Potezanja
- dax92
-
- Poruka: 7625
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Potezanja
ovaj je bio nesto taman, nisam mogao da ga zagledam lepo od dima (bez preuvelicavanja), jedino sam video da je karavan.
A to je normalno da baci malo dima pri dodavanju punog gasa
A to je normalno da baci malo dima pri dodavanju punog gasa
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
ako se patosira gas nije cudno da stariji dizeli pufnu(ne moze da sagori sva nafta pa malo izbace na izduv) noviji imaju dpf,fap,i jos koje cega da ne bi duvkalo crno ali ipak posle par godina i stotinak kkm svi pocnu da pufkaju,problem je ako auto konstantno dimi pri bilo kakavom dodavanju gasa.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ma mondejo tdci sa zatvorenim egr-om nema ni malo da pusi na radnoj temperaturi, sta god da mu cinis..osim ako dizne nisu u qrcu..
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
to mozes da tvrdis tek kad sednes u neciji drugi auto iza tvog da ides i da gledas.
kod mene se nista nije videlo u retrovizoru ali kad ide nako iza mene kaze mi da pufne po malo...
kod mene se nista nije videlo u retrovizoru ali kad ide nako iza mene kaze mi da pufne po malo...
- milan_gt
ja to redovno radim kad se ganjam sa prvim komsijom i njegovim mondisom koji u dlaku isto ide..
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
bmw e46, 320 d,lubenicar. Mrtva trka rekao bih,mozda mala moja prednost.. Bolji sam osetno po krivinama,ali je guzva bila ,subota vece po gradu te se to nije moglo iskoristiti za prolaz.
- dax92
-
molim doticne iz kola koja su zgazila macku da pisu jel mi auto i dalje ne ide. Nije fora da ja sam to pricam 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ja se nadam da je nismo ubili.
Ide, totalno druga prica od onoga kako je fabricki bilo. Ali ti fali jos maaalo.
Ide, totalno druga prica od onoga kako je fabricki bilo. Ali ti fali jos maaalo.

- dax92
-
mozda bolje da jeste, da joj se skrate muke... 
Ne vadim se, ide ti auto i dalje malo bolje, ali kod mene sa 100 ks na oko 125-130 je porasla snaga i ja sam zadovoljan. Ostaje mi samo da ocistim usis i turbinu i da zatvorim EGR opet, i kraj sa cackanjem motora.

Ne vadim se, ide ti auto i dalje malo bolje, ali kod mene sa 100 ks na oko 125-130 je porasla snaga i ja sam zadovoljan. Ostaje mi samo da ocistim usis i turbinu i da zatvorim EGR opet, i kraj sa cackanjem motora.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Pa, ledeci put ona vama da predje preko repa, sa 160, a vi ostanite dobro, ha ha ha...!!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kako stoji stanje sa psima i mačkama lutalicama, uskoro nećemo moći ni voziti od njih.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1
Da ozivim malo ovu temu.
Dax i ja, opet... automobili isto idu, s tim sto njegova kornjaca ima vise boost-a na visim obrtajima, a ta razlika je najizrazenija od 120km/h pa na vise.
Uspeli smo i on i ja (tj moj drugar za volanom mog auta, posle mog fail-a
) da dobijemo Alfu 147 Multijet.
Dax i ja, opet... automobili isto idu, s tim sto njegova kornjaca ima vise boost-a na visim obrtajima, a ta razlika je najizrazenija od 120km/h pa na vise.
Uspeli smo i on i ja (tj moj drugar za volanom mog auta, posle mog fail-a

