Mešam malter, motam žicu...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Mešam malter, motam žicu...
Čekaj tek dok snajka naiđe, pa da vidiš šta te posla čeka. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jes jes, donece dva peskira sa sobom i mislice da ce da se pita nesto, al 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Najmanje ima posla oko ovih grubih radova, tek kad krenu fini radovi vidjet ćeš. 
Još ako se zadese loši majstori pa svušere i pogrješe, pa ispravljaj... tek je tad veselo.

Još ako se zadese loši majstori pa svušere i pogrješe, pa ispravljaj... tek je tad veselo.

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
ma skoro svake godine u zadnjih 15-16 god nesto gradim pa se do sad probrala dobra ekipa.. 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Fala bogumilan_gt piše:jes jes, donece dva peskira sa sobom i mislice da ce da se pita nesto, al

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9928
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
jooj sto volim ovakve,a kad dodje do toga onda bude "daa draga"milan_gt piše:jes jes, donece dva peskira sa sobom i mislice da ce da se pita nesto, al

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- milan_gt
xaxaxa pronas'o se 

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- milan_gt
- Iosis
- VIP
Popni se na krov pa okini koji sliku odozgo. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
hocu samo da poletvaju kulu/vidikovac..krov je poletvan..

- montoya
- Poruka: 2143
- Član foruma od: sreda, 24. nov. 2010. u 13:13h
Milance prodjoh pored tvoje gradjevine u ponedeljak, vracao se sa Zlatibora kada primetih poznatu kulu gore iznad onog nadvoznjaka, sa desne strane puta ka Uzicu... 

Ford mondeo mk4.5 2023-
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
- Iosis
- VIP
Evo moja ''kućica'' iz mašte.
Na žalost nisam uspio sve da završim, skiknuo HDD i program otišao tamo gdje je otišao.
Kada otvorim projekt u novoj instalaciji programa na novom sistemu sve fali od prozora pa do namještaja i vrata.

Terasa za uživanje ljeti.

Unutrašnjost ljetnikovca

Vinski podrum.

3D presjek kroz kuću.

Radna soba.

Još jedna terasa izlaz iz kuhinje i zatvorenog bazena.

Kuhinja.

Zatvoreni bazen, čisto da se ima zimi gdje bućnuti malo.

Dnevni boravak:

Šank sa sve stolicama kad društvo dođe!

Šank, a TV u pozadini sa garniturom. Autor panorame koja je iskorištena kao foto tapeta će da se prepozna sam.

I ovde se skroz desno vidi malo mjesto za roštilj i poveći sto sa stolicama, da ima gdje da se ''mezi''. Naravno ko se najede može da se prošeta do bazena.

Na žalost nisam uspio sve da završim, skiknuo HDD i program otišao tamo gdje je otišao.

Kada otvorim projekt u novoj instalaciji programa na novom sistemu sve fali od prozora pa do namještaja i vrata.

Terasa za uživanje ljeti.

Unutrašnjost ljetnikovca

Vinski podrum.

3D presjek kroz kuću.

Radna soba.

Još jedna terasa izlaz iz kuhinje i zatvorenog bazena.

Kuhinja.

Zatvoreni bazen, čisto da se ima zimi gdje bućnuti malo.

Dnevni boravak:

Šank sa sve stolicama kad društvo dođe!

Šank, a TV u pozadini sa garniturom. Autor panorame koja je iskorištena kao foto tapeta će da se prepozna sam.

I ovde se skroz desno vidi malo mjesto za roštilj i poveći sto sa stolicama, da ima gdje da se ''mezi''. Naravno ko se najede može da se prošeta do bazena.

