Nase fotografije (profi,amaterske,bilo koja tema)
-
- Poruka: 137
- Član foruma od: utorak, 1. maj 2012. u 12:49h
Re: Nase fotografije (profi,amaterske,bilo koja tema)
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, a gledam i ja pa sam ostao iznenađen kako to da mobitel radi ovakve slike. 

- dragan.pv
- Poruka: 407
- Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h
Radi dobre po danu, ali ipak ne mogu da se mere ni sa entry level dslr-om...
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Jesi zadovoljan sa d3200? Posto ja planiram, ako mi izleti neka kinta u skorije vreme, da ga uzmem, makar i polovnog.
- dragan.pv
pa, to je entry level dslr, ali sam ja bas zadovoljan. dvoumio sam se izmedu d3200 i d5100 koji je nesto malo skuplji ali ne znacajno.
d3200 ima novi senzor i pravi cak i bolje slike ( mala razlika ) a najveca prednost d5100 je sto ima ekran koji moze da se rotira , dok je na d3200 fiksni. u principu ni sa jednim sto se tice samog fotografisanja nema greske za tu klasu...
cuo sam od jedog lika koji ih je poredio sa adekvatnim canonima 600d i 650d da canoni u ruci daju bolji osecaj same plastike i kvaliteta izrade ali meni to nije bas bitno cak i da je tacno. osecaj za kvalitet plastike sam izgubio kad sam seo u reno, a dokrajcio sedanjem u ford
d3200 ima novi senzor i pravi cak i bolje slike ( mala razlika ) a najveca prednost d5100 je sto ima ekran koji moze da se rotira , dok je na d3200 fiksni. u principu ni sa jednim sto se tice samog fotografisanja nema greske za tu klasu...
cuo sam od jedog lika koji ih je poredio sa adekvatnim canonima 600d i 650d da canoni u ruci daju bolji osecaj same plastike i kvaliteta izrade ali meni to nije bas bitno cak i da je tacno. osecaj za kvalitet plastike sam izgubio kad sam seo u reno, a dokrajcio sedanjem u ford

- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Treb'o si uzeti Fokus keca
..
Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

Sent from my GT-I8750 using Tapatalk
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Dve fotke od večeras.

I malo kasnije...

I malo kasnije...

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- lacky
- Poruka: 39
- Član foruma od: petak, 27. maj 2011. u 11:48h
Juce ujutru na Kop-u

- dragan.pv
uh kakva fotka
-
- Poruka: 137
- Član foruma od: utorak, 1. maj 2012. u 12:49h
Preljepo!
Ja imam SONY a3000 i mogu reć da sam superzadovoljan.

Ja imam SONY a3000 i mogu reć da sam superzadovoljan.
- Iosis
- VIP
Evo od mene izalzak Sunca, vrejeme otprilike 6.45-6.55h.
Usput sam uhvatio i Airbus A380 Singapore Airlines-a na liniji Sinagpur - Cirih. Ne vjerovatno kako se avion dobro isticao i mogao se lako prepoznati, jedino sam provjerio na flightradar na kojoj je liniji i koja kompanija.
Neki će reći avio freek, JESAM!

Usput sam uhvatio i Airbus A380 Singapore Airlines-a na liniji Sinagpur - Cirih. Ne vjerovatno kako se avion dobro isticao i mogao se lako prepoznati, jedino sam provjerio na flightradar na kojoj je liniji i koja kompanija.

Neki će reći avio freek, JESAM!

