OPREZ za vozila sa tamnim staklima
- Duskortv
- Poruka: 11
- Član foruma od: sreda, 23. feb. 2011. u 00:29h
Re: OPREZ za vozila sa tamnim staklima
Ja imam neku informaciju da ce atest u amss biti oko 100evra ... sad koliko je to tacno,ebem li ga ...
- CougarXR
- Poruka: 240
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h
Pa ti ništa ne pratiš... vidiš da čovek kaže da ima za 2.000 dinara i da može i vetrobran da se tamni... 
Ljudi se pomučili pa napisali i novi ПРАВИЛНИК О ПОДЕЛИ МОТОРНИХ И ПРИКЉУЧНИХ ВОЗИЛА И ТЕХНИЧКИМ УСЛОВИМА ЗА ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ НА ПУТЕВИМА šta da se muče sa ovim što je država napisala kad je lakše objaviti svoj na FB

Ljudi se pomučili pa napisali i novi ПРАВИЛНИК О ПОДЕЛИ МОТОРНИХ И ПРИКЉУЧНИХ ВОЗИЛА И ТЕХНИЧКИМ УСЛОВИМА ЗА ВОЗИЛА У САОБРАЋАЈУ НА ПУТЕВИМА šta da se muče sa ovim što je država napisala kad je lakše objaviti svoj na FB

boost is automotive equivalent of cocaine
- peca
- VIP
- Poruka: 2469
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
Ljudi ako mene ne budu cimali opustite se
...
Javljam vam u toku sledeće nedelje jesam li prošao k`o žuti ili ne
...

Javljam vam u toku sledeće nedelje jesam li prošao k`o žuti ili ne

milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
ja da se javim...pre 15min me zaustavili...
gospodin milicajac : dobro vece, vozac dozvolu i saobracajnu ostali licne karte na uvid...
ja : dobro vece al je malo hladno, izvolte (dajem mu 3licne karte i saobracajnu i vozacku)
gospodin milicajac : molim vas otvorite gepek, ugasite motor i napustite vozilo
ja : a zasto?
gospodin milicajac : izlazi napolje
ja : oke ( izlazim i otvaram gepek)
....
ulaze 2 pandura preturaju po autu i dodju do gepeka vide pun gepek ozvucenja pogledaju se i zatvore gepek
gospodin milicajac : a sta cemo s folijama ?
ja : pa sta cemo?
gospodin milicajac : trebalo bi da skines to na licu mesta ili da ti skinem tablice ?
ja : a nemoj ziv ti ja, lepo izgleda auto ovako
gospodin milicajac : znam ja sve to al propisi su propisi, al ako pojedemo po pljeskavicu onda moze da se zazmuri na jedno oko
ja : a s tim drugim da mi skines tablicu i pises kaznu...dobro ajde daj dokumenta idemo da ti kupimo pljeskavice
i sednemo u kola i CAOOOO ...
...
znaci poceli su da zezaju za folije
gospodin milicajac : dobro vece, vozac dozvolu i saobracajnu ostali licne karte na uvid...
ja : dobro vece al je malo hladno, izvolte (dajem mu 3licne karte i saobracajnu i vozacku)
gospodin milicajac : molim vas otvorite gepek, ugasite motor i napustite vozilo
ja : a zasto?
gospodin milicajac : izlazi napolje
ja : oke ( izlazim i otvaram gepek)
....
ulaze 2 pandura preturaju po autu i dodju do gepeka vide pun gepek ozvucenja pogledaju se i zatvore gepek
gospodin milicajac : a sta cemo s folijama ?
ja : pa sta cemo?
gospodin milicajac : trebalo bi da skines to na licu mesta ili da ti skinem tablice ?
ja : a nemoj ziv ti ja, lepo izgleda auto ovako
gospodin milicajac : znam ja sve to al propisi su propisi, al ako pojedemo po pljeskavicu onda moze da se zazmuri na jedno oko
ja : a s tim drugim da mi skines tablicu i pises kaznu...dobro ajde daj dokumenta idemo da ti kupimo pljeskavice
i sednemo u kola i CAOOOO ...

...
znaci poceli su da zezaju za folije

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
U narednih nedelju dve dana bice haosa , evo Shomy je prvi iskusio .
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- milanbil
- Poruka: 779
- Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 08:20h
Dabogda se zagrcnuli pljeskavicom 

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
uradis im ovo sa kolom
ala bi ih bilo zanimljivo videti jedu pljeskavicu u kolima i smeju ti se kaku su ti uzeli nesto kesa , i onda otvore kolu kada ono
a ti do tada zbriso
i iz daleka ima mases
a jesu li ti gledali i gume (da li su zimsek ili 4mm ), prvu pomoc trougao? jer pitam posto imam neku prvu pomoc stigla iz nemacke uz kola (kada je stari vlasnik dovezao kola) je ista ko ova nova sto se kupije samo izgleda da je istekao rok
ali ne znam da li zbog toga cimaju

ala bi ih bilo zanimljivo videti jedu pljeskavicu u kolima i smeju ti se kaku su ti uzeli nesto kesa , i onda otvore kolu kada ono

a jesu li ti gledali i gume (da li su zimsek ili 4mm ), prvu pomoc trougao? jer pitam posto imam neku prvu pomoc stigla iz nemacke uz kola (kada je stari vlasnik dovezao kola) je ista ko ova nova sto se kupije samo izgleda da je istekao rok

