biber sprej je definitivno resenje, mnogo im je jace culo mirisa nego ljudsko....
Teranje zivotinja
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Teranje zivotinja
stavi im mleveni biber, mozda dobiju kijavicu
,
biber sprej je definitivno resenje, mnogo im je jace culo mirisa nego ljudsko....
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ah da, nisam dobro objasnio.Limun sam mislio na krov da stavljam,jer cu biber na haubu,a kad se hauba ohladi machke beze na krov jer im je mekan i nije hladan kao lim. 

- Estariol
- Poruka: 959
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Kereve zaboravite za teranje mačaka sa auta, jer ako se desi da pas zatekne mačku na autu, naj...će se majke farbi pokušavajući da se popne na auto... To se mom kolegi sa posle desilo pa je deganžirao psa kod komšije u baštu... war
Inače mačke ne vole ni miris belog luka...
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- Daniel
- Poruka: 6093
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
e a kad smo kod mekanog krova, sto ne probas da nadjes neki polovan stari krevet i bacis ga u dvoriste
negde de ne smeta i malo bacis hrane tu kod kreveta i macke ce se navici da tu ima nekad hrane i mekan lepi krevet i tu ce spavati a ne tebi na automobilu 
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Dragomir
- Oficijalni serviser

- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
A ako pobegne u motorni prostor pas koji juri macku trga sve nasta naidje(elektro instalacija i creva od vode) imao vise slucajeva ove godine a pojedini su i clanovi forumaEstariol piše:Kereve zaboravite za teranje mačaka sa auta, jer ako se desi da pas zatekne mačku na autu, naj...će se majke farbi pokušavajući da se popne na auto... To se mom kolegi sa posle desilo pa je deganžirao psa kod komšije u baštu... war
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Kod mene je zatisije....mora da sprema se nesto veliko.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Nešto veliko, misliš velika mačketina? Ako čujemo na vjestima da je pobjegao lav ili tigar iz zoološkog vrta, očekujmo ga na tvom autu.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Estariol
@Iosis:
@RS_Cabrio: Pa zatišje je zbog šugavog vremena, nisu ni mačke lude da ti leže na krovu po ovom kijametu...
@RS_Cabrio: Pa zatišje je zbog šugavog vremena, nisu ni mačke lude da ti leže na krovu po ovom kijametu...
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Da,na tom sam mislioIosis piše:Nešto veliko, misliš velika mačketina? Ako čujemo na vjestima da je pobjegao lav ili tigar iz zoološkog vrta, očekujmo ga na tvom autu.![]()
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2795
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Estariol
Ili ovakva:

:-| :-| :-|

:-| :-| :-|
-
djmilicic
- Poruka: 54
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 16:48h
Februar, bato, februarRS_cabrio piše:Kod mene je zatisije....mora da sprema se nesto veliko.
- Iosis
- VIP
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2795
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Daniel
- Kontakt:
taj zuca kad legne udubi i limeni ne samo platneni 
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Dve reči: POČELO JE !

Posto mi ne lezi suvozacev prozor lepo tj kada pada jaka kisa moze da udje voda, auto parkiram do pola ispod krova nekog (pola kola suvo a,pola nije sto se vidi na slici), i ustanem jutros i pogledam,tacno su zlotvori nasli put tuda, dakle, sa suve strane da se popnu na krov. Posto jos nemaju tehniku zavaravanja tragova, na haubi se i staklu precizno vidi kuda gaze i gde idu.
A sada i definitivno znam koga trazim. To je onaj zuti,samo sto je dobio na masi. Naslutio sam da ce do ovde doci jer parkiram pre neki dan i vidim scenu ispod koju sam slikao. Ceka na najmeksem delu koji je mogao da nadje dok se ja ne vratim u dvoriste. Gledam ja njega, gleda on mene...i svi znamo o cemu je rec. Odoh po biber.......dzastin biber.

Posto mi ne lezi suvozacev prozor lepo tj kada pada jaka kisa moze da udje voda, auto parkiram do pola ispod krova nekog (pola kola suvo a,pola nije sto se vidi na slici), i ustanem jutros i pogledam,tacno su zlotvori nasli put tuda, dakle, sa suve strane da se popnu na krov. Posto jos nemaju tehniku zavaravanja tragova, na haubi se i staklu precizno vidi kuda gaze i gde idu.
A sada i definitivno znam koga trazim. To je onaj zuti,samo sto je dobio na masi. Naslutio sam da ce do ovde doci jer parkiram pre neki dan i vidim scenu ispod koju sam slikao. Ceka na najmeksem delu koji je mogao da nadje dok se ja ne vratim u dvoriste. Gledam ja njega, gleda on mene...i svi znamo o cemu je rec. Odoh po biber.......dzastin biber.

- Estariol
Pretpostavljam da ti cirada slična onoj na kojoj leži mačak ne vredi?
- dule0911
-

- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- nesho
- Poruka: 186
- Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h
Vazdusara, cini cuda, imas dve vrste dijabola, takmicarske one sa pljosnatom glavom, samo jako bole, i one sa spicastom glavom khm-khm , war smrt grebatoru
- Daniel
- Kontakt:
sad ako to radi i neko ga primeti i prijvi moze da ide u zatvor za mucenje zivotinja
- Estariol
Napominjem da bi dijabole napravile štetu na svakom autu ako se odbiju ili ga direktno pogode, i još da za vazdušno oružje treba dozvola...
Kinesko oružje sa plastičnim kuglicama je zakon!
mada, ima i ozbiljno urađenih kopija pravih pištolja(pa i pušaka tipa kalašnjikov ili M16) na kuglice, ali su skuplje (3-4 pa i više hiljada din).Precizniji su, imaju bolji domet i kvalitetniju municiju. Ne mogu da ubiju mačku, jako će je boleti, ali ostaviće tragove na farbi bilo kog auta ako ga direktno pogodiš.
Kod mačaka ti je još bitno da ih pogodiš čim skoče na auto tj. pre nego se udobno smeste, da te ne vide kad ih gađaš ili podigneš oružje da nišaniš, i da ne čuju repetiranje oružja, jer će u tom slučaju pogodak i bol povezati sa pojavom ljudske figure, pokretom podizanja oružja ili zvukom repetiranja oružja, a ne sa momentom kad su skočile na auto. Znači treba da nauče da će doživeti bol ako skoče na auto...
Kinesko oružje sa plastičnim kuglicama je zakon!
mada, ima i ozbiljno urađenih kopija pravih pištolja(pa i pušaka tipa kalašnjikov ili M16) na kuglice, ali su skuplje (3-4 pa i više hiljada din).Precizniji su, imaju bolji domet i kvalitetniju municiju. Ne mogu da ubiju mačku, jako će je boleti, ali ostaviće tragove na farbi bilo kog auta ako ga direktno pogodiš.
Kod mačaka ti je još bitno da ih pogodiš čim skoče na auto tj. pre nego se udobno smeste, da te ne vide kad ih gađaš ili podigneš oružje da nišaniš, i da ne čuju repetiranje oružja, jer će u tom slučaju pogodak i bol povezati sa pojavom ljudske figure, pokretom podizanja oružja ili zvukom repetiranja oružja, a ne sa momentom kad su skočile na auto. Znači treba da nauče da će doživeti bol ako skoče na auto...
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Zamisli situaciju...macka spava na kolima...koma...pogodis je nekim oruzjem ili orudjem pa onako iznenadjena,sokirana,prestravljena... kad zagrebe kandzama po ceradi ili ispoliranim kolima!
shh Ne diraj lava dok spava shh
shh Ne diraj lava dok spava shh
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Koje sam srece,meni bi nakačili i mobing.ssf01 piše:sad ako to radi i neko ga primeti i prijvi moze da ide u zatvor za mucenje zivotinja
- Iosis
- VIP
Da je to komšjina mačka bi mogao rješiti sa komšijom, pokušati na fin način da komšija brine o svojoj mački, a ako neće onda ti prljati njegov auto. Al' pošto je lutalica, onda pokušaj možda sa onim društvom za zaštitu životinja, ioanko olaksanje o tome kako treba brinuti o njima. Pa neka brinu onda...
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Pazljivo sa upucavanjem jer one imaju sistem protiv proklizavanja tj kandže pa zapnu i iscepaju sve. Eno komsiji juce navlaku preko kola na korvu iskidale. A danas se jedna sama odala ,ispod pokrivaca za motor jedan, tu se upakovala i kako sam naisao pocela da se batrg,cima i ocajava.a ja je ne bi ni video. inace, kad se udalji,ode samo par metara i gleda te, jer zna da nece niko oizbiljno da je juri dok ne prodje opasnost.
Inace sam juce lepo oprao kola i narokao bibera po krovu. Novu kategoriju uvodim, a to je kolko trošiš bibera mesečno? (nema kilometara jer auto stoji).
Inace sam juce lepo oprao kola i narokao bibera po krovu. Novu kategoriju uvodim, a to je kolko trošiš bibera mesečno? (nema kilometara jer auto stoji).