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dejan_BL
- Poruka: 292
- Član foruma od: ponedeljak, 26. maj 2014. u 12:17h
Иосисе, да ли је ово излазак Сунца у Добоју, или?
Иначе јако добре фотографије
Иначе јако добре фотографије

Ford Mondeo MKIII TDCi 2.0 96kw (2011- ...)
- Iosis
- VIP
U Novom Sadu.
- CrnaTica
- Poruka: 363
- Član foruma od: nedelja, 8. apr. 2012. u 23:49h
Iosis piše:Evo od mene izalzak Sunca, vrejeme otprilike 6.45-6.55h.
Usput sam uhvatio i Airbus A380 Singapore Airlines-a na liniji Sinagpur - Cirih. Ne vjerovatno kako se avion dobro isticao i mogao se lako prepoznati, jedino sam provjerio na flightradar na kojoj je liniji i koja kompanija.![]()
Neki će reći avio freek, JESAM!![]()
neki frajer je stajao na kružnom toku cca na granici ns/futog i slikao nebo

i okretao se za budalama koje su slušale ex-yu disco trash

Ford bez hrđe je kao Mercedes bez nišana 

- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Koliko li sam puta leteo tom linijom 90-tih i pocetkom 2000-tih, izgubio sam racunicu. Al po nekom secanju imam oko 500-600 hiljada milja u koferimaIosis piše:Evo od mene izalzak Sunca, vrejeme otprilike 6.45-6.55h.
Usput sam uhvatio i Airbus A380 Singapore Airlines-a na liniji Sinagpur - Cirih. Ne vjerovatno kako se avion dobro isticao i mogao se lako prepoznati, jedino sam provjerio na flightradar na kojoj je liniji i koja kompanija.![]()
Neki će reći avio freek, JESAM!![]()

Doduse tada je leteo Swissov MD-11 a ne A-380 (codeshare let, Swisair i Singapoore Airlines, pa kad ti ciji avion zapadne).
Djak pesak 

- Apolon
- Poruka: 320
- Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h
Danas kasno popodne nebo iznad Ratkova. Posle nekih pola sata se stustila kratka ali zestoka oluja, nebo se smracilo u roku od minut - dva.

- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14234
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Jesu ovo vagoni na sprat 

/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 14234
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Aha. Na severu Wisconsina u jednom malom gradicu kroz koji sam prolazio (toliko mal da mu ni ime nisam upamtio) ... Izgleda kao neki otpad vozova i vagona jer ih je bila gomila, a ovo mi se ucinilo najzanimljivijim.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
- st 220
- Poruka: 674
- Član foruma od: nedelja, 8. maj 2011. u 15:21h
Jedna jesenja

- sasa_f1
Nisam znao gde da postavim, pa cu ovde...
http://www.kupujemprodajem.com/Fujifilm ... id=3320876
Koliko je realno dati para za ovaj aparat? Malo je stariji model, ali mislim da ispunjava ono sto meni treba.
http://www.kupujemprodajem.com/Fujifilm ... id=3320876
Koliko je realno dati para za ovaj aparat? Malo je stariji model, ali mislim da ispunjava ono sto meni treba.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Može da napravi decentne fotke uz relativno malo muke, na testovima je imao mešovit uspeh (za slične pare je u njegovo vreme bilo i boljih kamera), malo ga zezaju optičke aberacije (kao i većinu objektiva velikog opsega) ali i to se može kompenzovati/korigovati ako je neophodno. Nije nešto posebno za video, noćni snimci mogu da ispadnu OK ali treba imati stativ. Na pcfoto.biz ga reklamiraju za malo više para od tog oglasa ali je garancija 2 godine... pod uslovom da ga stvarno imaju na stanju, ipak je nekoliko godina star model. Skroz pristojan budžetski superzum, ali treba videti da li za te ili slične pare možda može da se kupi i neki bolji aparat.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- sasa_f1
Fora je sto se ja u aparate bas ne razumem. Uzeo sam juce ovaj aparat na "test", igrao se malo sa njim, gledao po netu neke testove i slike koje pravi i odlucio se da ga uzmem, jer ga dobijam za 80e. Novi su svi blizu 200 i nema ih na stanju uglavnom. Ovaj je koriscen dva meseca, apsolutno nijedan znak koriscenja nema. Mislim da ce zadovoljavati moje potrebe tako da je kupljen, i to od koleginice. 

- sasa_f1
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Za 80e je odlična kupovina.
(sent via Tapatalk)

(sent via Tapatalk)
pozdrav, Bojan