- milan_gt
jest montoya
vise se vidi kad ides iz Uzica prema Zl, kad ides sa Zlatibora vidi se samo kula..
al sto ti je dobar ovaj program za 3D projektovanje

al sto ti je dobar ovaj program za 3D projektovanje

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Koji je ovo program i je l' komplikovano raditi u njemu?
Da preplaniram kuhinju
Da preplaniram kuhinju

- Iosis
- VIP
ArchiCAD 13.
Nije tako teško naučiti osnovno, a dalje je sve do tvoje kreativnosti, snalažljivosti i mašte.
Snalažljivosti kažem jer u programu nemaju npr. svi predmeti, pa neke praviš sama kombinovanjem više predmeta.
Npr. one flaše nisu bile, pa sam ja kombinovao kupu i valjak. Nije mi se dalo još i etikete stavljati.
Burići u podrumu, stolići u dnevnom i oni žbunići sa cvjećem takođe kombinacija.
Takođe i TV sam ja pravio, jer onaj koji dadnu gotov mi se nije nešto svidio.
Mada ako bi ti kuhinju radila, ne bi bio problem, ima kuhinjskih elemenata već gotovih sa ponudom različitih vrata, sudopera, jedino je ponuda slavina tanka.
Ima i stranica archive3d.net tu ima da se skine dosta namještaja samo što nije baš svaki dobro odrađen pa kada ga ubaciš u program ne radi onako kako bi trebalo.
Nije tako teško naučiti osnovno, a dalje je sve do tvoje kreativnosti, snalažljivosti i mašte.

Snalažljivosti kažem jer u programu nemaju npr. svi predmeti, pa neke praviš sama kombinovanjem više predmeta.
Npr. one flaše nisu bile, pa sam ja kombinovao kupu i valjak. Nije mi se dalo još i etikete stavljati.

Burići u podrumu, stolići u dnevnom i oni žbunići sa cvjećem takođe kombinacija.
Takođe i TV sam ja pravio, jer onaj koji dadnu gotov mi se nije nešto svidio.
Mada ako bi ti kuhinju radila, ne bi bio problem, ima kuhinjskih elemenata već gotovih sa ponudom različitih vrata, sudopera, jedino je ponuda slavina tanka.

Ima i stranica archive3d.net tu ima da se skine dosta namještaja samo što nije baš svaki dobro odrađen pa kada ga ubaciš u program ne radi onako kako bi trebalo.
- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Vojska ce ucrtati u svoje topografske karte kao orijentir.milan_gt piše:... kad ides sa Zlatibora vidi se samo kula..

Samo me cudi kako ljudi sa Discovery-a I Danny Forster nisu dosli da snime emisiju o izgradnji.

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- milan_gt
ooo gde si ti zaebantu 

- Iosis
- VIP
Samo vidi, ako bude neke gužve ode ta kuća prva, jer kao orjentir ne valja.
Na Lipi je naša vojska srušila naš stup jer je bio na prvoj liniji i služio kao orjentir protivniku.

Na Lipi je naša vojska srušila naš stup jer je bio na prvoj liniji i služio kao orjentir protivniku.

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
Koliko se moze videti po ovim slikama,a mogao bi da ubacis jos,bice to lepa gradjevinamilan_gt piše:ooo gde si ti zaebantu

MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- milan_gt
sutra pre podne mi stizu oluci i lim za uvale i vetar lajsne..
sutra po podne idem da dam kaparu za stolariju, ugradjujem Veka pvc profile u boji hrasta, isto je izrezbaren ko drvo, odnosno imitacija drveta, bas lepo deluje i na oko i pod rukom..
prekosutra mi dolazi co'ek iz Mediterana da porucim betonski crni crep Danubia Carbon http://rs.mediterran.com/mediterran-cre ... -i-carbon/
para nece ostati ni za gorivo

sutra po podne idem da dam kaparu za stolariju, ugradjujem Veka pvc profile u boji hrasta, isto je izrezbaren ko drvo, odnosno imitacija drveta, bas lepo deluje i na oko i pod rukom..
prekosutra mi dolazi co'ek iz Mediterana da porucim betonski crni crep Danubia Carbon http://rs.mediterran.com/mediterran-cre ... -i-carbon/
para nece ostati ni za gorivo

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Trazi nekog ko zna 3dmax da ti odradi do detalja.. Mada moze i u ovom programu, ima finih detalja za namstati.. ja sam u njemu radi dve, tri kuhinje kao primer da se vidi kako to izgleda..jelchica piše:Koji je ovo program i je l' komplikovano raditi u njemu?
Da preplaniram kuhinju
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Za nekoga ko nije iz struke, SketchUp je majka.
pozdrav, Bojan