Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Re: Chat (free talk)
Dobar dan, viza kartica mi dobila temperaturu 39.8 , mora da su mi prenele ove iz ineze, jel to moze da predje i na druge banke 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Ja tako zivim vec desetak godina i dalje se raujem kao dete za vaki takav obrok. Sinoc sam uzeo kod bucka picu sa govedjom i na poslednjem parcetu (posto jedem na parkingu da se slucjano ne ohladi),ispred mene staje tip i pocne da pisaVladan piše:Jedan drugar, ceo dan bi mogao da prica gde je u Beogradu dobar burek, gde cevap,..., ko se profusario, ko smanjio porciju, ...
Ja sam tolio ogrezao u junk (pokusavam da se kontrolisem u poslednje vreme), da cim sam gladan, prvo sto vidim a da mi nije gadno, odmah kupujem i prozdirem.
Sto rece Pratchet, samo da je masno toplo i hrskavo.

Inace sma ga ugasio,otvaraju mi Mcdonalds na 100 ak metara od mene, to mi je inace bio oduvek san i zelja.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Uh pica iz Bucka je vrh!!! Ma taman da dođe četa njih i vrši nuždu preda mnom ja bih vala jeo tu picu.
Mek ne volim, ebo ono, kupiš onaj burger i pojedeš ga u dva zalogaja, nit stignem uživat u hrani, a niti ostanem sit. A skupo da uzimam 3-4 komada.
Nikada neću zaboraviti palačinke iza pozorišta čini mi se da su Terazije, palačinkarnica Glumac (ako se dobro sjećam), zna naš cjenjeni preCednik.
I šiš ćevap na Bul. K. Aleksandra to zna naš drug Slowmotion.
Palačinke su bile 180 din, ali se najedeš, u NSu za tu količinu bi dao bar 300 din.
Šiš je bio čini mi se 180 din, količniski nema da fali ni mesa ni priloga.
Eto sad sam ogladinio...

Mek ne volim, ebo ono, kupiš onaj burger i pojedeš ga u dva zalogaja, nit stignem uživat u hrani, a niti ostanem sit. A skupo da uzimam 3-4 komada.
Nikada neću zaboraviti palačinke iza pozorišta čini mi se da su Terazije, palačinkarnica Glumac (ako se dobro sjećam), zna naš cjenjeni preCednik.

I šiš ćevap na Bul. K. Aleksandra to zna naš drug Slowmotion.

Palačinke su bile 180 din, ali se najedeš, u NSu za tu količinu bi dao bar 300 din.
Eto sad sam ogladinio...

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
kli-kli za picu za poneti je zakon..jednom mi dostavljali po kisi..jadniku spao lanac sa bicikle..morao sam da mu dam praska da opere ruke.. 

-
- Ljubitelj životinja
Da, glumac ima odlicne palacinke,ne stedi.Doduse, nemaju krastavice cesto (kisele),pa kad odustanem od porudzbine,oni mi besno tresnu slusalicuIosis piše:Uh pica iz Bucka je vrh!!! Ma taman da dođe četa njih i vrši nuždu preda mnom ja bih vala jeo tu picu.![]()
Nikada neću zaboraviti palačinke iza pozorišta čini mi se da su Terazije, palačinkarnica Glumac (ako se dobro sjećam), zna naš cjenjeni preCednik.![]()
I šiš ćevap na Bul. K. Aleksandra to zna naš drug Slowmotion.![]()
Eto sad sam ogladinio...

