BojanM piše:Samsung Galaxy je novi Apple iPhone. Kul je, i taj rad.
Android u globalu rekao bih, ali naravno i SGS (2,3).
@stalker
I onda meni dodje starija sestra kojoj sam savetovao da uzme Nokiu C6-01 da prica kako je Android bolji i kako sam je zeznuo sto sam je savetovao da uzme taj telefon. Jer znas, na andoridu mozes da radis "sve"

Onda je lepo pitam, a sta ti trenutno fali na telefonu cega ima na androidu? Long story short, nista. A sve ono zbog cega sam joj savetovao da uzme symbian je i dalje tu, autonomija baterije od 4-5 dana (ne koristi puno telefon, ali bi joj sa androidom trajalo duplo manje), ima paket u kome je mali broj MBa, koje bi Android samo na sistem potrosio - bez dodatnog surfa, itd itd... Pritom je sa tom Nokiom dobila extra zavrsnu obradu - ima malo dete, i nokia je vec padala par puta sa raznih visina - sve je na svom mestu. Telefon je brz ko munja sa symbian belle, kamera odlicna, itd.
Jednostavno ljudi procitaju nesto na bilbordu, vide kod kolege i misle wauuuu ocu ja ovo. Dok svoje navike i stvarne potrebe guraju u stranu. Drugi problem je nasilni marketing, pogotovo u Srbiji gde se jedino Android telefoni i reklamiraju. iPhone nije zvanicno na trzistu, Nokia se ni ne trudi da reklamira WP ili Symbian... Tako da ne cudi sto ljudi generalno tako razmisljaju.