Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Da li placate TV pretplatu?

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3352
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Re: Da li placate TV pretplatu?

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 2. dec. 2012. u 01:19h

nemam hastler zezo sam se. Koji drugi dekoder da uzmem? jel brzi? I jel jos para?

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 2. dec. 2012. u 01:33h

Ako potpišeš ugovor na sledeća 24 meseca onda se ne plaća ništa. Ako ga uzmeš bez ugovorne obaveze onda plaćaš 2000, pa kako hoćeš. Naravno da je brži, ima čak i časovnik na displeju. :P
http://www.sbb.rs/d3v20/staje/
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 2. dec. 2012. u 02:00h

KOji je to model? I ovaj moj cisco ima casovnik na displeju,bije mi direkno u oci kad spavam.Inace ne znam sta je na ovom d3 shitu dobro,pored HD kanala, je uzas blagi nije ni cudo da ne gledam tv.

darko darko
Poruka: 3890
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » subota, 30. mar. 2013. u 15:33h

RTV pretplata se ukida?
RTS se vraća na državne jasle
Slika

Mesečna pretplata za RTS biće ukinuta a javni servis će u naredne tri godine preći na finansiranje iz republičkog budžeta, piše dnevni list Danas.

Vučić oštro protiv RTS porezaVučić oštro protiv RTS poreza
Tijanić traži da RTS bude na budžetu državeTijanić traži da RTS bude na budžetu države

Prema saznanjima tog lista, prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić odlučio je da će se javni servis u naredne tri godine finansirati isključivo iz budžeta, pošto je nedavno odbacio predlog da se pretplata za RTS naplaćuje preko poreza na imovinu.

Vučić je, prema istom izvoru, obavestio one koji učestvuju u pisanju zakona o elektronskim medijima da pretplatu treba ukinuti i da ne treba uvoditi nove namete građanima, već da će se javni servis finansirati iz budžeta dok se ne pronađe bolje rešenje.

Ostalo je da se reši pitanje na koji način će biti garantovana nezavisnost uređivačke politike RTS-a i Radio-televizije Vojvodine, prenosi Beta navode ovog lista.
http://trojka.rs/vesti/drustvo/rtv-pret ... bject_map=

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » subota, 30. mar. 2013. u 15:45h

Sigurno ce Vucic iz svog dzepa da ih placa.

backarelli
Poruka: 418
Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h

Poruka od backarelli » subota, 30. mar. 2013. u 16:02h

Nikad platio, niti ću... pa kako da plaćam nešto što ne koristim ?!? :lele: To je isto kao kad nebi imao kola, a plaćam registraciju. :doh: I meni je stigla čestitka sa opomenom pred utuženje, a "oproštaj" je u mom slučaju bio još pre godinu dana otprilike . Sravnjali sa 30 i nešto K din na nulu. Sad se j05 nagomilalo. Struju plaćam, ali kao i pre svakog kraja grejne sezone , dva`es crvenih sam u minusu. To polako stignem u letnjem periodu...
Slika Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu - TDCi

DubiozniKolektivac
Poruka: 139
Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h

Poruka od DubiozniKolektivac » subota, 30. mar. 2013. u 19:49h

Al ovaj glavonja je smesan kad je izjavio "Ako nece da placaju,necemo imati serijski program kao sto smo imali" :doh: mi u nasoj kuci smo razgranicili sa RTS-om kad sam imao nekih 16 godina i kad smo trebali kao mlad bend da se pojavimo na RTS-u sve kao dogovoreno,a onda se neko setio da zoove nase rodtielje i da trazi naknadu,pa kad niko nije hteo da im plati,stiglo preporuceno pismo da smo kao bend dobili 2 minuta u Zikinoj sarenici da se pojavimo umesto odjavne spice,od tih javnih servisa jedino Radio Begrad cenim i tu jos ima ljudi koji cene svoj posao i rade ga kako treba,a isto tako imamo kablovsku koju placamo tako da i ako cale ponekad gleda dnevnik platio je SBB-u thumbsuph

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » subota, 30. mar. 2013. u 19:54h

Problem je sto ce kad ukinu pretplatu iz necega morati da se naplate. A kakav nam je mentalitet, i kakve su nam politicari ulizice prema najgorima, to nece biti iz akciza na duvan i alkohol, vec na naftu i benzin, ili od ukidanja zasticenih cena osnovnih prehrambenih proizvoda, itd. Ono, most - cuprija. Ali opet, negde podrzavam, tako cu bar znati da svi placaju.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 30. mar. 2013. u 20:36h

Nisam placao bas kao i ostale nerazumno lopovske namete (parking ,namontirane kazne u saobracju i slicno). Posto su gospoda sa RTS-a i politicki poslusnici tamo medju prvima bili za ukidanje socijalizma, onda neka se priklone trzisnim principima kojima teze i pune glavu vec vise od decenije. Hteli su da zive po socijalistickom principu jer je lepse i lakse,a drugu pesmu pevaju. I nas niko ne finansira za nase usluge, ne vidim zasto bi njih. Ako im usluga valja, ljudi ce placati za nju. Vrlo jednostavno. Ko ne plati,nemoze da gleda. Jos jednostavnije. Ako nisu dovoljno strucni da naprave program koji ce da opstane i bude trazen, onda neka propadnu kao i svaka druga firma koja nemoze da se izbori n trzistu. Tolike firme su unistili i raskupusali, ne vidim sto je RTS imun (vidim naravno, propaganda je kljucna stvar za prezivljavanje,ali recimo da ne vidim) na principe koji su nametnuti ostalima. Ja sma dobrovoljno izabarao da placam discovery paket npr, (ili muzicki paket) kao i stotine hiljada gradjana u drzavi, dakle, taj sistem nije nepoznanica da se vade na tehnicku nemogucnost da se realizuje. Naravno, uvek mi je zao kada ljudi dobijaju otkaze i kad ih odpustaju, ali nisu ni prvi a ni poslednji.

