlično!
Samo čini mi se da je bilo teže silaziti po onom kamenjaru, nego penjati se.

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Bravo, ako je i samo zbog slika vredelo je, a mogu da mislim da je uživo bilo mnogo lepše. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Daki_81
Ma slike dočaraju 30% jer kad se nađeš na takvom mestu vidiš koja je sila priroda...
A silaženje nije teže fizički ali je mnogo opasnije od penjanja, na neke 2/3 do vrha stoji tabla gde je poginula 2002. godine Vera Vincek poznata botaničarka. Pala je u 17h a spasioci se probili do nje sutra dan...
A silaženje nije teže fizički ali je mnogo opasnije od penjanja, na neke 2/3 do vrha stoji tabla gde je poginula 2002. godine Vera Vincek poznata botaničarka. Pala je u 17h a spasioci se probili do nje sutra dan...
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Da ne otvaram novu temu, ima li neko iskustva sa Sony Action Cam? 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- veljabandit
- Poruka: 898
- Član foruma od: utorak, 23. apr. 2013. u 14:18h
samo Go pro 

... duga svetla i pun gas !
BMW 325 f31
Abarth 595 turismo
BMW 325 f31
Abarth 595 turismo
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Uf, sjajna! 

pozdrav, Bojan

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h