Zanimljive Slike
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
- pancerFF
- Poruka: 1076
- Član foruma od: utorak, 14. avg. 2012. u 14:38h
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
Re: Zanimljive Slike
Ako izuzmemo jamboliju i retrovizore, a zasto je tako jeftin? Ili ja propustam nesto?
- darko darko
osim bravica, propustio si da ima 5 brzina i 1.4 pise pozadi na gepeku (desno) dok levo i nevidim sta pise!
- mhetlerovic
- Kontakt:
Da bravice su isto kic neopevani
A ovo nisam video, losa je rezolucija slika, mada mi nije jasno kako to ocekuje da proda, u smislu dodje neko da kupi i ne vidi da je 1.4 umesto GTI? 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21572
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
lazan je oglas.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Darko iz mlađih dana!
Ko te to snimio?

Ko te to snimio?

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Ja sam ovako jednom, sa parkinga idem na neku livadu jer sam i ja resio da umocim
, ugasim svetla, i negde na pola samo zadrzim blic da vidim ispred, kad ono dvoje se oblace 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
priznaj da si zvaoMarkedjani piše:lazan je oglas.

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Zanimljiv oglas sa zanimljivim slikama - mada sam se pitao u koju temu da ubacim.
Jos zanimljiviji auto....
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _roadster/
Jos zanimljiviji auto....
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _roadster/
- popovicvl
- Poruka: 5666
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Mimo ove dve, sve ostalo je sranje. Samo bih ga ja pitao kako je dosao sa 330 na 406 KS. Osim ako nije ugradio kompresor ili turbo, a mislim da nije. Elem, moze da se krene sa 15, pa da se nadjemo na oko 10, a ove dve dobiju po 50 za razonodu.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
http://www.autotechengineering.com.au/N ... _370Z.html
Ko zna šta je čovek radio.
A i ti imaš 175 konja po proračunu...
Ko zna šta je čovek radio.
A i ti imaš 175 konja po proračunu...

- darko darko
imalo je na obrenovackom putu ka obrenovcu cim se prodje ada pa krenu one livade, jedno skretanje jako nizbrdo, tu ja skeren, pa prva levo, zazuto! Druga levo zauzeto, sledeca desno, zauzeto, ja samo malo pravo i tu! Kad neka budala, valjda prosao kao ja i nema gde stane pored mene deli nas samo drvo! mlada gore gleda ovamo debela, skinula se skroz ne jebe zivu silu! E problem je tek nastako kada sam trebao da izadjem, tad je bila luda kuca!milan_gt piše:Ja sam ovako jednom, sa parkinga idem na neku livadu jer sam i ja resio da umocim, ugasim svetla, i negde na pola samo zadrzim blic da vidim ispred, kad ono dvoje se oblace

- Iosis
- VIP
Znači ja sam nasjedanjem na kamen u šumi dobro prošao, mislio sam da sam izvalio poluosovinu i sjebo pola trapa. 
A mislim da niko u tim avanturama nije prošao gore nego moj drugar.
Lik nađe neku matorku, rastala se od muža i traži bilo šta. Živi u nekom selu, pokupi nju drugar i ona mu kaže ima neki put koji ide samo do groblja, niko ne prolazi njime po noći. Poprječi auto da ne bi slučajno krenuo niz brdo. Ali ne ugasi svjetla. Izvuku akumulator i ne može da upali. Kad je trebalo da upali, ono cvrc! Ona ode kući, a on nađe patrolu policije. Pita njih da li mogu da dođu da upali na kablove. Oni kad su vidjeli bilo im jasno. Još taj jedan je iz tog sela, pa počeo da zapitkuje koju je pokupio i neće da prespoji kablove dok ne kaže. Drugar ga jedva nagovorio i nekako se izvuko da ne kaže koja je ženska. Jbg moro ih častiti sa 20 maraka. Kaže od tad prvo gasi svjetla pa motor.

A mislim da niko u tim avanturama nije prošao gore nego moj drugar.
Lik nađe neku matorku, rastala se od muža i traži bilo šta. Živi u nekom selu, pokupi nju drugar i ona mu kaže ima neki put koji ide samo do groblja, niko ne prolazi njime po noći. Poprječi auto da ne bi slučajno krenuo niz brdo. Ali ne ugasi svjetla. Izvuku akumulator i ne može da upali. Kad je trebalo da upali, ono cvrc! Ona ode kući, a on nađe patrolu policije. Pita njih da li mogu da dođu da upali na kablove. Oni kad su vidjeli bilo im jasno. Još taj jedan je iz tog sela, pa počeo da zapitkuje koju je pokupio i neće da prespoji kablove dok ne kaže. Drugar ga jedva nagovorio i nekako se izvuko da ne kaže koja je ženska. Jbg moro ih častiti sa 20 maraka. Kaže od tad prvo gasi svjetla pa motor.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mhetlerovic
- Kontakt:
Moj jedan drugar je otisao tako u neku njivu tamo kod Surcina valjda, i u poslu nisu primetili kisu, a kad su zavrsili zaglavio se u blatu. Gluvo doba noci, zove on drugog drugara da ga izvuce. Ovaj kaze "dolazim ja, namestam sajlu, a onoj ribi neprijatno u ono blato bi da propadne da moze" 

- popovicvl
- Poruka: 5666
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Bitno je da je obavio za sta je stigao.
- mbole
- Poruka: 14991
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Neka davna 80-i neka, pokupio drugar koleginicu, da je "odbaci do kuce", svrate desno u mracnu ulicicu kod Mancetovog mosta.
Krenula zenska da radi, seva pozadina, oznojena stakla na autu, kad se spolja zacuju ovacije... "toooo majstore, samo udri..."
Izasla druga smena Zmaja, a oni na 30 metara od kapije
Krenula zenska da radi, seva pozadina, oznojena stakla na autu, kad se spolja zacuju ovacije... "toooo majstore, samo udri..."
Izasla druga smena Zmaja, a oni na 30 metara od kapije

Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Eh to je nam je ko klincima bilo zanimljivo. Sjećam se bio sam negdje 6-7 razred. Pored zgrade gdje sam prije živio su bili neki montažni magacini, oni skinuti (kada sam bio 1 razred), a ostala velika betonska površina, pogodna za auta. Za tih 5-6 godina niklo žbunje, nema osvjetljenja, ma milina, naravno već pred zimu kada se smrkne u 6-7 sati, šta ćeš nismo smjeli ostajati duže od 22-23h vani.
Ljubavnici su tu dolazili od 21h pa na dalje.
Po danu smo se tuda igrali rata, a naveče kad dođu ljubavnici mi tamo odemo i kuckamo na prozore ili ako neko donese bateriju idemo pa svjetlimo.
Po danu smo redovno nalazili osušene kondome, bilo nam zanimljivo šutirati ih (blesava djeca), a neki su uzimali ih na štapić pa gađali druge.
Bilo je nekih koji su samo vikali iz auta, a neki su izlazili u gaćama da nas ganjaju. Ali to naš teren pa znaš kuda umaketi i krzo koji žbun se provući i nema šanse da te uvate.
Kasnije smo našli kanal, valjda je tu među tim magacinima bio i servis. A kanal obrastao u žbunje pošto je samo po pola metra sa svake strane bilo betona. Uvlačili smo se dole, i po danu jedva da se vidi, a po noći tek. Sreća samo nikom ništa nije bilo po mraku silaziti dole jako strmim stepenicama. Ne računajući da je jedan baksuz koji je prvi silazio dole ugazio u neki kantu punu starog ulja, doduše dosta razblaženog s vodom, ali je bio sav umeljan.
Eh da to mjesto smo zvali picin-park.
Kasije su raskrčili to žbunje, uništiše nam bojno polje i zanimaciju.
Uh raspisa se ja, ali fino se prisjetiti događaja.

Po danu smo se tuda igrali rata, a naveče kad dođu ljubavnici mi tamo odemo i kuckamo na prozore ili ako neko donese bateriju idemo pa svjetlimo.
Po danu smo redovno nalazili osušene kondome, bilo nam zanimljivo šutirati ih (blesava djeca), a neki su uzimali ih na štapić pa gađali druge.

Bilo je nekih koji su samo vikali iz auta, a neki su izlazili u gaćama da nas ganjaju. Ali to naš teren pa znaš kuda umaketi i krzo koji žbun se provući i nema šanse da te uvate.

Kasnije smo našli kanal, valjda je tu među tim magacinima bio i servis. A kanal obrastao u žbunje pošto je samo po pola metra sa svake strane bilo betona. Uvlačili smo se dole, i po danu jedva da se vidi, a po noći tek. Sreća samo nikom ništa nije bilo po mraku silaziti dole jako strmim stepenicama. Ne računajući da je jedan baksuz koji je prvi silazio dole ugazio u neki kantu punu starog ulja, doduše dosta razblaženog s vodom, ali je bio sav umeljan.

Eh da to mjesto smo zvali picin-park.
Kasije su raskrčili to žbunje, uništiše nam bojno polje i zanimaciju.
Uh raspisa se ja, ali fino se prisjetiti događaja.

-
- Poruka: 2146
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
Treba otvoriti temu " Stekovi za sex "
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Bulja neki dan , ja u firmi radim , kad dolazi covek onako u nekim 40-im godinama , vidim cipele i nogavice mu sve od blata , kaze majstore imas li jednu auto dizalicu da mi pozajmis zaglavio sam se u blatu jedno kilometar odavde.
Ja reko ne moze , ne pozajmljujem alat nikome , mogu otici da iscupam auto ,al' alat ne dam.
Poceo se on nesto buniti , kao nemoj , pa vraticu ti , pa samo pola sata.
Ja kategoricki odbijam , ne dam alat bez da ja budem prisutan.
I na kraju covek pristane , odemo mi , kad tamo hop , fabia caravan zakopana do pragova koliko je pokusavao da se izvuce , pogledam na suvozacevo mesto i sve mi bude jasno , zenica sa svojih nekih 35 godina sedi i onako pokrila lice rukama da se ne vidi.
Ja se samo nasmejao , izvukao auto , ispozdravljao se s likom i uputio ga gde mu je bolje da se parkira sledeci put hahaha
Isto tako nedavno izlazim iz firme i imam utisak da neko negde turira neki motor , stojim osluskujem kad ono dolazi iz obliznjeg sumarka , deluje mi kao da se zaglavio.
Polako peske krenem tamo , i nadjem lika na motoru (motociklu) kako ne moze da se okrene , zaglavio se.
Kazem ja "jarane , treba li pomoci" , on kad me cuo kao da ga neko osurio vrucom vodom .
Kaze onako u panici , ne treba , sam cu!
Ja skontam da je to u stvarnosti cale od devojke mog burazera.Hhahaha reko vazi matori , aj zzz.
Ja reko ne moze , ne pozajmljujem alat nikome , mogu otici da iscupam auto ,al' alat ne dam.
Poceo se on nesto buniti , kao nemoj , pa vraticu ti , pa samo pola sata.
Ja kategoricki odbijam , ne dam alat bez da ja budem prisutan.
I na kraju covek pristane , odemo mi , kad tamo hop , fabia caravan zakopana do pragova koliko je pokusavao da se izvuce , pogledam na suvozacevo mesto i sve mi bude jasno , zenica sa svojih nekih 35 godina sedi i onako pokrila lice rukama da se ne vidi.
Ja se samo nasmejao , izvukao auto , ispozdravljao se s likom i uputio ga gde mu je bolje da se parkira sledeci put hahaha

Isto tako nedavno izlazim iz firme i imam utisak da neko negde turira neki motor , stojim osluskujem kad ono dolazi iz obliznjeg sumarka , deluje mi kao da se zaglavio.
Polako peske krenem tamo , i nadjem lika na motoru (motociklu) kako ne moze da se okrene , zaglavio se.
Kazem ja "jarane , treba li pomoci" , on kad me cuo kao da ga neko osurio vrucom vodom .
Kaze onako u panici , ne treba , sam cu!
Ja skontam da je to u stvarnosti cale od devojke mog burazera.Hhahaha reko vazi matori , aj zzz.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8315
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Da se malo vratimo zanimljivim slikama,evo jedne Srpskih dalmatinaca:

Spoiler
Show

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h