Inace, sto se tice glumca, (gadljiv sam tip), poslednji put sam odustao od njih. narucio sam nekoliko palacinki,parkiram,izadjem da pokupim i vidim zenu koja ih pravi i rukama mulja,a ima neku koznu bolest koja jezivo izgleda. Od onda ne jedem kod njih,nemogu tu scenu da izbacim iz glave. Mcdonalds najvise volim, KFC onako,pizza kod bucka nije piza nego parce necega krtog ako se ne jede sa govedjom. Inace sam od prvog dana kod njega jer je tu u kraju i ziveo sam par godina na pici sa gvodjeom salatom. Znaju me dobro ,cesto i caste ili nece da naplate kad dodjem. Isfuserisali i oni, parcici su uzasno mali,sinoc nisam mogao da verujem sta sam dobio.
ovaj novi beburger.com jos nisam probao sve, mnogo jako , vise je nekako prilagodjeno nasem podruciju (ajvar,feta sir,grilovana paprika).mozda bi ti se svidelo. i dosta zacina,ali je intresantno. Lepa pakovanja i interesnatan koncept. Evo slika ispod.

- Iosis
- VIP
Ma jbg, što se tiče higijene nisam skoro nigdje vidio da su čisti, uglavnom oni svi uzimaju novac u ruke, a onda tom istom rukom stavlja pljeskavicu na roštilj i slično.
Jednostavno ne mislim o tome.
Jednostavno ne mislim o tome.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
- Ljubitelj životinja
U mcdonaldsu to nije slucaj,a uglavnom svi kad pocnu vode racuna,tj stavljaju plasticnu kesu na ruke ili rukavice. Do skoro je to bio slucaj i kod Lulet-a u Beogradskoj (rostilj),pa su se onda brzo iskvarili (poceli da dizu slusalicu da nemozes telefonom da narucis,ladno). Juce taman nadjem parking mesto ispred njih,kad cvrc, renoviraju lokal.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Bucko kad se otvorio, tamo pre 10ak godina, jos sam i kupovao povremeno, iako pica nije nesto, tj. totalno je bez veze. Meni.. Kad kupim picu, ne stavljam majonez salate i sl., Da hocu to, kupio bih sendvic. Hocu da pizza bude dora. Narocito testo.
Kli - Kli je bio zakon pica. Jedina u gradu sa pravim tankim pica testom. Medjutim, i kod njih sam prestao da kupujem pre x godina, kad su pocela da rade dva narkomana iz kraja. Jedan je umro u medjuvremenu (brat mog dobrog druga), a drugi je nestao. Ko sad radi nemam pojma. Ne svracam.
Danas bio u Be Burgeru. Uopste nisam bio svestan da je to ovaj iz gornjeg posta, dok nisam video ajvar foru na zidu. U pravu je Cabrio. Prilagodjeno nasem ukusu, ali ukusno. Meni je bolje od Mc-a. Obilnije u svakom slucaju.
Pre neki dan uzeli kod Goluba na Bulevaru neke slane palacinke i pizzu. Uzas, nikad vise. Masno, nesnosno masno. Takvu masnocu eventualno ocekujem od bureka, ali iz palacinke da curi mast, sunka i sir na pizzi plivaju u masti, ajd zdravo.
Glumac - nije lose, ne stede, a sad kad procitah ovo Cabriovo, znam da vise necu tamo.
I da se vratim na Bucka, ne bih tamo kupio, da su ne znam sta, a ove sto se zaustavljaju i parkiraju u 3 reda, okrecu polukruzno i na ostale nacine ometaju saobracaj, sve da bi dobili parce lose pice, kao sto sam vec pisao ovde, to bih plamenobacacem spalio. Sorry kolege, ali tako je.
Kli - Kli je bio zakon pica. Jedina u gradu sa pravim tankim pica testom. Medjutim, i kod njih sam prestao da kupujem pre x godina, kad su pocela da rade dva narkomana iz kraja. Jedan je umro u medjuvremenu (brat mog dobrog druga), a drugi je nestao. Ko sad radi nemam pojma. Ne svracam.
Danas bio u Be Burgeru. Uopste nisam bio svestan da je to ovaj iz gornjeg posta, dok nisam video ajvar foru na zidu. U pravu je Cabrio. Prilagodjeno nasem ukusu, ali ukusno. Meni je bolje od Mc-a. Obilnije u svakom slucaju.
Pre neki dan uzeli kod Goluba na Bulevaru neke slane palacinke i pizzu. Uzas, nikad vise. Masno, nesnosno masno. Takvu masnocu eventualno ocekujem od bureka, ali iz palacinke da curi mast, sunka i sir na pizzi plivaju u masti, ajd zdravo.
Glumac - nije lose, ne stede, a sad kad procitah ovo Cabriovo, znam da vise necu tamo.
I da se vratim na Bucka, ne bih tamo kupio, da su ne znam sta, a ove sto se zaustavljaju i parkiraju u 3 reda, okrecu polukruzno i na ostale nacine ometaju saobracaj, sve da bi dobili parce lose pice, kao sto sam vec pisao ovde, to bih plamenobacacem spalio. Sorry kolege, ali tako je.
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
http://www.google.rs/imgres?q=wurth+cr+ ... x=75&ty=78
pitanje je
jel ovo taj Cr Aditiv, posto sam takav nasao gde da kupim i da li to da sipam? Pise na njemu da je za CR motore. A cini mi se da sam na forumu video sliku gde bas pise CR ADITIV, pa sad neznam da li je to ista stvar, da ne zeznem nesto
pitanje je
jel ovo taj Cr Aditiv, posto sam takav nasao gde da kupim i da li to da sipam? Pise na njemu da je za CR motore. A cini mi se da sam na forumu video sliku gde bas pise CR ADITIV, pa sad neznam da li je to ista stvar, da ne zeznem nesto

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- milan_gt
a jesi ti dobru sliku odabrao..jer su slicna pakovanja za cr i obican..treba da kosta 700+ din dok obican kosta oko 500
- bojan_kv
Ako sam te dobro razumeo, da kupim ovaj sa slike? ovo je sa ovog sajta http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index ... t_id=41073, i na sajtu u opisu pise da je za C-R motore.
Poslednja izmena: bojan_kv, na dan nedelja, 21. okt. 2012. u 20:22h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
- milan_gt
znam da su skoro menjali grafiku na pakovanju..slicna je ovoj i pise cr, e sad cudno mi da su opet menjali grafiku..nesto sam nacuo da jesu al ja nisam video..
- bojan_kv
Moracu ja da nadjem neku specijalizovanu Wurth radnju u Kraljevu, ako toga uopste ima, pa da pitam, posto ovaj na pumpi gde sam nasao i kad sam ga pitao nema blage veze sta je sta i za sta je
Najsigurnije mi je tako 

-
- Ljubitelj životinja
Mislim da nije za komparaciju sendivic sa salatom i pica sa salatom,jer imaju i sendvic, koji je prazan, masan i los. Govorim o Bucku. Ne znam dal si jeo sa govedjom, probaj,ja posle toga za sve ove godine sam mozda par puta kupio samo picu tamo (inace je losa i oskudna) i to sa dodatnim kackavaljem. Nisma jeo taj Kli Kli, ali sa tankim testom ima i vladimir na bulevaru. Gazda mi je totlano antipatican lik pa ne idem tamo vise . be burger se meni manje dopada od meka. U sustini mi nikada nista nije zamenilo mek, ni Buger King. Skoro sam probao ove i bili su dobri http://www.goodysnet.com/en/Vladan piše:Bucko kad se otvorio, tamo pre 10ak godina, jos sam i kupovao povremeno, iako pica nije nesto, tj. totalno je bez veze. Meni.. Kad kupim picu, ne stavljam majonez salate i sl., Da hocu to, kupio bih sendvic. Hocu da pizza bude dora. Narocito testo.
- Vladan
Po mom skromnom globetrotterskom iskustvu, obrni okreni, Mc i BK su jedine sigurne opcije. BK ume da bude ukusniji, vise lici na pravi rostilj, ali desi se da zemicka bude bajata, sto je kod Mca nemoguce.
Takodje, Mcovi su, generalno, ipak, cistiji. Uvek bude izuzetaka.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
To je taj, samo su ga kao- malo poboljsali i promenili etiketu i pakovanje, zbog falsifikovanja i tih gluposti.bojan_kv piše:Ako sam te dobro razumeo, da kupim ovaj sa slike? ovo je sa ovog sajta http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index ... t_id=41073, i na sajtu u opisu pise da je za C-R motore.
- bojan_kv
Oket. Hvala

- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Nekako mi te vase brze hrane ne pasuju.
Ja obicno kad hocu da jedem a da to nije kod kuce i na hrani od "Mice ubice", idem ovde: http://www.designed.rs/living/restorani ... holesterol
Butkice u safu, "rebarca" (ne znam gde danas navatavaju dinosauruse, al taman su tog formata), kobaja od zmaja...
PS
obratiti paznju na goblen na cetvrtoj i sestoj slici
Ja obicno kad hocu da jedem a da to nije kod kuce i na hrani od "Mice ubice", idem ovde: http://www.designed.rs/living/restorani ... holesterol
Butkice u safu, "rebarca" (ne znam gde danas navatavaju dinosauruse, al taman su tog formata), kobaja od zmaja...
PS
obratiti paznju na goblen na cetvrtoj i sestoj slici

Djak pesak 

-
- Ljubitelj životinja
Kad sam video Mc u Istanbulu,kod nas je sve raj na zemlji posle toga.Jeidno je Nislija losiji gde sami vidjao zute bube da gmizu po izloguVladan piše:Po mom skromnom globetrotterskom iskustvu, obrni okreni, Mc i BK su jedine sigurne opcije. BK ume da bude ukusniji, vise lici na pravi rostilj, ali desi se da zemicka bude bajata, sto je kod Mca nemoguce.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Ljubitelj životinja
POjma, nemam,sta je to?
Nego, jel korist neko foursquare ?

Nego, jel korist neko foursquare ?

- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Vladan
@MBole
Da li si bio u tom Holesterolu ili ti se samo svidja prezentacija?
Prosao sam tuda i koliko sam video to je neko folirantsko mesto, kao i pekara i kafic pored, gde pokusavaju da proguraju "designed authentic" fazon. Likovi u skupim trenerkama koje izgledaju kao da su "Kombinat Sport" ili "Yassa", vestacki isprane i ofucane majce, gistro retro, ... Sve kao bajagi. Plus iz ove nemacke novinske kuce likovi, i onih firmi sto su iza i u "Kompresoru". U neku ruku Supermarket 2. S tim sto je Supermarket prihvatljiv, jer ne pokusava da se lazno predstavi.
Meni je to toliko neprijatno i neprirodno okruzenje, da nemam reci. Radije bih preko puta, kod "Don Gedze".
Da li si bio u tom Holesterolu ili ti se samo svidja prezentacija?
Prosao sam tuda i koliko sam video to je neko folirantsko mesto, kao i pekara i kafic pored, gde pokusavaju da proguraju "designed authentic" fazon. Likovi u skupim trenerkama koje izgledaju kao da su "Kombinat Sport" ili "Yassa", vestacki isprane i ofucane majce, gistro retro, ... Sve kao bajagi. Plus iz ove nemacke novinske kuce likovi, i onih firmi sto su iza i u "Kompresoru". U neku ruku Supermarket 2. S tim sto je Supermarket prihvatljiv, jer ne pokusava da se lazno predstavi.
Meni je to toliko neprijatno i neprirodno okruzenje, da nemam reci. Radije bih preko puta, kod "Don Gedze".
-
- Ljubitelj životinja
da,par komada. Daj mi username da te dodam ,a druga stvar, izgla da bas nema tako puno lokacija unesenih,jel da?ssf01 piše:ja ga koristim
imas li neka pitanja?
btw.
http://www.njuz.net/zimske-gume-obavezn ... zacu-zima/
- Iosis
- VIP
Ne znam brate kako nema, ja bih Daniela komotno mogao da pratim, kud god se kreće.
Vazda na faceu ostavlja trag gdje je.

Vazda na faceu ostavlja trag gdje je.