Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Desilo se menjanje pravca bez zmigavca I ne gledanje u retrovizor.
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Ljudi, danas policijska patrola zaustavlja kola ispod podvoznjaka na ibarskoj kod Rusnja. Ja se iskljucujem sa ibarske i krecem ka Knez petrolu..i baje se zabole ispod mostica, u hladovinu i navatali 4 auta. Eeeeej zemljo...to sto oni prave prekrsaj....cccc....vrucina 

- dax92
-
- Poruka: 7633
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Beograd-Pancevo put, stali na raskrsnici iza semafora i neke velike table, i nisane radarom vozace iz smera ka Pancevu. Zao mi je sto nisam mogao da ih slikam, da se jos malo siri njihov bezobrazluk.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Nema ta kazna veze sa parama...
- Vladan
Tacno, vec sa posledicama koje ce imati od kazne, a sad ce da naebe i za podmicivanje ...
Novi clip, "Sudar na Cukarickoj". Da li je blondinka vozila?
[youtube][/youtube]
Novi clip, "Sudar na Cukarickoj". Da li je blondinka vozila?
[youtube][/youtube]
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
U neku ruku je sam trazio nesrecu 

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Samo da nije poginuo dzabe,mozda ce nekome doci do mozga kada to vidi.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ko koga ovde d' izvinete?
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Dva- ... opedu.html
Ispade da je ovaj s mopedom prešao u suportnu traku jer je D.J. imao alkohola u krvi i prekoračio brzinu...
Nije da ga pravdam, ali čovjek i da je bio trjezan opet bi ga udario.
http://www.021.rs/Novi-Sad/Hronika/Dva- ... opedu.html
Ispade da je ovaj s mopedom prešao u suportnu traku jer je D.J. imao alkohola u krvi i prekoračio brzinu...

Nije da ga pravdam, ali čovjek i da je bio trjezan opet bi ga udario.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
U svajcarskoj kad se ovakva stvar desi, tretiraju te kao da si kriv.
Logika je prosta: da si vozio po ogranicenju i da nisi bio pijan - mogao si mozda da izbegnes udes.
Ne znam nas zakon za ovakve slucajeve i za sta ce mu pisati kaznu. Svakako ce mu suditi za neku vrstu ubistva (cak da je vozio po propisu i nije bio alkoholisan). Posto znam za slucaj gde je drugarov cale dobio 6 meseci uslovno za istu situaciju - dvoje su ga udarili sa motorom i poginuli, ali su njemu svejedno sudili iako nije bio kriv...
Logika je prosta: da si vozio po ogranicenju i da nisi bio pijan - mogao si mozda da izbegnes udes.
Ne znam nas zakon za ovakve slucajeve i za sta ce mu pisati kaznu. Svakako ce mu suditi za neku vrstu ubistva (cak da je vozio po propisu i nije bio alkoholisan). Posto znam za slucaj gde je drugarov cale dobio 6 meseci uslovno za istu situaciju - dvoje su ga udarili sa motorom i poginuli, ali su njemu svejedno sudili iako nije bio kriv...
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Naš zakon automatski okrivljuje pijane vozače i one neregistrovane (bez osiguranja).
Da je bio trezan ni za šta ne bi bio kriv.
Drugarov otac je preko pune linije u sred raskrsnice obilazio čoveka koji je skretao levo. Igrom slučaja je taj bio pijan (loša karma, zar ne?), tako da je drugarov otac ostao nekažnjen i nije bio kriv.
Da je bio trezan ni za šta ne bi bio kriv.
Drugarov otac je preko pune linije u sred raskrsnice obilazio čoveka koji je skretao levo. Igrom slučaja je taj bio pijan (loša karma, zar ne?), tako da je drugarov otac ostao nekažnjen i nije bio kriv.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
@Vedran
Jeste ali mozda bi isao sporije i mozda bi bolje reagovao da je bio trezan, ovako poginuse dvojica a mozda su mogli biti samo lakse ili teze povredjeni, a onaj pijan.. Zla sudbina, sa jedne strane dva zivota a sa druge pijan covek koji nije direktno kriv al' kao da jeste..
Jeste ali mozda bi isao sporije i mozda bi bolje reagovao da je bio trezan, ovako poginuse dvojica a mozda su mogli biti samo lakse ili teze povredjeni, a onaj pijan.. Zla sudbina, sa jedne strane dva zivota a sa druge pijan covek koji nije direktno kriv al' kao da jeste..
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Kad si cirke, uvek si kriv! To ti je i po nasem zakonu. Situacija jednog poznanika. Skrece u ulicu levo, uredno dat pokazvac pravca...stoji i ceka da se oslobodi suprotna traka da bi skrenuo. I niodkuda GSP autobus ga zakiti od pozadi. Dosla saobracajna...sve po standardu...ali on je imao 0.8 promila. KRIV. Jer da nije bio cirke...autobus ga ne bi udario jer je mogao da se teleportuje. Zakon je zakon. 

- Iosis
- VIP
To znači da je onaj s motorom idiot prije par godina udario mene frontalno i pogino mene bi teretili za ubistvo.
A to što se on provlačio između dve kolone nikom ništa. Bem ti zakon...
A to što se on provlačio između dve kolone nikom ništa. Bem ti zakon...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dule0911
-
Znaci sad je takav zakon i kod nas.
Podrzavam. Nebitno da li je stvarno kriv ili ne, Srbina samo po dzepu kad opaucis mozda ce promeniti svoje navike o voznji pod dejstvom alkohola. Alkohol i volan ne idu jedno sa drugim, koliko god ljudi verovali u sebe i svoje mogucnosti! Neko ce nauciti to na laksi nacin, neko na tezi, na vama je da birate.
Podrzavam. Nebitno da li je stvarno kriv ili ne, Srbina samo po dzepu kad opaucis mozda ce promeniti svoje navike o voznji pod dejstvom alkohola. Alkohol i volan ne idu jedno sa drugim, koliko god ljudi verovali u sebe i svoje mogucnosti! Neko ce nauciti to na laksi nacin, neko na tezi, na vama je da birate.
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
Ali opet zamisli sebe, da popiješ jedno pivo. Naleti ti tako neko s motorom i to tako da fizički je ne moguće da odreaguješ, čak i da si potpuno trjezan.
Ti bi zaglavio robiju zbog ubistva jer ti je neko na 5 metara izletio pred tebe.
Ako već treba da ga kazne zbog alkohola, kazniti ga zbog toga, ali ne da je kriv za udes.
Ti bi zaglavio robiju zbog ubistva jer ti je neko na 5 metara izletio pred tebe.
Ako već treba da ga kazne zbog alkohola, kazniti ga zbog toga, ali ne da je kriv za udes.
- Vladan
Pre neki dan je bilo u novinama, o slucaju od pre godinu, dve u Novom Sadu.
Manijak je pijan vozio svoj Audi BMW, oko 180, po gradu, Novome Sadu, naleteo na kamion djubretara, ili polivaca, nije bitno, i ubio jednog od tih komunalaca. Epilog..., jedini optuzeni je vozac kamiona, jer se ukljucivao u ulicu sa prvenstvom prolaza. Mozda je manijak tatin sin, ili neka faca, sve jedno, ali ocigledno da zakon nije kakvim ga gore tumacite, ili bar nije isti za sve. Naravno, reakcije javnosti nema, ipak su to samo pripadnici manjina, dok na primer, za makedonskog koljaca se dize poprilicna halabuka, verovatno jer je pripadnik tamo neke NVO, koja usput radi na zastiti manjina, i tako dalje u zemlji S.
Manijak je pijan vozio svoj Audi BMW, oko 180, po gradu, Novome Sadu, naleteo na kamion djubretara, ili polivaca, nije bitno, i ubio jednog od tih komunalaca. Epilog..., jedini optuzeni je vozac kamiona, jer se ukljucivao u ulicu sa prvenstvom prolaza. Mozda je manijak tatin sin, ili neka faca, sve jedno, ali ocigledno da zakon nije kakvim ga gore tumacite, ili bar nije isti za sve. Naravno, reakcije javnosti nema, ipak su to samo pripadnici manjina, dok na primer, za makedonskog koljaca se dize poprilicna halabuka, verovatno jer je pripadnik tamo neke NVO, koja usput radi na zastiti manjina, i tako dalje u zemlji S.
- dule0911
-
Ne pijem, uopste. U stvari lazem, desi mi se da popijem jedan-dva somersbija godisnje, ali ne pred voznjuIosis piše:Ali opet zamisli sebe, da popiješ jedno pivo.

Inace zar nije jedno pivo dozvoljeno? Ne znam koliki je dozvoljeni minimum, valjda 0.3? Ne pratim, ali valjda je jedno pivo ispod te granice.
Fiesta!!
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
0.3 je dozvoljeno. Sve to zavisi od vise faktora, ali u vecini slucajeva je dovoljno 1 pivo da budes na granici a verovatno i preko 0.3 

Poslednja izmena: bojan_kv, na dan utorak, 25. jun 2013. u 08:18h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
To je bilo na Banovom brdu, u PožeškojVladan piše:Pre neki dan je bilo u novinama, o slucaju od pre godinu, dve u Novom Sadu.

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9939
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
a sta ako popijes pivo sa 14% alkohola?dule0911 piše:Ne pijem, uopste. U stvari lazem, desi mi se da popijem jedan-dva somersbija godisnje, ali ne pred voznjuIosis piše:Ali opet zamisli sebe, da popiješ jedno pivo.
Inace zar nije jedno pivo dozvoljeno? Ne znam koliki je dozvoljeni minimum, valjda 0.3? Ne pratim, ali valjda je jedno pivo ispod te granice.

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Iosis
- VIP
OK ne moraš da popiješ, a šta u takvoj situaciiji koju si napisao za drugarevog ćaleta. Čovjek ni kriv ni dužan nagrebao.dule0911 piše:Ne znam nas zakon za ovakve slucajeve i za sta ce mu pisati kaznu. Svakako ce mu suditi za neku vrstu ubistva (cak da je vozio po propisu i nije bio alkoholisan). Posto znam za slucaj gde je drugarov cale dobio 6 meseci uslovno za istu situaciju - dvoje su ga udarili sa motorom i poginuli, ali su njemu svejedno sudili iako nije bio kriv...
Zakon kao da štiti i podstiče na divljanje vozače motora.
Jer čim je tako, onaj ko je u autu će da ga izbjegava kako ne bi slučajno odgovarao pred sudom.
- Vladan
Ok, hvala, pobrkao sam. Ali, eto, i ovde jedini komentar, nije Novi Sad vec Banovo brdo, a sto je pijani, vozeci prebrzo nekog usmrtio, to uopste nije bitno. Ne kazem tebi, Totti, jer mislim da prepoznajem stil, i kapiram da si razmisljao i o onome sto nisi pomenuo u replici, vec onako, uopsteno, svima nama.totti piše:To je bilo na Banovom brdu, u PožeškojVladan piše:Pre neki dan je bilo u novinama, o slucaju od pre godinu, dve u Novom Sadu.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Već je bilo komentarisano na forumu, ako me pamćenje služi, a i šta iskomentarisati na konstataciju da je tako kako jeste. Pravda odavno ne zalazi u ove krajeve, jer su je smorili time što je svako vuče za rukav kako mu se ćefne.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin