Znači ako ostaneš živ i ne fali ti ruka ili pola glave nemaš teže povrede i ne moraš na hospitalizaciju.

Mene danas malo zagrebao jedan taksista, u Kraljice Natalije (prekoputa velike garaže) krećem se prema semaforu sa Balkanskom. Na nekih stotinak metara ispred njega, crveno se pali (ono dugo što traje minut i po dva, sa sve brojačem), izbacujem u ler i krećem se nekih 40tak na sat i primetim u retrovizoru kako mi se od pozadi dosta većom brzinom približava siva A klasa i ablenduje samo desnim farom, pošto levog nema. Ne kontam u čemu je fora, medjutim kako me je stigao počeo je i da trubi, kreće da me obilazi, kako je izašao tako se vratio, pa ponovo, ja cimnem u desno, on prednjim desnim krajem obigrava oko mog zadnjeg levog ćoška i zakači mi malo ćošak branika (posle sam video da ga je priljubio uz školjku i zagrebao farbu do metala). Nastavi baja dalje, iseče još dvoje ispred mene, ubaci se da bude prvi na semaforu. Najgori šljam od taksiste.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše:
...за све те буђаве фордове