Ja sam okružen uzbrdicama i nizbrdicama od po 6-7-8%... kod tebe je sve ravno

U vojvodini bi mi Sierra trošila 7.9 litara i ne moram da strahujem da li će mi ikad letva volana otkazati od korišćenja

markedjani nezelim sukob ali taj sto vozi fabiju to je budala za primer i takvi ljudisto voze wv- audi nikada nece da mi budu idoli, sta reci o ludaku koji kaze da mu auto trosi manje nego u katalogu, kakve predrasude, pa kao kada bi ja za monde tvrdio da trosi 5,5 l nafte po gradu, znaci nemoguce, wv vozacima kada bi trosio vazduh, i litar vazduha rekli bi da im trosi 85 grama samo da pokazu kao je njihovo najbolje, dali bi ti rekao za tvoj auto nesto lose, tako i on nece, da trosi turbo benzinjara u beogradu 6,4 litra benzina, i to da tvrdi znaci da je moron, mondeo 136 ks tdci tezi veci i udobniji, i moze da predje 600 000 manje trosi od njega i kraj, ako je dobar i nastelovan........Markedjani piše:
A pošto ne voliš ni da ga probaš ostaćeš u večitoj zabludi
Kao što rekoh... predrasude... ostavi predrasude sa strane i videćeš koliko će ti biti lepše i lakše u životu.
Kad te toliko mrzelo da čitaš temu o Fabiji... citiraću ti samo ovo... citat vlasnika Fabije.
Glavni faktor koji je presudio u korist Fabije između Fieste 1.25 bio je agregat i cena(Za iste pare ista oprema u Fiesti ali sa najslabijim motorom u ponudi).