Znaci mi prakticno u cut-off-u od motora dobijemo kompresor za vazduh

a sto se tice potrosnej 0.0 verujem ja da pokazuje tako ali koliko treba verovati racunaru

tj mozda racunar ima neku toleranciju pa potrosnju u cut-off-u pokazuje kao 0.0,da li ono sto racunar pokaze treba da bude imperativ u ovom slucaju.Znaci u cutt-off-u sve radi normalno ima podmazivanja svi pokretni delovi se podmazuju samo sto su nema ubrizgavanja.Koliko sam ja upoznat cut-off je postavljen nesto malo iznad lera + otvoren sauh.Sad se javlja sumnja da li u gradu uopste i dolazi do aktiviranja cut-off-a ili ako se aktivira to traje uzasno kratko,tako da ako na jednoj raskrsnici "ukocis" motorom,a na drugoj kocnicom nista ne dobijas znaci u gradskoj voznji stedis samo ako ovo konstantno tj rutinski radis.Takodje mislim da je bolje ovo nazvati usporavanje motorom

jer ipak retki su slucajevi kad mozes ovako da se potpuno zaustavis u praksi.Na nizbrdici je vec druga prica,ako nista drugo stedis kocnice

A i po meni veliko je rasipanja ne iskoristiti fiziku i snagu koju motor i onako ima da usporis,e sad kako je sve ovo moguce uraditi ako vozis automatik

mozda je i bolje izvedeno nego kod manuelne transmisije,mada sumnjam da ce neki automatik zameniti vozacevu intuiciju da odabere odgovarajuci stepen prenosa, ali mozda i gresim.