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- milanbil
- Poruka: 779
- Član foruma od: utorak, 2. nov. 2010. u 08:20h
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
cek prvo da napomenem da im nisam kupio nista
gledao je gume al posto je sneg bio po putu nista mi nije rekao verovatno zbog folije, izgledalo mu je da ce tu da me ujebe

gledao je gume al posto je sneg bio po putu nista mi nije rekao verovatno zbog folije, izgledalo mu je da ce tu da me ujebe

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
shomy zato sledeci put kad te zaustavi i kad se potrevi isti policajac , bolje nemoj da pomisljas sta ce da ti kaze

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ja bi im pljuno u pljskavicu ili zahevto je. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Taunus 17m
Pricao sam danas s par ljudi iz policije , zvanicno je danas krenula ta akcija vezano za folije.
Ljudi pazite se...
Ljudi pazite se...
- Boris88
- VIP
- Poruka: 1693
- Član foruma od: nedelja, 11. jan. 2009. u 18:25h
pre 15-tak minuta na rakovickom mostu je interventna drndala jednog sa g3,crn auto,crna stakla
rust is not a crime
- Taunus 17m
Ja sam upozorio dobre ljude s foruma a sad kako ko hoce ...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Taj sa tim Wagenom izgleda nije bio registrovan ovde 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
E bas me zanima kad mene budu zaustavili sa ghia staklima, ima da mi kazu "jesu ti svetle folije decko ali svejedno moras da ih skines odmah" 

Fiesta!!
- knez91
-
ma i po Novom Sadu ih ima dosta, sada kada sam se vracao sa faxa na tri patrole sam naisao 
a jedna pohvala za drotine, idem ja i pored mene neka mercedes (novije nesto ) i oni zaustavse mecku
posto su mi kola plava mozda su pomislili da sam njihov

nego i meni su fabricki tonirana stakla, samo nemam pojma koliko, bila bi fora da mi trazi da odma skidam , i ja mu kazem ako ti uspednes da skines ja ti dam 100jura

a jedna pohvala za drotine, idem ja i pored mene neka mercedes (novije nesto ) i oni zaustavse mecku

nego i meni su fabricki tonirana stakla, samo nemam pojma koliko, bila bi fora da mi trazi da odma skidam , i ja mu kazem ako ti uspednes da skines ja ti dam 100jura

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Tebi su normalno tonirana, nista spec rekao bih. Dok je meni na karavanu zadni red stakala koji pokriva gepek moze se vec reci malo taman, kao da imam neku svetliju foliju. 

Fiesta!!
- knez91
-
pa onako, nije mnogo ,ali se vidi, naravno ko nije neki daltonista
, posebno mi se svidja kada je cist (odnosno stakla) i pogledam u retrovizor a ono onako blago plavo
a onda nedo bog da te zaustave, ali ako se ipak desi, uzmi da ih tovaris pa da probaju da skunu

a onda nedo bog da te zaustave, ali ako se ipak desi, uzmi da ih tovaris pa da probaju da skunu

- Taunus 17m
Ma nece dirati ove sa fabricki toniranim staklima , osim ako taj neko nije nevidjen idiot.
- CougarXR
- Poruka: 240
- Član foruma od: sreda, 14. okt. 2009. u 15:31h
evo mala dopuna sa cbc-a kako je dečko juče prošao u BG-u...
Kôd: Označi sav tekst
Jutros na Brankovom mostu ka gradu me je zaustavila patrola, cika policajac me je pitao da li imam atest za folije 25% i da li znam da je u toku akcija oduzimanja tablica onim vozilima koji imaju zatamnjena stakla na prednjim vratima preko 25% (inace tolerisu do 30%.) izvadim papir koji imam vec neke dve godine "vinca " gde pise 25 % lumar .
Kaze on meni u redu ali samo da znate da mora novi atest u AMS i ako nemate tablice se oduzimaju , placa se kazna itd .ali sto se tice zadnjih stakala kao nema veze koliko je , kaze to ne gledamo...
Pozovem lika gde sam stavio folije da zakazem skidanje sa prednjih a decko mi kaze da probam da izdrzim tih 15 dana akcije itd .
samo da znate
p.s
ako ima slicna tema , sorry nisam primetio
boost is automotive equivalent of cocaine
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Da ne spamujem temu tamo,jel se zna nesto za xenon? Glasnu muziku?Taunus 17m piše:off2:
Sumnjas u moje izvore u policiji ?To so ti nisi naleteo na nikoga je samo zato sto si imao srece , ali da informacija je PROVERENA vise puta pre pustanja u javnost , nisam ja majmun pa da zajebavam ljude i nabedjujem tj napucujem ih da rade nesto bespotrebno.
Uostalom boli me , ko hoce da odlepi neka odlepi , ko nece ne mora.
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
mog druga kaznili za glasnu muziku al on zeza policiju namerno , za xenon ne znam 

- Duskortv
- Poruka: 11
- Član foruma od: sreda, 23. feb. 2011. u 00:29h
Pratim po forumima ovo vezano za stakla ... Navodno se to radi zbog haskih begunaca(tako je jedan drugar dobio informaciju iz policije),koliko god to glupo zvucalo,a ne zbog samih folija i sprovodjenja zakona ...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Možda ovi u Yugićima 1.1 sa dvogrlim karburatorom i zatamnjenim staklima na zadnjem sedištu voze Mladića. 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове