Zanimanje Clanova ..
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Re: Zanimanje Clanova ..
Evo ja da dodam... Uzeo index i poceo studije FIM-a u Krusevcu... 

Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- darko darko
- Poruka: 3890
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
ekonomski tehnicar, bivsi privatnik- proizvodnjica obuce, sada bez posla (nema domace konkurencije kinezima
), mada sam vrlo prilagodljiv, sada sam u bas u potrazi za novim poslom, ali mi nista pametno nepada napamet, ako neko ima bilo kakvu ideju za pirvatan posao unapred do neba zahvalan, nemojte se ustrucavati da ideju posaljete na pp, nesto sto je sada aktuelno i profitabilno, nebitna ulaganja(ne astronomska), i nebitna vrsta posla....

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Elektrotehničar telekomunikacija, malo stagniram sa faksom, trenutno zaposlen pri SBB-u kao serviser TotalTV, D3, dekodera, kablovskih pojačavača i ostalih digitalno-kablovskih uredjaja.
Hobi - borba protiv trulih sajtni
Hobi - borba protiv trulih sajtni

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4931
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
ja sam elektromehanicar grejne i rashladne tehnike(na papiru,radim za kucne potrebe tako cackam),propali student vise ET u Cacku,takodje propali kafedzija,trenutno radim na pumpi ne znam jos koliko cu , tako u svemu propast vid budale ....e da cackam i racunare po potrebi 

- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
Jel krpis bojlere sluchajno ?:D
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- batarihter
- Poruka: 473
- Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h
Gde svi Turci-tu i mali Mujo!!
Bavim se unutrasnjim radovima,enteriera stanova.Pek'o sam zanat 7 godina u Rusiji kod oca,tako da ZDRAVSTVUJTE FORDASI!!!
Bavim se unutrasnjim radovima,enteriera stanova.Pek'o sam zanat 7 godina u Rusiji kod oca,tako da ZDRAVSTVUJTE FORDASI!!!

Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4931
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
ma jok ja sam bre majstorDjomla piše:Jel krpis bojlere sluchajno ?:D

- Estariol
- Poruka: 960
- Član foruma od: subota, 20. mar. 2010. u 03:19h
Elektromehaničar za mašine i opremu, bakćem se sa svim što nema elektroniku u sebi, pomalo i rashladom. Radio sam jedno vreme i u menjačnici, sad sam zaposlen kao rukovaoc parnog kotla i električar u održavanju.
Ne moze se reci da si vozio dobar auto dok nisi seo u Ford...
- zikson
- Poruka: 32
- Član foruma od: utorak, 23. nov. 2010. u 13:11h
- Kontakt:
Masinski tehnicar po struci. Trenutno radim kao IT menadzer (projektovanje mreza, SAP BC i sve ostalo sto spada u enterprise segment it-a) ip telefonija i video nadzor, industrijska elektronika i automatizacija, web dizajn, u slobodno vreme fotografija i radio amaterizam 

- NEX47
- Poruka: 52
- Član foruma od: ponedeljak, 21. dec. 2009. u 11:49h
- Kontakt:
Ja sam veterinarsk tehnicar mada se time nikada nisam bavio , kao klinac ucio od svog caleta mehaniku a vec sedam godina se bavim auto limarijom i auto lakiranjem.
-
- Poruka: 8
- Član foruma od: utorak, 14. dec. 2010. u 15:12h
Ja sa dr.Fantaziranja i Filozofije
bavim se auto-ozvucenjima i kompijuterima..A volem i da pecam
vid budale i trenutno sam u civilnoj

- bo.
- Poruka: 1041
- Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h
dipl. ing. naftnog rudarstva, radim kao projekt menadžer s plaćom rig menadžera :-(
Nekad se bavio poljoprivredom (dok sam studirao), sad kosim travu, radim vrata, ogradu, mazim i pazim fordove, ženu zanemarujem..
Sa željom da naučim ruski jezik.
Nekad se bavio poljoprivredom (dok sam studirao), sad kosim travu, radim vrata, ogradu, mazim i pazim fordove, ženu zanemarujem..