- milan_gt
znaci sad imamo dve kornjace 

- sasa_f1
Tako nekako, s tim sto ja ne planiram da ostajem na ovome... ali otom potom...
- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
mene je preksinoc oprzio neki fokus mk1 tdci...ide dobro, baca dim, verovatno neki cip u pitanju. cim sam video kako me prati i ostavlja kroz brzine, odmah sam skontao da je dizel...
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
- sasa_f1
Gde i kako izgleda?
- dragan.pv
u bg u blokovima, izgleda kao obican fokus 1 boje kao tvoj. ma tesko da ga bilo ko zna, bas je isti kao milion drugih fokusa...znaci niti cuning izduv, niti stakla, felne 15ice petokrake alu, sve regularno...
i mislim da bi dobio i slabije dizel 147ice...
edit - fokusom sam bio, ne znam jesmo se razumeli...kliom sam potegao par puta poslednjih meseci, dobio me golf 6 r i 328i f30 ( drugi sa dosta manjom razlikom ), a ostale sam preslisao, sarena klijentela bila...
i mislim da bi dobio i slabije dizel 147ice...
edit - fokusom sam bio, ne znam jesmo se razumeli...kliom sam potegao par puta poslednjih meseci, dobio me golf 6 r i 328i f30 ( drugi sa dosta manjom razlikom ), a ostale sam preslisao, sarena klijentela bila...
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dragan.pv
pa jbg ovo je ford forum pa se trudim da pisem sto vise o fokusu, a manje o kliju iako je zanimljiviji. cak i temu o fokusu drzim zivom, mada je niko ni ne cita
klija tesko da bi neki dizel dobio u toj klasi. najjace sto sam dobio je a3 2.0tdi, sa 170tak ks ili koliko vec, i to bez nekih problema, verujem da bi i 120d prosao slicno. sreca pa su 123d retki
doduse ima i cuniranih dizela, ali ozbiljnije cuniranih, ne sa cipom sa megauploada, cuo sam da ima u gradu g5 tdi sa 200+ks i da dobije g5 gti, znaci i mene bi...al cadjav je, nije to to...
od fordova me je iznenadio veliki s max sa onim vecim dizelom, bas fino ide...pre neki dan sam provozao i kolegin grand c max 2l dizel sa 160tak ks, isto ide jako lepo, prve dve brzine su mu jako kratke i dohvati 70kmh za tren, posle posustane malo, al sigurno bi iznenadio neke naizgled "opasnije" u nekoj gradskoj voznji...

klija tesko da bi neki dizel dobio u toj klasi. najjace sto sam dobio je a3 2.0tdi, sa 170tak ks ili koliko vec, i to bez nekih problema, verujem da bi i 120d prosao slicno. sreca pa su 123d retki

od fordova me je iznenadio veliki s max sa onim vecim dizelom, bas fino ide...pre neki dan sam provozao i kolegin grand c max 2l dizel sa 160tak ks, isto ide jako lepo, prve dve brzine su mu jako kratke i dohvati 70kmh za tren, posle posustane malo, al sigurno bi iznenadio neke naizgled "opasnije" u nekoj gradskoj voznji...
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9927
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
bokijev tdci se merio sa 328 i niko nikom nije mogao da pobegne 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- sasa_f1
Ja bih rekao da je to serija 5, motor cackan nesto, 2.8
- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
Pezo 406,policijski presretac,totalno zamaskiran da lici na civilni auto,ne znam nista o motoru,slucajno se zadesilo da sam i vozio taj auto,tj dovozio sam ga sa servisa u stanicu,stanem na semafor i ispred mene vidim kawasaki zzr 1100ccm kako cepa na zadnjem tocku cim se upalilo zeleno svetlo na semaforu,krenem u jurnjavu za njim,naravno nisam ga stigao,ali znam da sam za desetak sekundi otprilike nagurao 190kmh TRECOM BRZINOM,a auto ima sest brzina....koliko ide sestom,mogu samo da zamislim,ja sam se us*ao i trecom kad sam ga poterao,bio sam tada mlad i neiskusan,od ubrzanja mi se stomak okrenuo
Motor je zestoko nabudzen na tom Pezou,to sam zakljucio jer tako ne ide ni jedan Pezo koji znam,a kawasaki mi nije bas puno bezao na ubrzanju....on se provukao kroz saobracaj izmedju kola i pobegao,a ja nisam mogao da prodjem od guzve....

- sasa_f1
Aa, da nisi malo preterao? Mislim, treca 190km/h, a do te brzine desetak sekundi? I motor ti skoro ne odmice. 

- Pandur
- Poruka: 198
- Član foruma od: petak, 5. jul 2013. u 18:14h
ja sam sve rekao OTPRILIKE
,mozda je i adrenalin radio pa mi se cinilo tako desetak sekundi,ja mlad neiskusan jos u voznji....samo sam siguran da je trecom bilo 190kmh jer je tada poceo motor da trokira,pa sam skontao da je dosao do blokade...i jeste motor odmicao,ali ne tako brzo koliko sam ocekivao da ce odmicati....ko zna ,mozda su moja ocekivanja i procene bili losi,kazem bio sam mlad i neiskusan....