'ajde, predstavi vise, ne mogu da cekam da vidim sta si pazario. Moze i jedna slicica na pp da zagolicas mastu!
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
ni ja ga ne bi propustio za 2100e koliko te kostaototti piše:Ovo jednostavno nisam smeo da propustimdax92 piše:Totti, pa zar posle onoliko pisanja protiv TDCi-a ti bas njega da uzmes!
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
čekaj onda da vidiš ovo:imbrisic piše:![]()
svaka cast na ovom otkricu, nasmejah se do suza![]()
![]()
Nije ti valjda dotle doslo na tvom Focusu?dax92 piše:Sad kad zvekne zmajac za 200 km i dizne za jedno 3000km
blackbird700 piše:čekaj onda da vidiš ovo:imbrisic piše:![]()
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t=279882
(ima negdje tu i originalna tema, al mislim da treba bit registriran)
Ma Gagi ga je aminovao, ne bih ga uzeo dok ga on nije pogledaosasa_f1 piše:Sto ste grozni, nemojte da malerisete coveka od samog pocetka.
blackbird700 piše:čekaj onda da vidiš ovo:imbrisic piše:![]()
![]()
http://www.forum.hr/showthread.php?t=279882
(ima negdje tu i originalna tema, al mislim da treba bit registriran)
Kod mene nije.totti piše:Nije ti valjda dotle doslo na tvom Focusu?dax92 piše:Sad kad zvekne zmajac za 200 km i dizne za jedno 3000km
Budalu manje koja ce mu visiti za vratom u servisumilan_gt piše:pa sta on ima od toga ako ti je auto dobar?
vec smo mu obezbedili set istih felnisasa_f1 piše:A ovo za jedinstvene felne. I moj je imao takve...ne dao Bog nikom.