Apolon
Poruka: 320
Član foruma od: petak, 20. maj 2011. u 11:53h

Poruka od Apolon » subota, 30. mar. 2013. u 22:35h

E svaka ti je na mestu thumbsuph ........+1
Poslednja izmena: BojanM, na dan subota, 30. mar. 2013. u 22:37h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: ...al' ne mora da se citira ceo post da bi se dopisalo "+1".

Lale
Domacin foruma
Domacin foruma
Poruka: 2783
Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h

Poruka od Lale » subota, 30. mar. 2013. u 23:04h

Cabria za vođu pobune protiv RTS-a!!! thumbsuph
Spoiler
Show
Slika
Slika Slika

Rankofocus
Poruka: 534
Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h

Poruka od Rankofocus » subota, 30. mar. 2013. u 23:21h

upravo to ! ako ne znaju sami da zarade neka ih prodaju i cao...! bolji zivot vrte. :doh:

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11519
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » subota, 30. mar. 2013. u 23:27h

Milionite reprize svih starih serija na RTS-u su sve zajedno milion puta manje zlo nego samo jedna sezona Farme, Velikog smrada, VIp i ostalih kojekakvih usranih rijalitija. Po čemu je onaj debeli magarac iz Vojvodine, neuspeli pobednik raznih emisija tog tipa, ime mu ni ne znam jer nije ni bitan, bitniji lik od recimo Marka Nikolića?
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 30. mar. 2013. u 23:37h

to je tacno. da barem rts vrsi kulurnu dekontaminaciju sa obrazzvnim programom pa da razumem,ali ni mto nije slucaj.

Rankofocus
Poruka: 534
Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h

Poruka od Rankofocus » subota, 30. mar. 2013. u 23:46h

stalu i goveda ne gledam kao i slicne stvari.. tako treba i vaspitati decu ! bitno da je porodica "Jaka " i takve stvari se ne gledaju !
individualno je to sta ce ko gledati i raditi u zivotu, ne moze niko da ti nametne nesto ako ti mislis svojom glavom i imas koliko toliko viziju svog zivota.

Cedo
VIP
Poruka: 3138
Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h

Poruka od Cedo » subota, 30. mar. 2013. u 23:48h

Bolji Zivot uvek rado gledam, nadam se da ce ga reprizirati svako 5 godina jos sledecih 100 :) Treba pustiti Gigu Moravca na ovu bagru lol Inace sam RTS :bljak: a TV godinama u nazad ne gledam, osim filmova ponekad ili nekih serija, to mi je uvek draze gledati na TV-u pre nego na kompu, vesti citam izmedju redova, sve ostalo sto me interesuje zahvaljujem internetu..
Titanium u garaži, Ghia napolju, Zetec prodat..

Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » subota, 30. mar. 2013. u 23:50h

ma i ja isto TV ne znam kad sma gledao. Zapravo mi ne treba. Vesti su brze na netu,imas svoj izbor i zabava je na netu. Ekran mi sluzi da pustim film il seriju sa kompa. Al nekako mi bedak da otkazem TV :)

dule0911

 
Poruka: 13654
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » nedelja, 31. mar. 2013. u 00:21h

Tv je odlican... Za gledanje serija i filmova sa kompa :)
Ja cak jedinu stvar koju gledam "na tvu" skidam sa interneta jer su mi nasi totalno odbojni sa nestrucnim pristupom. Da neko makar radi svoj posao kako treba pa da mogu da odgledam nesto interesantno na tvu, ovako ne vidim poentu da ga palim sem za gore navedeni slucaj.
Fiesta!!

PMilan
Poruka: 725
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Poruka od PMilan » nedelja, 31. mar. 2013. u 00:51h

Mislim da sam vec napisao, a i opet cu: neplacam tv pretplatu od prvog dana. A u poslednje vreme retko gledam i tv, mozda 4-5 sati sedmicno (2 dobra filma ako uhvatim). Kada gledam filmove najvise me iznerviraju sa reklamama, pogotovu na pinku traju po 20-30 minuta. A znam ,lika koji pomno prati farmu i kaze da uvece kad krene farma ne prekidaju ni sa jednom reklamom do 3 posle ponoci, na to sam popizdeo i od sad ako nadjem dobar film lepo cu skinuti sa neta ili gledati u bioskopu i cao.

Dusan64
Poruka: 5283
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » nedelja, 31. mar. 2013. u 12:17h

Meni je postalo nenormalno da ne mogu da stisnem "space" da pauziram film.. I zbog toga sam batalio televiziju.. :D

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“