Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Download (programi, igrice, softveri).....

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Re: Download (programi, igrice, softveri).....

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 00:52h

dobices daljinski uz snimac pa mozes i da listas i da gledas sve 4, opet sam za varijantu na postojeci tv jer imas ulaz i ne treba da ti smeta jos jedan monitor u dnevnom boravku ili gde vec..

sent from white land..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 01:09h

to je cool,ali tv mi je 50 incha u sobi gde mi treba, i previse mi je da mi non stop osetljava ta povrsina a i zna ga podize temperaturu pa zato bi uze monitor, ili za pocetak da nakacim na komp ili laptop?mada ne znam kako bi na laptop,mozda da uzmem ovaj paket sto ima karticu za komp za snimanje,a uvek mogu externi HDD da stavim npr za to da rasteretim sistem,komp inace nikad ne gasim

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 01:14h

ja gledam nadzor na 42'' i dok gledas tv samo prebacis na video da vidis sta se desava i opet vratis na tv, snimac snima stalno kad se nesto desava ispred kamera, ne mora tv da bude uvek upaljen, ako te nesto zanima od pre ti premotas..meni 500 GB bude nesto manje od mesec dana, 100f/s

sent from white land..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 01:43h

nemam vremena za tv, u sustini ga retko gledam. kakav je kvalitet slike koju imas, tj koja je rezolucija tvojih kamera? Wireless ruter im ima external storage opciju,mozda bi mogo nekako tako da iskombinujem,ne znam kako to radi,morao bih da uđem u detalje.

Ali vidim da ti govoris o recorderu koji dolazi uz sistem, jel? mene zanima varijana kartice kao npr neka od ovih : http://www.alarmplus.rs/dvr-kartice-cene.htm

Wellisha

 
Poruka: 499
Član foruma od: utorak, 9. nov. 2010. u 17:49h

Poruka od Wellisha » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 01:44h

Igra li neko World of Tanks ??? :wtf:
..prdnuh u čabar sa mirisom benzina i zadnjom vučom pa sada čađavim sa minivenom 8)

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 02:02h

e ne znam za te kartice, a ne znam ni za snimac koja je rezolucija, moracu da pogledam ali je najpriblizniji opis kvaliteta slike kao kad gledas neku lokalnu niskobudzetnu televiziju :D za 9 kamera sa snimacem i HDD-om su me istresli za 1100e pre 2 god..

sent from white land..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 02:24h

dosta skupo,mozda je to bila vrh tehnologija tada,a sada ima jeftinijih alterbativa...jel mi verujes da i ne gledma tv uopste a kad gledma samo HDTV jer sve ostalo izlgeda poprilicno katastrofa. Ajd vidi ako te ne mrzi kakva je rezolucija....mislim,jel vidis jasno lice i prepoznajes kada gledas nekoga npr

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 19. dec. 2011. u 10:19h

720p, razlikujem i novcanice, brojeve registracije i kad vracam vec snimljeno..a sve kamere su nocne (IC diode do 15m) tako da kad je mrak isto se vidi, samo crno-belo..

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 02:49h

to je odlicno. Juce mi beše slava,pa mi naidje ujak koji renovira stan, te smo pričali malo o tehnici. Dao mi zadatak da mu projektujem audio/video sistem i u to uključim video nadzor.Iskoristicu tu priliku da vidim kod njega kako funkcionise pa cu onda staviti kod sebe,ali mislim da mu se stan zavrsava tek za mesec dana ili slicno,pa ce projekat malo sacekati.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 18:39h

: )

Slika

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 21. dec. 2011. u 19:54h

Ja sam na 12Mbps/768Kbps, nisam ni na 8Mbps video potrebu za necim brzim, tako da mislim da je to tvoje overkill :)
I sa 12Mbps mi 4GB skine za 1h, sasvim previse :)

Jedina dobra stvar, i ako je zato uzet skuplji net onda podrzavam - brzi upload.
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 19:59h

Nikakve razlike nema u svakodnevnoj primeni, u pravu si. kao brz auto :) ako koristis infrastrukturu kakva je, nicemu ne sluzi. Mislim da vecina servera nedovoljno brza da odgovori na mogucnost samog linka. Evenutlano je cool kad skidas torente i filmove,al do sad ih imam i ovako toliko nepregledanih,da je sve jedno. Upload je cool,ali je i dalje spor u odnosu na normalan svet. Drug mi u budimpesi koristi link od 120mb i nek slud upload. (ali on edituje filmove i podize non stop)

Preko kog provajdera ideš?
Poslednja izmena: RS_cabrio, na dan sreda, 21. dec. 2011. u 20:04h. Ukupno izmenjeno 1 put.

milan_gt

Poruka od milan_gt » sreda, 21. dec. 2011. u 20:04h

kakvi ste vi hakeri :D

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Poruka od Shomy_ksh » sreda, 21. dec. 2011. u 20:11h

ha... a ja se kao nesto razmisljam dal da predjem na 4, naravno sa 1.5 :suicide:
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » sreda, 21. dec. 2011. u 20:22h

