DULEmajstor piše:Kad smo vec kod toga, moj cica u svog audija je sipao konstantno fam (on je neki direktor u armaturama i saradjuje sa njima), kaze da nisu losi, da im je kvalitet odlican i da je on miran sa tim uljem. . .
Nikada danas ne mozes biti siguran u originalnos. I u tom Grandu muljaju radnici verovatno. . .
Ja sam u golfa sipao optimu (rafinerija modrica), dobro je ulje, bas cu da proverim da li imaju garadaciju 5w30, sipao bi njih ili fam i u fiesticu. . .
Koliko puta sam se zapita zasto to fordovo ulje ima cak i manju cenu od naseg domacek, a + se uvozi i normalno carini. . .
Pa i onaj papreno skup castrol nije sto posto original. . .
Razmisljao sam i o luk ulju, prodaje se na njihovim pumpama i ono je sigurno original, mada nisam vido da imaju gradaciju 5w30 . Imaju samo 5w40, koje je takodje propisano po knjizici moga auta i koje je mozda i bolje sipati . . .
Samo za fam, luk, gemax, optima sam siguran da je original, sve se ostalo mulja i presipa iz kanti u ambalazu. . .
Jedno vreme je imala na limundu da se prodaje ambalaza raznih proizvodjaca. . . Jedan lik je prodavao, ne znam sad dal ima da se kupi. . . Na bocama je bila i deklaracija, samo da se sipa iz kante i da se zavije cep.. .
Nasa zemlja je cela ogrezla u kriminalu. . .
Dzaba ti provera za Fam... nemaju 5w-30 proverio ja odmah. Cim sa uzeo fokusa.
Shomy_ksh piše:mogu da zamislim sa famovim uljem kako bi prosli

Znam dosta ljudi koji u motore starijih kontrukcija uglavnom 1.6 i 1.8 benzinci i ,nemci naravno, sipaju fam, a i ja sam to radio. Ako se ne prelazi mnogo, do 7-8000 km, i auto vozi normalno, nema problema sa njim. Cesce se menja al je vrlo jeftino.