Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Ma de ne interesuje ih većinu, najproblematičniju decu najviše zapostavljaju, omalovažavaju etc.
Ja znam gomilu profesora iz osnovnih škola koji su omalovažavali učenike. Naprimer jedna koja je prodavala srpski u mom odeljenju nas 15 je zvala BUDALETINE. Bukvalno.
Pa jedna je nas 20 koji joj nismo odgovarali jer nas nije zanimalo usrano tehničko obrazovanje toliko ignorisala i toliko je boleo ku*ac da je to užas. O nakaradnim imenima i " Šta me briga što ne znaš vidiš da jedem kolače" tek neću da pričam. Nažalost ovo nije samo moje iskustvo.
A da, jedno odeljenje moje generacije je imalo učitelja koji je tukao decu lenjirom. Inače. Na sreću nije moje.
To odeljenje ujedno ima i najviše delikvenata iz cele generacije.
Ja znam gomilu profesora iz osnovnih škola koji su omalovažavali učenike. Naprimer jedna koja je prodavala srpski u mom odeljenju nas 15 je zvala BUDALETINE. Bukvalno.
Pa jedna je nas 20 koji joj nismo odgovarali jer nas nije zanimalo usrano tehničko obrazovanje toliko ignorisala i toliko je boleo ku*ac da je to užas. O nakaradnim imenima i " Šta me briga što ne znaš vidiš da jedem kolače" tek neću da pričam. Nažalost ovo nije samo moje iskustvo.
A da, jedno odeljenje moje generacije je imalo učitelja koji je tukao decu lenjirom. Inače. Na sreću nije moje.
To odeljenje ujedno ima i najviše delikvenata iz cele generacije.
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Trebao ih je više tući!
U ovom semestru sam dobio predmet koji se zove putevi i saobraćajnice, tako da ću vam ubuduće malo palamudim o projektovanju puteva.
Eto danas na vježbama nam reče asistent da je kod nas još uvjek mjerodavno vozilo po kojem se projektuju putevi Zastava 101.
olaksanje

U ovom semestru sam dobio predmet koji se zove putevi i saobraćajnice, tako da ću vam ubuduće malo palamudim o projektovanju puteva.

Eto danas na vježbama nam reče asistent da je kod nas još uvjek mjerodavno vozilo po kojem se projektuju putevi Zastava 101.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Djomla
zato i ima delikvente tolike.Iosis piše:Trebao ih je više tući!![]()
![]()
![]()
Ne kurči seIosis piše: U ovom semestru sam dobio predmet koji se zove putevi i saobraćajnice, tako da ću vam ubuduće malo palamudim o projektovanju puteva.![]()
![]()
![]()

Iosis piše: Eto danas na vježbama nam reče asistent da je kod nas još uvjek mjerodavno vozilo po kojem se projektuju putevi Zastava 101.olaksanje
e al smo se usrecili.
///Mandovchina.
///Mandovchina.

- Iosis
- VIP
Na što je jedna kolegica rekla da bi mogao biti Golf mjerodavno vozilo, a asistent se nadovezao i rekao kako bi Golf 2 mogao biti novo mjerodavno vozilo.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Djomla
Blago nama za merodavna vozila u vidu golfa dvojke sad mi jasno što su putevi usrani.

///Mandovchina.
///Mandovchina.

- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Juce na auto-putu BG-ZG, idem ja svojom levom trakom...oko 130km/h. U susednoj desnoj traci, kombi ducato, ide baja skoro kao ja 
Na nekih 5-6 m od njega, coveka kao da su napale ose u kolima, levo-desno-levo-desno. Ja malo na kocnicu, sirena...obilazim ga, a on jede burek (ili sta vec)...mora da mu je jogurt ispao u krilo! Eeeee Srbijo!
Za 10 godina koliko sam za volanom (regularno), imao sam 2 udesa....i ni jednom nisam ja bio kriv. 3-4 kazne (sve prekoracenje brzine), i 5-6 sviranja (uletanje u makazice i tako to), 3-4 tuce u saobracaju, i jedno namerno cukanje (nisam hteo da kocim kada je covek bilmez). Nisam expert, ali sam ostar i pazljiv vozac.
Naj zanimljivije mi je bilo....ibarska magistrala, skretanje ka Zelezniku..idem ja ka CA nekih 60-70.Iz Zeleznika, auto stoji na raskrsinici, i po svoj prilici ceka da prodjem ja i auto iz druge trake. Jeste zeznuto izlazenje, moras da seces magistralu, ali... Na 15ak metara od mene, auto izlece...ja levo...staje, ja skrecem ka zelezniku da bih izbegao sudar...oni izlaze...ja rucna, pa za njima. Stizem ih kod restoran Sumadija, ispred njih...staju...otvaram vrata i cekam da se susretne sa mojom pesnicom, kad ono...zensko za volanom, i jos njih 4 u atut, pobelele od straha. Mogao sam da ih rastocim u onoj drndavoj askoni.
Sreca po mene pa su bile devojke. Zamislite 5 tipova...i jaoooo...

Na nekih 5-6 m od njega, coveka kao da su napale ose u kolima, levo-desno-levo-desno. Ja malo na kocnicu, sirena...obilazim ga, a on jede burek (ili sta vec)...mora da mu je jogurt ispao u krilo! Eeeee Srbijo!
Za 10 godina koliko sam za volanom (regularno), imao sam 2 udesa....i ni jednom nisam ja bio kriv. 3-4 kazne (sve prekoracenje brzine), i 5-6 sviranja (uletanje u makazice i tako to), 3-4 tuce u saobracaju, i jedno namerno cukanje (nisam hteo da kocim kada je covek bilmez). Nisam expert, ali sam ostar i pazljiv vozac.
Naj zanimljivije mi je bilo....ibarska magistrala, skretanje ka Zelezniku..idem ja ka CA nekih 60-70.Iz Zeleznika, auto stoji na raskrsinici, i po svoj prilici ceka da prodjem ja i auto iz druge trake. Jeste zeznuto izlazenje, moras da seces magistralu, ali... Na 15ak metara od mene, auto izlece...ja levo...staje, ja skrecem ka zelezniku da bih izbegao sudar...oni izlaze...ja rucna, pa za njima. Stizem ih kod restoran Sumadija, ispred njih...staju...otvaram vrata i cekam da se susretne sa mojom pesnicom, kad ono...zensko za volanom, i jos njih 4 u atut, pobelele od straha. Mogao sam da ih rastocim u onoj drndavoj askoni.
Sreca po mene pa su bile devojke. Zamislite 5 tipova...i jaoooo...

- Iosis
- VIP
Evo još malo statistike, jeste bajata ali od tada ništa nije naročito popravljano. 
Podaci iz 1998. godine.
22% autoputeva, 50% magistralnih i 67% regionalnih puteva treba popraviti odnosno presvući novi sloj asfalta.
Sanacija mosotova:
119 na magistralnim putevima
260 na regionalnim
Manje popravke:
413 na magistralnim putevima
401 na regionalnim
To su ogromna ulaganja koja je ne moguće odjednom uraditi, ali koliko vidim oni se ne trude ni dio po dio da saniraju i poprave.

Podaci iz 1998. godine.
22% autoputeva, 50% magistralnih i 67% regionalnih puteva treba popraviti odnosno presvući novi sloj asfalta.
Sanacija mosotova:
119 na magistralnim putevima
260 na regionalnim
Manje popravke:
413 na magistralnim putevima
401 na regionalnim
To su ogromna ulaganja koja je ne moguće odjednom uraditi, ali koliko vidim oni se ne trude ni dio po dio da saniraju i poprave.

- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Kako kad nemaju a i da imaju, odakle im ? shh
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
skoro mesec dana nema post au ovoj temi? bojkotujete NIS ili vas mrzi da pisete? evo da ozivim malo, pre nedelju dana ili slicno, noc, noviu beograd....curka u mercedesu kod opstine novi bG, galantno je na 70km na sat prosla na crveno u raskrsncu. Za njom i jedna jugo,ali je uspeo da ukoci. Inace, mecke neka moderna velika, da je nekoga drmnula , unistilabi ga, nego nije bilo nikoga. Inace, gledao sam sta je, nije uradila to svesno, vec je gorela strelica za levo zelena,a mislila je da je za pravo. Nije ni prikocila...
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Toliko situacija ima da ne vredi ni pisati vise.. Svakodnevno gledam ljude koji svesno prolaze kroz crveno,provlace se kroz rampu na prelazu preko sina...
- Iosis
- VIP
I onda kad nekoga opiči voz, krive Ž. Srbije.
- mirke
- Poruka: 777
- Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h
Ja skoro dosao na pruzni prelaz oko tri sata nocu spustena rampa, nigde nikog... Iskusenje mi da predjem prelaz izmedju rampi, ali reko necu da se glupiram...
Ugasim auto, otvorim prozor i osluskujem... Nista se zivo ne cuje... Cekam jos nekoliko minuta i onda popizdim i predjem...
Ugasim auto, otvorim prozor i osluskujem... Nista se zivo ne cuje... Cekam jos nekoliko minuta i onda popizdim i predjem...

