Uvek ima slučajeva "daćete mi urnebes, ljuto, biber i papričicu"

Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Kad ovi vasi Beogradjani ne znaju da naprave urnebes pa nisi navikao....911s [SK] piše:Ne znaš šta propuštaš![]()
Preksinoć smo probali i "indeks" kod Maje, i utisci u odnosu na Mirjanu su: isuviše krupno sečene pečurke, glupi celofan umesto kesice kog ne možeš da nikako podvrneš, i izuzetno nepoznavanje načina spremanja urnebesa. U životu se nisam toliko oljutio od njega, totalni fail, suze su mi teklea pavlake u istom nigde. Ipak nam se Mirjana više svidela
'81 Ford Taunus 1.6 L
totti piše:Ako ti je mala prostorija a nemaš velike staklene površine izložene suncu, ako je izolacija dobra, ako nije velika kubikaža prostorije, ako spoljna jedinica nije direktno non-stop izložena suncu, onda će ti i devetka sasvim dobro vršiti posao![]()
Ali ako ti je uslov to ubacivanje svežeg vazduha - onda i nemaš neki izbor...
Može da se desi da neka klima nema opciju AUTO RESTART, ali to je za slučaj kad nestane struje, pa se klima sama ponovo uključi prilikom dolaska struje.RS_cabrio piše: Pri tome, najidjotskija stvar koju sam ikada video u zivotu jeste da kada ugasite klimu,ona ne pamti setting (temperaturu i opcije),nego svaki put kad upalis,moras ponovo da namestas temperaturu i sve sta oces. Idjotizam.