Ja sam imao jedno vrjeme 2 Mbps, jeste dobra brzina ako treba nešto skinuti, torent, neki veći zip/rar i sl. Ali je zato bilo 2.200 din mjesečno, vratio sam se na 1 Mbps, a ubrzo su povećali na 1.5 Mbps, sasvim dovoljno za normalnu upotrebu, možda ne bi bilo loše da je ovaj na 2 Mbps, jer sledeći paket u Telekomu je na 4 Mbps.
Najradije bi SSB-ova od 6 Mbps za 1.500 din, ali nemam ni TV u stanu, tako da mi je ne isplativo uvoditi kablovsku zbog neta. :/
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

dule0911

 

Poruka od dule0911 » sreda, 21. dec. 2011. u 22:31h

@RS cabrio

SBB kao i ti, paket za 2100din. Ne koristim d3/hd i ostale dodatke za TV, caletu ne treba, a ja kad ocu da gledam HD uvek nadjem bolji kvalitet na netu :)
Fiesta!!

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » sreda, 21. dec. 2011. u 22:42h

Slika

Mislim da nema nikakve potrebe za necim brzim,torenti se skidaju kako dolikuje,prosek oko 700kb/s (mada cesto ne mogu da me isprate),svaki film moze da se skine dok ja pojedem nesto,tako da je za te pare odlican,doduse nisam siguran posto je sad.. :D

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » sreda, 21. dec. 2011. u 23:37h

dule0911 piše:@RS cabrio

SBB kao i ti, paket za 2100din. Ne koristim d3/hd i ostale dodatke za TV, caletu ne treba, a ja kad ocu da gledam HD uvek nadjem bolji kvalitet na netu :)
Kako misliš nađeš na netu? Ah..ono epozode za download? ..ja sam naviko na HD da i ne gledam obicnu,mada u sustini i ne gledam TV (ove domaće kanale ne bi gledao ni u 5080p da mi ponude). HD kanala nema mnogo, tim pre sto sport ne pratim uopste,pa mi je izbor suzen jos vise,ali mi vec dodje ritual da kad kupim neki džanak fud, ,pustim food network HD i gledam Guy Fierei-a kako krstari kabrioletom po USA i testira junk food restorane i njihovu hranu pored koje pizza sa goveđom kod bucka mu dođe kao dijetalna hrana. Ima sad neki azijat sa nekom gej hranom uleteo pa remeti koncept jer uglavnom jede biljke,ali dobro.

Mozda je dobar ping i bitniji nego sama brzina veze,cini mi se, u svakodnevnom radu. Mislim da vec sa 1.5 mb/s pa naviše za obične stvari je sasvim ok.Mnogi serveri mi ne daju brzinu da skidam fajlove koliko mogu,tako da....proseritis u praksi. Dajte neki dobar SCI Fi film da puknem da testiram torrent , danas sam uzeo ovo pa nisam stigo od vukljanja po servisima ni da probam.

Evo ga update:(ali losiji up, neverovatno)

Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 23. dec. 2011. u 03:33h

Fine tuning, i mislim da je bilo dosta :

Slika

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 23. dec. 2011. u 15:00h

I kad skidas torente koliku brzinu izvuces?

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 23. dec. 2011. u 17:19h

Pojma nemam,sinoc sam (oko 4 ujutru) ostavio dva Blue Gay-a da skida (osam giga shita ) ,bili si gotovoi jutros u pola 9. nisam ni gledo,testiracu veceras. Naravno,zavisi od seedera,ali mislim da cak is a velikim brojm seedera mu treba vremena da uhvati pravu brzinu,ako je uopste dobaci

Dusan64

Poruka od Dusan64 » petak, 23. dec. 2011. u 17:32h

Je tesko izvlacim i mojih 750kb/s,pa mi se zato to sto ti imas cini totalno nepotrebnim...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » petak, 23. dec. 2011. u 18:09h

Slazem se, meni je nepotrebno i mojih 1.3-1.4MB/s, al nema veze bar mi se racun nije promenio pa se ne bunim :)

Sent using Tapatalk
Fiesta!!

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 23. dec. 2011. u 19:04h

Dusan64 piše:Je tesko izvlacim i mojih 750kb/s,pa mi se zato to sto ti imas cini totalno nepotrebnim...

1500kb/s film koji sam sada uzeo da skidam,nasumicno. Poprilicno sporo. prenost je sto mozes kilo da ih skidas u isto vreme,ali ono sto mene interesuje zasto je brzina downloada tako mala? dal je neki setting u pitanju?

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » petak, 23. dec. 2011. u 23:28h

Da slučajno ovde nema neki zalutali wordpress expert sposoban za custom modifikovanje wordpress instalacije čiji se izgled može detaljno definisati puten novog CSS-a gde osnovu posla čini kreacija nove WP teme i modifikacija ispisa na index strani (u odnosu na standardnu).

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“