MIRKE / Fiesta 1.25 zetec
- Iosis
- VIP
što znači da treba bacati pasulj i gatati jesu li rampe sa razlogom spuštene, pokvarene ili je neko jednostavno zaboravio da digne rampe. 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Evo sta se desilo mom caletu jutros...
Ukljucivao se na auto-put. Svi koji su u Bgu znaju kako je, ako uopste hoces da se ukljucis moras da dodas gas i udjes ispred nekoga kad je guzva. Cale kaze da je bila umerena guzva, i odstojanje do auta iza nije bilo preveliko ali je bilo dovoljno. Samo sto je auto iza bio pandur. Nista, obidje ga i naredi caletu da ga prati. Kad su stali krene da mu prosipa pricu kako je on morao zbog njega da koci, kako je cale njega isekao i jos mu pritom mahao. Cale krenuo da se smeje, posto je mahanje bilo zahvaljivanje u stvari posto je mislio da ga je ovaj pustio (eto, toliko je mesta bilo). Pandur kao a ne nije to tacno, plus "zasto niste stali gde treba nego iza mene?". E sad posto su se iskljucili sa autoputa, pandur je stao paralelno sa trotoarem i cale iza njega, samo sto cale nije primio telepatsku misao od pandura prilikom stajanja da se popne na trotoar. Napisao mu prijavu, samo nije imao nikakvu zvanicnu formu niti je cale potpisao, posto nije bio saobracajac. Samo da napomenem da nije imao upaljenu rotaciju niti je blicao caletu, nista.
I posle mi pricaju o nekom novom zakonu, a oni se i dalje ponasaju kao idioti i izdrkavaju. Uf... zuti
Ukljucivao se na auto-put. Svi koji su u Bgu znaju kako je, ako uopste hoces da se ukljucis moras da dodas gas i udjes ispred nekoga kad je guzva. Cale kaze da je bila umerena guzva, i odstojanje do auta iza nije bilo preveliko ali je bilo dovoljno. Samo sto je auto iza bio pandur. Nista, obidje ga i naredi caletu da ga prati. Kad su stali krene da mu prosipa pricu kako je on morao zbog njega da koci, kako je cale njega isekao i jos mu pritom mahao. Cale krenuo da se smeje, posto je mahanje bilo zahvaljivanje u stvari posto je mislio da ga je ovaj pustio (eto, toliko je mesta bilo). Pandur kao a ne nije to tacno, plus "zasto niste stali gde treba nego iza mene?". E sad posto su se iskljucili sa autoputa, pandur je stao paralelno sa trotoarem i cale iza njega, samo sto cale nije primio telepatsku misao od pandura prilikom stajanja da se popne na trotoar. Napisao mu prijavu, samo nije imao nikakvu zvanicnu formu niti je cale potpisao, posto nije bio saobracajac. Samo da napomenem da nije imao upaljenu rotaciju niti je blicao caletu, nista.
I posle mi pricaju o nekom novom zakonu, a oni se i dalje ponasaju kao idioti i izdrkavaju. Uf... zuti
Fiesta!!
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
I sta mu pise na toj prijavi,bas me zanima?
-
- Ljubitelj životinja
Dule, 0911 - ako tata ima dobrog advokata i namunjite laznog svedoka, presesce panduru zivot za to.
- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Ako nije bio saobracajac ima pravo da ga tuzi za uznemiravanje
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ma nije ni dao caletu primerak, samo je kod sebe zabelezio. Nije bio saobracajac nego neki nadrkani, ustao na levu nogu verovatno.
E vidis to Boki nisam znao, ako bude nekad stigao poziv, sad znamo.
E vidis to Boki nisam znao, ako bude nekad stigao poziv, sad znamo.
Fiesta!!
-
- Ljubitelj životinja
Ja znam za slucajeve gde su dolazili kuci da se izvinjavaju....govna, uostalom zasto bi se bavili tim poslom da nisu upravo to.
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ma nemas frke,ne mogu ti nista sa tim(tj caletu),to je cisto upisivanje u evidenciju i izdrkavanje od strane idiota.
- Iosis
- VIP
Ja koliko sam vidio uglavnom ti obični panduri se prave face i glume nešto, dok saobraćajci su kulturniji i mnogo manje zajbevaju.
Tako je cimera i njegova dva drugara prije 2-3 sedmice u centru Novog Sada presrela patrola sa autom. To je bilo oko 9 naveče nisu pravili nikakve probleme, otišli momci u štenju. Presreće ih Pežo sa upaljenom rotacijom i zaustavlja ih. Sve trojicu raširili na auto i izvrnuli iz cipela, pretresli ih do gole kože, bez razloga. Tuda masa ljudi prolazi, a ovi ih razapeli na auto i istresaju kao najgore kriminalce. U patroli bila dva pandura negdje oko 20-ak godina žaljni kurčenja i provođenja sile.
Tako je cimera i njegova dva drugara prije 2-3 sedmice u centru Novog Sada presrela patrola sa autom. To je bilo oko 9 naveče nisu pravili nikakve probleme, otišli momci u štenju. Presreće ih Pežo sa upaljenom rotacijom i zaustavlja ih. Sve trojicu raširili na auto i izvrnuli iz cipela, pretresli ih do gole kože, bez razloga. Tuda masa ljudi prolazi, a ovi ih razapeli na auto i istresaju kao najgore kriminalce. U patroli bila dva pandura negdje oko 20-ak godina žaljni kurčenja i provođenja sile.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
Ako nije bio saobracajac, lepo zoves miliciju 92 i kazes da te zaustavio pandur i trazio kaznu, tj mito , trazis unutasnju kontrolu, pa nek se jbu oni snjim, bar ja tako redovno radim. Jedino interventna mi nije dozvolila jednom, iako su me pretresli, nisu mi dali da uzmem tel iz dzepa, posle sam se oladio, 2006 drugi dan sv jovana je bilo, maltretirali su mene i moju trudnu zenu, zbog pojasa. E pazi ovo znam nekog narko dilera-klosara koji mi ide na zivce kod kalenica, kad sam im predlozio da ih odvedem kod njega, da hvataju prave kriminalce, nazvali su ga po nadimku..................
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pa radi za njih, njega ne diraju a on im daje potrebne informacije.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Iosis
- VIP
Pa šta ti je ba, oni sa njim piju kafu i viski. Pa policija zna sve ko šta radi, samo što ne smiju i neće da hapse zbog ovih na vrhu i zbog mita koji dobiju.
Procenat od droge koju taj proda ide njima, da žele da se rješi problem droge, dilera i kriminala to bi se moglo odradit za mjesec dana i sve da bude čisto. SAMO KAD BIH SE HTJELO I KAD BI NEKO OD TOGA IMAO KORISTI, A DA TO NIJE OBIČAN GRAĐANIN OVE DRŽAVE.
Procenat od droge koju taj proda ide njima, da žele da se rješi problem droge, dilera i kriminala to bi se moglo odradit za mjesec dana i sve da bude čisto. SAMO KAD BIH SE HTJELO I KAD BI NEKO OD TOGA IMAO KORISTI, A DA TO NIJE OBIČAN GRAĐANIN OVE DRŽAVE.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Pa nije to samo tako kod nas , u svim državama se takve stvari drže pod kontrolom.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове