Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Iosis » petak, 11. jun 2010. u 17:24h

Đomla shvatam da se to desilo onom prvom u redu, pa ajde čovjek ima problema, nego ne moguće svih 5 auta da kreću kao babe.

Te ''pametne'' koji se ubace u krajnju desnu iako idu pravo treba kažnjavati, to bi sada može biti moguće kada kamere počnu da rade. Pravo iz te trake da idu pravo ima samo gradski prevoz, mada ni za vozila gradskog prevoza nije to svagdje neophodno, samo tamo gdje je stajalište neposredno poslije raskrsnice. Idiot koji stane s autom u tu traku, a ide pravo zajebava ljude koji bi mogli da prođu i skrenu desno. Samo bez potrebe se stvara gužva.

A još jedna nova stvar, nema mnogo veze sa samim saobraćajem ali je slična tema. Neki lik iz susjedne zgrade je skoro dotjerao nekog BMW-a 3 ali stariji, otprilike 96-98. godiše. Ali je nabudžio na njega neki auspuh tako da mu taj zvuk ni našta ne liči! No ajde dobro to, nego što svaku noć oko 1-pola 2 ufati da ga turira. Ali ne jak gas nego samo eto onoliko dovoljno da me probudi.
Noćas sam poludio 4 puta je turiro. Prvo je oko 1 turiro, pa otišao negdje, vraća se oko pola 3 uparkirava se i opet konjina turira. Ponovo oko pola 4 odlazi i oko pola 5 ili 5 se vraća i ponovo ga čujem kako se uparkirava ali sve grmi od njegovog BMW govno !!! Izađem na prozor i gledam kretena kako sjedi u autu i turira jedno 20-30 sekundi. Meni rastu rogovi i počinju da rade živci!
Ne mogu da shvatim koliko idiot moraš da budeš da cjelu noć turiraš auto koji ima jako glasan aspuh nekom ispod prozora! :-(
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » petak, 11. jun 2010. u 19:32h

Da. neverovatna je neobazrivost ljudi na tudja prava i tudje potrebe, konkretan primer je bas to turiranje kolima u sred noci (moj auspuh je bucan i gledam da nocu se sa minimalnim gasom i sto pre izvucem iz dvorista, bas da ne smetam nikome). Upravo negiranje tudjih prava i postavljanje svojih potreba ili prava na prvo mesto dovodi do problema, sto u saobracaju sto u manje vise, svim problemima medju ljudima.....a ono sto me takodje dodatno uzenmirava jesu problemi sa zivotinjama, konkretno, sa machkama. Redovno mi se skupljaju na krovu i tu spavaju. Valjda im je mekano i udobno,a zimi manje hladno neog lim, i ne znam sta da im radim cekicko

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 11. jun 2010. u 22:01h

A joj kud me dirnu tamo gdje najviše boli?! mrgreen
Komšije ispod imaju pudlicu koju ostave samu i po nekoliko sati, a kad je sama laje bez prestanka.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

djmilicic
Poruka: 54
Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 16:48h

Poruka od djmilicic » petak, 11. jun 2010. u 22:03h

Bas ovo sto je djomla govorio i mene iritira do ludila,a to je ubacivanje iz trake koja je za skretanje ,u one koji idu pravo, i gle cuda, bas to gledam malopre na bulevaru kod pravnog fakulteta. Tu im je redovna fora da se zalete iz bulevara (izpravca grada - skupstine),i. kad vide zeleno da se pali,onda
Ne brigaj. Bio sam svedok kada ih je dzandar lovio malo nize niz bulevar. clap clap clap

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » ponedeljak, 14. jun 2010. u 16:01h

"Nisam od onih koji cvile", ali...
Ovaj svet je definitivno prokuvao mrgreen
Opet TAXI-sti, vozi covek po sred bele, ni levo ni desno i pritom se vuce 30,40 kmh.
Taman ga pretekoh kad 200 tinak metara dalje drugi, ali ovaj put nema dve trake a on udario 40kmh i z....ga.
I njega sam preskocio kad baja u samom raskrscu pali migavac(ovo posebno mrzim) a pritom se vuce ko slina...
Nego zasto ovo kucam, znam to je svakodnevnica na BG ulicama ali bre na potezu Starine Novaka do 29. Novembra tri davitelja od toga dva TAXI strucnjaka.
A, da, kada vide PA table, covece jos na crvenom ti svira da krenes, ejjjj

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 14. jun 2010. u 20:04h

I mene juče zamalo jedan taksista da me otjera s puta.
Idem na petrovaradnisku tvrđavu i vozim putem koji je dovoljno širok, ali je moja strana u boljem stanju nego lijeva, a gospodin iz ''Nacionalnog'' taksija da ne bi išao bo džombama ide po sred puta. Ja nemam kud drugo nego bježim maksimalno desno, a sa desne strane je zid visine oko 2 m i dole je prostor između 2 bedema. Ne mogu da shvatim kakvi smo ljudi, preče nam je da sačuvamo auto, a što će negoka stjerat s puta to nije važno!

fancy
Poruka: 2265
Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
Kontakt:

Poruka od fancy » ponedeljak, 14. jun 2010. u 22:27h

RS_cabrio piše:Bas ovo sto je djomla govorio i mene iritira do ludila,a to je ubacivanje iz trake koja je za skretanje ,u one koji idu pravo, i gle cuda, bas to gledam malopre na bulevaru kod pravnog fakulteta. Tu im je redovna fora ...
Ista ulica, suprotan smer, skretanje kod Pošte levo u Kneza Miloša. Obično bilmezi izignorišu krajnju levu traku i red u njoj, pa se iz trake za pravo (ka Skupštini) uglave na početak reda za skretanje levo... naravno, tada uvek fali smileychar022 da reaguje thumbdown
...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X

quando
Poruka: 155
Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h

Poruka od quando » ponedeljak, 14. jun 2010. u 22:52h

@Iosis, koja je poenta "brzog" auspuha ako niko ne zna da ga imas??? :)

