biber sprej je definitivno resenje, mnogo im je jace culo mirisa nego ljudsko....
A ako pobegne u motorni prostor pas koji juri macku trga sve nasta naidje(elektro instalacija i creva od vode) imao vise slucajeva ove godine a pojedini su i clanovi forumaEstariol piše:Kereve zaboravite za teranje mačaka sa auta, jer ako se desi da pas zatekne mačku na autu, naj...će se majke farbi pokušavajući da se popne na auto... To se mom kolegi sa posle desilo pa je deganžirao psa kod komšije u baštu... war
Inače mačke ne vole ni miris belog luka...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Da,na tom sam mislioIosis piše:Nešto veliko, misliš velika mačketina? Ako čujemo na vjestima da je pobjegao lav ili tigar iz zoološkog vrta, očekujmo ga na tvom autu.![]()
Februar, bato, februarRS_cabrio piše:Kod mene je zatisije....mora da sprema se nesto veliko.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Koje sam srece,meni bi nakačili i mobing.ssf01 piše:sad ako to radi i neko ga primeti i prijvi moze da ide u zatvor za mucenje zivotinja