ma znam to, ali postoje i takvi..macaneli piše:njuz.net su novine koje se sprdaju i zajebavaju
vidio nedavno usplitu spodobu slične inteligencije, a njuz me sam podsjetio

ma znam to, ali postoje i takvi..macaneli piše:njuz.net su novine koje se sprdaju i zajebavaju
'81 Ford Taunus 1.6 L
ma šta je je, h i k su prilično daleko na tipkari...BojanM piše:Ima (nas) više od jednog jezičkog čistunca ovdje, ali obratite pažnju da uglavnom ne ispravljam ljudima gramatiku i pravopis.
Nije ovo povod za večitu raspravu niti sam pokušao da prozivam bilo koga ovde, hvala bogu da je jezik živa stvar i svako ima pravo da ga koristi na individualni način, zavisno od dijalekta kojim se služi, sredine u kojoj živi, itd itd... Citirao sam samo konkretan primer na koji sam naišao na nevezanom sajtu (jedino zajedničko sa ovim forumom je što se i tamo pominje Ford) jer sam prvi put čuo da neko kaže/napiše "hvalitet" pa mi je reč poprilično zastrugala po lobanji.Možda je čovek i omašio u kucanju, otkud ja to znam, ali me podsetilo na staru nazovi-dilemu "hvaliti ili faliti".
Do yeyo!BojanM piše:Neznam, jel ni sam tako učio školi.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Druže totti, ne razumem se mnogo u fudbal niti ga pratim, ali se uvek radujem uspesima našihtotti piše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trista... kad smo mi posle pukli od Turaka u finaluLale piše:Koje '76. totti...devetsto 'il osamsto?
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()