@Deckonja, pre 10ak dana, pada kisa, ja gledam u navigaciju, baba prelazi ulicu...Da mi brat nije viknuo, pogazih babu...To je bilo kod Kalemegdana...Do Karaburme sam vozio 30 na sat koliko sam se presekao :D

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 14. jun 2010. u 23:20h

Pa mislim da 4 ujuturu među stambenim zgradama gdje svi spavaju nije ni vrjeme ni mjesto da pokazuje da ima nabudžen auspuh. A i mene zaboli briga hoću da spavam, taman da mi doveze i Mustanga koji ima perfektan zvuk i počne u to doba turirat *ebo bi mu sve po spisku! Samo idiot i mentalno zaostala osoba može tako nešto radit. Ako već ima takav auspuh, parkiraj se i gasi i to vozi tako da se što manje čuje, jer mora čovjek doći na parking ne može ga ostaviti kilometar daleko.

quando
Poruka: 155
Član foruma od: četvrtak, 11. feb. 2010. u 19:50h

Poruka od quando » ponedeljak, 14. jun 2010. u 23:23h

Ali nije njemu bitno sto te je probudio, nego mu dize ego sto ti po forumima pricas o njegovom brzom auspuhu...Tako ces verovatno ispricati i nekoj curi, ona ce se napal`ti i traziti njegov broj od tebe :) Bar se on tome nada :-|

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 15. jun 2010. u 08:59h

A šta misliš o ubacivanju pur pjene ona za izolaciju prozora, u auspuh? :D

Deckonja
Sierra junkie
Poruka: 1773
Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h

Poruka od Deckonja » utorak, 15. jun 2010. u 09:59h

To sa pur penom me je oduvek kopkalo, lepo ga zalijes i cekas... :-)

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » utorak, 15. jun 2010. u 11:34h

Iosis piše:A šta misliš o ubacivanju pur pjene ona za izolaciju prozora, u auspuh? :D
Ma jok AT ulje po krovu - pa da vidis kasnije kada mora da peskira krov :-)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 15. jun 2010. u 13:28h

To već znam. :D To je ono ulje za kočnice ako se ne varam?

kubura16v
Poruka: 1841
Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h

Poruka od kubura16v » utorak, 15. jun 2010. u 15:10h

Yeaaaa mnogo mocna stvar. najlakse i najefikasnije. Prvo pranje ili prva kisa i odeeeeee farbaaaaaaa vid budale lol

Payasito Sierra
Poruka: 149
Član foruma od: ponedeljak, 31. maj 2010. u 22:35h

Poruka od Payasito Sierra » utorak, 15. jun 2010. u 18:08h

hahahaha hahahaha hahahaha ...al se ovde kuju zavere....nemoj se tako rkati jenostavno ga war i gotovo thumbup
Slika

Uploaded with ImageShack.us

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » utorak, 15. jun 2010. u 22:51h

Naaaaah, war nije zanimljivo, treba malo kreativnosti i finoće. :D
Jesmo gospoda ili ne? mrgreen

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » sreda, 16. jun 2010. u 01:02h

Fordasi! Znaci gospoda.. rulest

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » sreda, 16. jun 2010. u 07:48h

Evo ga jos jedan pametan gospodin koji je nasao za shodno da parkira auto na pesackom i ode do trafike da nesto kupi.

Slika

Uploaded with ImageShack.us
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 16. jun 2010. u 08:37h

Ovom treba dodjeliti medalju i NOBLESOVU nagradu za parkiranje! vid budale

kubura16v

Poruka od kubura16v » sreda, 16. jun 2010. u 09:55h

E ovaj je stvarno retardiran rulest

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » sreda, 16. jun 2010. u 10:16h

hahah sta se svi ischudjavate kao da prvi put vidite ovako nesto :D
Jos kako mi se cini ova ulica nije prometna. :D
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

kubura16v

Poruka od kubura16v » sreda, 16. jun 2010. u 10:18h

Ma vidjam slicne njemu svaki dan po sto puta,al bas na sredinu da stane i jos na pesackom ?

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 16. jun 2010. u 12:50h

Ja sam jednom stao i odmah me odneo pauk i to nisma video da je pesacki jer je cela ulica takve konfiguracije da su kola od pocetka do kraja parkirana sa strane, jedna do drugih,i zebra je bila jedva vidiljiva tj izlizana. Znaju to,pa idu u krug i cekaju.

Sinoc me zaustavila policija, ne radi mi svetlo a imam one plave pozicije pa su videli

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » sreda, 16. jun 2010. u 12:51h

kubura16v piše:Ma vidjam slicne njemu svaki dan po sto puta,al bas na sredinu da stane i jos na pesackom ?

pa ono takve sam i mislio.
JA stalno vidjam npr kosa crta pred pesacki neko se parkira ( ok?! ) al iza njega i na pesackom se neko parkira.

U principu hiljadu puta sam video da ljudi ostave auto na ulazu u raskrsnicu, time ometaju i ove sto ulaze u ulicu i ove sto izaze iz nje, narusavaju preglednost raskrsnice pa niko ne moze da vidi lepo da li mu i koji auto ide u susret iz raskrsnice itd...

Neam pojma meni to normalno da srecem.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“