Potezanja
- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
Re: Potezanja
q5 i q7 su velike mrcine, al q3 ide samo tako, ja sam se iznenadio, pre nekog vremena sam sa jednim potegao u kliju na autoputu, 110-180 smo isli jedan uz drugog...3.0tdi 265ks, poslednji model. ide ko zmaj na pravcu, nema sta... al zato u krivinama su cao, juce sam dosao iz crne gore, isao sam rs-om, na magistralama, posebno sa brzim krivinama, niko nije ni prismrdeo...
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
pravo da ti kazem,pojma nemam koji je bio, nisam ni znao da ima q3, meni sve to isto,ne razlikujem ih
- dragan.pv
Ma ima ih bre, samo ih stancaju, kao i bmw nove modele...
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ja sinoc oprao nekog focusa mk1 benzinjaru, nije uopste bilo nesto zanimljivo. Vracam se kuci ibarskom, on ispred mene solira, ja mu se priblizim da krenem da ga preteknem on dodaje gas. Pustio sam ga tako dva- tri puta i onda je na pravcu bilo zuuuuuum... vise me nije videodragan.pv piše:nego, jel neko potegao skoro sa nekim?![]()

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- dax92
-
- Poruka: 7627
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
1.6 16v 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Yugo 55? Jel se vazi? 

-
- Ljubitelj životinja
Naravno, koncept je isti,samo je druga klasa vozila u pitanju 

- sasa_f1
Mislim da prvi put u zivotu nekom nepoznatom nisam dao da me pretekne dodavanjem gasa, samo zbog svoje divljacke voznje, sa nadrkanim stavom. Prodje covek na crveno, iza mene levo desno, samo sto me ne pogura od pozadi, i krvnicki izlece u levu traku i stize me brzinom hoda babe od 85god. Haos.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ja redovno ne dozvoljavam takvima ubacivanje ispred mene i preticanje, pogotovo kad obilaze srednjom trakom na delu auto puta kroz grad, a u levoj traci ima 100 automobila u koloni... I gde će on/ona i šta će dobiti time što će obići 2-3 auta? E, pa mene neće 

- sasa_f1
Tebi sam razmisljao juce da iskocim na pesackom prelazu. Da istrcim iz pekare i "skacem na haubi".
Videh te kod onog sto farba volane, kod moje radnje.

Videh te kod onog sto farba volane, kod moje radnje.
- totti
- dax92
-
- Poruka: 7627
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
kako bih se smejao da pocnes sa kocis negde na kamencicima, pa ne stignes da mu stanes! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- totti
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
A kakvi su ti brisaci? da ga otreses kad se dovoljno provoza na haubitotti piše:Slobodno iskači, imam i ABS i ESP i EBD

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
- dragan.pv
ja to nikad ne uradim, ali zato rado uzvratim istom merom. i juce na ibarskoj sam morao da kocim da pustim jednog "trkaca" u nekoj cuning korsi da se ubaci ispred jer je uleteo u makazice, al sam ga preskocio posle 10 sekundi. posle smo dosli na onaj prosireni deo pred bg-om, on u repu sve vreme, e tu sam vratio 3 brzine nize i cao...posle ga vise nisam video....sasa_f1 piše:Mislim da prvi put u zivotu nekom nepoznatom nisam dao da me pretekne dodavanjem gasa, samo zbog svoje divljacke voznje, sa nadrkanim stavom. Prodje covek na crveno, iza mene levo desno, samo sto me ne pogura od pozadi, i krvnicki izlece u levu traku i stize me brzinom hoda babe od 85god. Haos.

-
- Ljubitelj životinja
ima svega i svacega, jednom me jedan fiat uno na uzbrdici,negde blizu Arandjelovca napeo krvnicki da pretice. do kraja,maximalno,po svaku cenu....ja dodam gas, a vozio kevu i devojku ,one pocele da vriste pa sam pustio,a matori nije odustoa i pretice me uzbrudo,pod velikom brzinom iako je tu krivinia i apsolutna nulta preglednost.dakle niti vidi,niti zna sta je iza. i posle je skrenuo u neko dvoriste jedno 500 m odatle.
MIslim da bi ga trebalo pesniciti i polomiti sve udove. Zamisli da neko ni kriv ni duzan pogine,kao ona zena danas sa kamionom.
MIslim da bi ga trebalo pesniciti i polomiti sve udove. Zamisli da neko ni kriv ni duzan pogine,kao ona zena danas sa kamionom.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Pre par dana, Divci-Divcibare, ne znam da li je mozda cak neko sa foruma, ali alal mu cufta, retko kad da sretnem nekoga ko tako lepo vozi.

Pritom mislim na veoma brzu voznju po krivudavom planinskom putu, bez ulaska u glupe rizike i slicno. Dok sam imao prilike da ga preteknem nisam hteo jer mi je bilo zanimljivo da se pratimo posto jelte vozi zanimljivo vozilo
Posle pretece 2 vozila negde ja uspeo samo jedno, dok sam ga posle jurio sam tako pregrejao gume da sam se klizao na sve strane
Dodajem gas u trecoj a on mi se uvija na volanu, i to uzbrdo

Ali dobro nije nista cudno, imao sam 5 ljudi u kolima, prepun gepek, gume na skoro 3 bara, i maltene stalno pun gas. A on u s-maxu dvoje ljudi i cini mi se jedno dete, laganica. Ali ide lepo nema sta. Inicijalno Mondeo mozda malo bolje potegne ali posle s-max izjednaci (bar mi se tako cinilo dok smo izlazili iz krivina i slicno).

Pritom mislim na veoma brzu voznju po krivudavom planinskom putu, bez ulaska u glupe rizike i slicno. Dok sam imao prilike da ga preteknem nisam hteo jer mi je bilo zanimljivo da se pratimo posto jelte vozi zanimljivo vozilo

Ali dobro nije nista cudno, imao sam 5 ljudi u kolima, prepun gepek, gume na skoro 3 bara, i maltene stalno pun gas. A on u s-maxu dvoje ljudi i cini mi se jedno dete, laganica. Ali ide lepo nema sta. Inicijalno Mondeo mozda malo bolje potegne ali posle s-max izjednaci (bar mi se tako cinilo dok smo izlazili iz krivina i slicno).
Fiesta!!
- totti
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
cerao sam uzbrdo S max 2.0 tdci, kad je autostad imao promociju u ue, pa krenuli max-om prema zl pa posle sa mojim mondeom tom istom rutom (ja i ovaj iz autostada, zanimala nas direktna razlika) max trazi jaci gas al na volanu stvarno precizan..
razlika se javila jer mondea poznajem a maxa jok pa ne smem u krivinu ko sa mondeom a ovaj lik mi odvali onu rucicu sto se drzi za nju..
ne procitah na forumu da jos neko ima problem sa tim rucicama al stvarno je nekako kilavo reseno i ne znam kako to da sredim..ko god se okaci ono ostane da visi na jednoj strani..
razlika se javila jer mondea poznajem a maxa jok pa ne smem u krivinu ko sa mondeom a ovaj lik mi odvali onu rucicu sto se drzi za nju..

ne procitah na forumu da jos neko ima problem sa tim rucicama al stvarno je nekako kilavo reseno i ne znam kako to da sredim..ko god se okaci ono ostane da visi na jednoj strani..
- totti
Što se preciznosti volana tiče... Jooooooj, koje je sranje ovaj elektro servo na Fiatu za vožnju. Za parkiranje i grad do 50 km/h je ok, ali na putu je blagi užas za osećaj u vožnji 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
@Milan, upotrebi rešenje koje je Ford primenio u novijim vozilima... eliminišeš ručice, eliminisao si i probleme. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
.totti piše:Što se preciznosti volana tiče... Jooooooj, koje je sranje ovaj elektro servo na Fiatu za vožnju. Za parkiranje i grad do 50 km/h je ok, ali na putu je blagi užas za osećaj u vožnji
Pa ima li on onu regulaciju serva ? Cini mi se da je Punto imao taj neki "city" regulator....
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2

- milan_gt
jes al to te ne vraca na hidrauliku..
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Ma, slabo sam imao prilike da vozim elektro-varijantu, te zato i pitam ....