Danas je jako tesko doci do posla (pogotovo ti matorci sto rade na bagerima i na ostalim skalamerijama) ako daju otkaz mogu da se pozdrave, ovako bar imaju nade...knezevic piše:ajde traktoriste sam nekako preboleo, jbg njih ne krivim toliko jer ih je policija zaustavila a ne oni.....
ovo sam napisao zato sto su strajkovali ovi iz backa puta, sta oni hoce to je sada privatna firma, ne rzumem ako ti se ne svidja tu idi dalj......
a oni su blokirali put temerin novi sad i sirig novi sad, nista vise za njih sam to pisao.....
Blokada puteva iliti moze im se
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Re: Blokada puteva iliti moze im se

- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
sve ja to razumem, ali trebali su se buniti kada se preduzece raspadalo a ne kada je vec raspadnuto
pre 2-3 god su prodali plac i svu mehanizaciju za odrzavanje puteva kod pruge na rimskim, a tada se niko nije bunio....... lepo je bilo trositi te pare....
nego odosmo u off ali jbg svima je tesko pa se ne bune, trebali su zajedno sa traktoristima, i svi zajedno da sacekaju pandure p da se srusi vlast i da se resi problem a ne ovo po malo prckanje svako nedelju da na drugi strajkuju....

pre 2-3 god su prodali plac i svu mehanizaciju za odrzavanje puteva kod pruge na rimskim, a tada se niko nije bunio....... lepo je bilo trositi te pare....
nego odosmo u off ali jbg svima je tesko pa se ne bune, trebali su zajedno sa traktoristima, i svi zajedno da sacekaju pandure p da se srusi vlast i da se resi problem a ne ovo po malo prckanje svako nedelju da na drugi strajkuju....
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
uf! opet aktuelna tema. pančevo i okolina u totalnoj blokadi.nadam se da će se naći neko rešenje pre prvomajskih praznika,inače ne gine mi roštiljanje na terasi 

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
znam da su svi izlazi iz NS-a do SU sa auto puta blokirani i svaki ulaz u SU je blokiran..
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- fancy
- Poruka: 2265
- Član foruma od: četvrtak, 27. nov. 2008. u 13:46h
- Kontakt:
Ma ne brini, Od Pančeva ka Beogradu samo automobiliPančevac piše:nadam se da će se naći neko rešenje pre prvomajskih praznika,inače ne gine mi roštiljanje na terasi

...od 1992, 7 Fordova, trenutno: '08 Hypnotic silver Mondeo 2.0 TDCi Titanium X
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
@fancy :super ako puštaju putnička vozila.ako tako ostane,biće
malko mondiša da protegne felne 

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x