Sa željom da naučim ruski jezik.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
A kad naučiš Ruski onda u Rusiju na naftne bušotine. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bo.
- Poruka: 1041
- Član foruma od: petak, 10. dec. 2010. u 20:02h

Upravo tako! Za naftaše, Rusija je Eldorado..
- lukrecije
- Poruka: 19
- Član foruma od: utorak, 11. avg. 2009. u 00:43h
ja sam po struci stolar ali to ne radim vec 5/6 god.pravim sa kumom ugostiteljsku opremu.veoma dosadan posao samo se vari i brusi bas bezveze.inace varim na svim aparatima i volim da prckam po kolima eto,a da mrckam i racunare,ima tu jos stostsa ali me mrzi da kucam.
- djole3113
- Poruka: 142
- Član foruma od: ponedeljak, 27. dec. 2010. u 00:22h
- Kontakt:
Diplomirani istoričar po zvanju a u duši i poslom muzičar-gitara po malo,pevač uglavnom. 

- dax92
-
- Poruka: 7597
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Ove godine upisao Visu zeleznicku, a mogu reci i da se bavim fudbalom. Nekad legnu i parice od njega!
Da malo proredim ove elektricare i mehanicare!

Da malo proredim ove elektricare i mehanicare!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- stalker92
- Poruka: 1598
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Student Fakulteta Tehnickih Nauka, smer Racunarstvo i automatika (E2), zavrsio prvu godinu... 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- xltale
- Poruka: 86
- Član foruma od: ponedeljak, 20. okt. 2008. u 23:56h
Poslednjih godinu dana - lasta, bus driver, prigrad za sada
pre toga 5 god u firmi za racunare,i danas se malo to naplati
pre toga vise godina u fabrici namestaja -odatle radim i plocaste materijale, najvise volim kuhinje da pravim...
A sve vreme eu fordovi iz 70-ih usli u krv, nikako da se iskobeljam, ni sam vise neznam svoje zelje i ambicije
pre toga 5 god u firmi za racunare,i danas se malo to naplati
pre toga vise godina u fabrici namestaja -odatle radim i plocaste materijale, najvise volim kuhinje da pravim...
A sve vreme eu fordovi iz 70-ih usli u krv, nikako da se iskobeljam, ni sam vise neznam svoje zelje i ambicije

- popovicvl
- Poruka: 5650
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Ja sam geolog po zanimanju. Tacnije hidrogeolog, radim u NSu. Gde god treba voda da curi, tu sam. Pravim sisteme za vodosnabdevanje naselja, industrije i ostalih korisnika.
Uz rudarsko-geoloski fakultet sam zavrsio skolu rezervnih oficira, sad nosim zvanje Oficira u rezervi. Kratko sam stazirao u vojsci, nema tu 'leba jos neko vreme, mada bih voleo da se bavim ovim pozivom.
Uz rudarsko-geoloski fakultet sam zavrsio skolu rezervnih oficira, sad nosim zvanje Oficira u rezervi. Kratko sam stazirao u vojsci, nema tu 'leba jos neko vreme, mada bih voleo da se bavim ovim pozivom.
- Iosis
- VIP
@xtale Koji voziš bus? Jel Ikača ili neki strani?
@popovicvl Jel poznaješ Vasić Milinka ili Kolaković Srđana?
@popovicvl Jel poznaješ Vasić Milinka ili Kolaković Srđana?
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- knez91
-
- Poruka: 2312
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
E milinko car, imam sutra ispit kod njega
, valjda nece biti padavina
nego kada se vec bavis sa tim da te pitam, da li se na ovu nasu vodu (sa cesme) sme negde u sahtu ubaciti pumpa sto bi povecavala pritisak? nesto na fazon onih sto su se ugradjivale u zgrade sa vise spratova.

nego kada se vec bavis sa tim da te pitam, da li se na ovu nasu vodu (sa cesme) sme negde u sahtu ubaciti pumpa sto bi povecavala pritisak? nesto na fazon onih sto su se ugradjivale u zgrade sa vise spratova.
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poslednja izmena: vucki, na dan nedelja, 1. apr. 2012. u 12:04h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Iosis
- VIP
Vucki jesi ti onda provodadžija ili posjeduješ firmu za usluge kakve se mogu naći kod Plavog mosta ili na Kaćkoj petlji? 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9916
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
covek je taxista 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)