Jbg nije mi se promenio postar od prve ture

Moracu da razglasim po selu da imam dobru rakiju, pa ce postar brze doneti...

To ti je za sva ona pominjanja Daščare, kaznio te onaj odozgoFM III piše:Ja sam medju prvima uplatio pa ću verovatno dobiti zadnji, a i Beograd je najdalji.
Ma mogu ja i njega da vodim u daščaru nije meni problem, ali ti ćeš da goriš u paklu kodtotti piše:To ti je za sva ona pominjanja Daščare, kaznio te onaj odozgoFM III piše:Ja sam medju prvima uplatio pa ću verovatno dobiti zadnji, a i Beograd je najdalji.
Delimično je off, ali... Zovi tvoju dostavnu poštu, traži poštanskog kontrolora i požali se da poštar koji dostavlja za tvoj reon ne obavlja posao za koji je plaćen, a ti ne dobijaš uslugu koja je plaćena Pošti (isporuku na kućnu adresu), pritom fizički/medicinski nisi u stanju da ideš u poštu. Možda tamo bude neko ko zapravo želi da radi svoj posao kako treba, pa postigneš neki rezultat. Par puta sam uradio sličnu stvar, zbog drugih razloga, ali dalo je rezultat... a ne košta te puno da probaš.FM III piše:imam problema sa novim poštarom, neki klinac, koji neče da se popne liftom na 2. sprat nego samo ubaci ceduljče da se podigne paket ili preporučeno podine u pošti. To mi se dešavalo već 2 x iako sam svo vreme bio kući.
'81 Ford Taunus 1.6 L