Zanimljive Slike
- popovicvl
- Poruka: 5668
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Re: Zanimljive Slike
Slazem se. Kod nekih panela plastika je mnogo bolje resenje.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nisam ni rekao da je lošije rešenje (i ne, uopšte se ne bih začudio), samo sam aludirao na konstataciju "nigde lima" (u smislu: velike površine prozora).
Apropo Fieste zarobljene u blatu, poznat auto, otkad znam za tu familiju uvek imaju nekog Forda u garaži...
Focus 1, Mondeo 4, ta Fiesta, verovatno sam propustio neki primerak između svega toga dok sam živeo van KL.

Apropo Fieste zarobljene u blatu, poznat auto, otkad znam za tu familiju uvek imaju nekog Forda u garaži...

Focus 1, Mondeo 4, ta Fiesta, verovatno sam propustio neki primerak između svega toga dok sam živeo van KL.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- mhetlerovic
- Poruka: 178
- Član foruma od: utorak, 18. jun 2013. u 22:55h
- Kontakt:
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
stara fora ukljucena sva 4, ja sam jedno vreme bio naprzen da kupim ficu i da mu bapnem neku motorcinu da ubija, bila bi fora svi bi se trkali samnom! 

-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Kolega je svojevremeno imao Juga sa 1.4 motorom iz Fiat tipa nasviran na oko 100 KS. Čova je s njim oderavao bijesna auta i baš je bilo uživanje gledati lica novopečenih bogataša kada skontaju da ih dere Jugo.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- novi81
- Poruka: 661
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2013. u 15:36h
Ja sam jednom 2000g išao za Srbac i na auto putu me na 120 prestigne crveni fića. I to me dobro ostavi. E ljudi da mi je neko samo slikao facu :-)
- popovicvl
RS2000 je imao magnet za budale. Onako nije on nesto upadljiv, ali iz tog razloga je privlacio paznju kad zustrije prodje krivinu, kao karting da se nije ni 2% nagnuo. To je privlacio mangupe u fazonu WTF?!
- van
- VIP
- Poruka: 9045
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Овако нешто ?darko darko piše:stara fora ukljucena sva 4, ja sam jedno vreme bio naprzen da kupim ficu i da mu bapnem neku motorcinu da ubija, bila bi fora svi bi se trkali samnom!
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Na njegovu tezinu i ne mora neka strasna motorcina.darko darko piše:ja sam jedno vreme bio naprzen da kupim ficu i da mu bapnem neku motorcinu da ubija, bila bi fora svi bi se trkali samnom!
Motor iz juga 45 staje sraf na sraf. Jeidno moras malo da ulubis haubu iznutra da bi stao razvodnik.
To motorce moze da se lepo navije na nekih 70-tak konja (moze i vise, al onda bas i nece da traje).
Kolko se secam fica ima oko 600 kila, to jest odnos bi bio oko 0.11 Ks/Kg (tvoj mondeo sa 136 Ks ima manje konja po Kg)
No tek onda dolaze stvarne zanimacije.
Elasticne zglobove i prirubnice moras da zamenis homokinetickim, posto ovi prvi to jednostavno ne mogu da izdrze.
Bilo bi jako pozeljno nabaviti prednji trap od 850 specijala (diskovi).
Skoljka, pogotovu nakon ovoliko godina, mora da dobije ozbiljnija ojacanja.
Hladjenje naravno mora da se preradi na elektricni ventilator... ima toga puno.
Pravio je negde pocetkom 80-tih jedan takav i to bas u ovoj "serpa zelenoj" Svaba Molter u sportskom odeljenju Zastavinog insituta.
Spolja maltene nisi mogao da primetis nikakvu razliku u odnosu na standardni. Nije cak bio ni spusten (naravno imao je mnogo tvrdje amortizere). Islo je to ko sasavo.
Djak pesak 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Odnos konjskih snaga na prema težini je sama po sebi prilično površna karakteristika koja u principu ni ne kazuje ništa pametno. Dokaz za to je da stari američki automobili koji na 1500 kg imaju 300 konja idu lošije i kilavije nego moderna sportska vozila sa 150 konja na 1000 kg.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- popovicvl
Istina.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
znam bole za to za jugov motor, ali mogao je iz "ritma" da ide koji je mnogo bio jaci! samo bi malorala zanja hauba da bude malo otvorena!
- mhetlerovic
- Kontakt:
Reli Uzice, sad za vikend, maznuo sam sliku od drugara s FB:

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
meni su dali 18" miselin slikove na pola sare 

- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Sad mozes na Navak. 

- mhetlerovic
- Kontakt:
Na jos par slika naleteh:

- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
UUUUUH nagrnuse mi uspomene iz detinjstva, svaki raspust je pocinjao sa iscitavanjem stripova zlatne serije, posebno zagora i cike. Nisam se danima vadio iz sobe dok sve ne procitam, imao sam drugara koji je imao gomilu tih stripova pa smo se menjali za Politikine zabavnike koje sam ja kupovao tokom godine. Imao sam i kompletan kostim Zagora sa sve kamenim cekicem koji sam sam napravio, bio malo klimav, ali...darko darko piše:

- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- popovicvl
?
Osim sto je kamion bez tablica, zato je ovaj Subaru uslikan.
Osim sto je kamion bez tablica, zato je ovaj Subaru uslikan.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Zato sto kamion nema tablice onda treba vlasnik subaru-a da bude kaznjen sa tim prekrsajem? Nidje veze 

Fiesta!!
- popovicvl
Naravno da ova kazna pada u vodu 1/1.