Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- pelepop
- Poruka: 159
- Član foruma od: petak, 9. nov. 2012. u 12:51h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Tako se i ja tešim, kad mi bude teško 

Kom opanci tom i džeri.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
To rade kad nahvataju dosda ljudi pa posle pune kvotupelepop piše:Nista nisam potpisao, niti su mi ponudili zapisnik. Imali su gomilu zapisanih ljudi na obicnom listu papira, pa kontam da su posle u stanici prepisivali sa njega.
A sto se tice smera u pozivu koji mi je stigao pise pogresan smer u kom sam se kretao kad su me zaustavili: Pise npr. smer od Terazija ka Slaviji, a ne od Slavije ka Terazijama.

-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
Siuacija od pre neki dan. Stizem u desnj traci sleper koji ide 80km/h,ja idem 100km/h,gledam retrovizore i vidim nema nikoga.Levi zmigavac i u levu traku.Kad sam stigao do pola kamiona vidim na oko 200m iza mene BMW X5 koji se neverovatno brzo priblizava.Idem do blokade oko 100km/h i nemogu brže ali on je vec na 50m iza mene i ne usporava a ja kod kabine od kamiona.Gledam u retrovizor i ne verujem,vidim da ce da me oduva a ne mogu nista da uradim.Pritom on vozi bez svetala i niti mi blica niti usporava,kao da me ne vidi! Gledam retrovizor i ocekujem udarac i sledeceg momenta cujem škripanje i vidim dim ispod njegovih točkova.Počinje da se zanosi i zadnjim levim krajem udara u branik koji deli auto put,odbija se pa prednjim krajem opet u ogradu pa od ograde katapult zadnjim krajem u prikolic od kamiona koji smo obilazili.Počnem da usporavam i vidim izlaze dvojica živi i zdravi iz BMW-a.Kroz glavu mi prolazi da ce Rumuni da me napakuju da sam kriv i odlučim da ne stajem.Do granice (350km) sam očekivao da ce da me obidju i naguze ili panduri ili neki džiberi.Medjutim ništa nije bilo jer ili nije video moje tablice ili je skapirao da je kriv.
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Super si prosao.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
e da si ima zadnju kameru,snimak bi bio vrhunski.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Koliko je pametno da to pises ovde..
-
Pala mi na pamet kamera.Jos u glavi imam taj dogadjaj i necu ga nikada zaboraviti.Možete zamisliti koliko je bio iza mene u momentu kada je počeo da koči,da sam mu u mom retrovizoru lepo video izraz lica i aktiviranje svih Air bagova kada je počeo da bije po ogradi i kamionskoj prikolici.Mogu vam reći da je jeziv zvuk u kombinaciji sa škripom guma,gužvanjem lima i lomljavom plastike.Pritom mi je muzika na CD-u bila na Vol 20 i ipak sam svaki udarac i prasak jasno čuo.
Smatram da nisam kriv pa pišem o situaciji.Ako neko misli da nije pametno,neka briše dok ne pročitaju rumuneski.
Smatram da nisam kriv pa pišem o situaciji.Ako neko misli da nije pametno,neka briše dok ne pročitaju rumuneski.
Poslednja izmena: stalker92, na dan petak, 22. mar. 2013. u 00:08h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: ne pisi postove zaredom, koristi opciju "Uredi"...
Razlog: ne pisi postove zaredom, koristi opciju "Uredi"...
- milan_gt
ja bih se vratio..da su te navatali panduri usput il na granici tek bi na'ebo..ovako si se izvukao..
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa nisi ti ništa kriv, ti si preticao kamion. Možda bi te krivili za prekoračenje brzine, ali za tog što se slupao ne vidim razlog da ti budeš kriv.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
jes, al ovo mu se vodi kao bezanje sa mesta nezgode..a jes ucestvovao..kao i taj kamion kog je X5 cukio..
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Realno ne vidim razlog zbog kog je on učestvovao. Kao kada neko na crveno proleti i da bi omašio tebe koji si išao na zeleno smota i udari u nekog drugog, i sad ti tu nit si kriv nit si učestvovao.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Uostalom moze da kaze da nije primetio sta se desilo iza njega, a pritom nije ni kriv za to.
- milan_gt
pipavo je vrlo..
ako nije pratio iza onda moze da se vodi da se nabio ispred X5 dok je preticao i ovaj se skrljo..a ti zbrisao..
ako nije pratio iza onda moze da se vodi da se nabio ispred X5 dok je preticao i ovaj se skrljo..a ti zbrisao..
-
Da sam mu izleteo iznenada,on bi se slupao bar 50m pre kamiona koji sam krenuo da preticem,nebi se od ograde odbio u njega.U momentu udarca ja sam bio paralelno sa kabinom kamiona.Znaci da sam minimum 10 sekundi bio u levoj traci,sto je dovoljno vremena da on uspori na 100km/h pa da je isao i preko 200km/h. Nisam stao jer moje vozilo nije direktno ucestvovalo,vise sam bio svedok.Da sam stao,sigurno bi mi napakovali da sam ja izazvao sudar,zato sto sam stranac.
- milan_gt
jeste slazem se..a da su te usput navatali tek bi mislili da si kriv..
- fofa-irina
- Poruka: 42
- Član foruma od: petak, 15. jun 2012. u 12:41h
- Kontakt:
@Loyale ma pametno sto nisi stao...mislim realno ako si video da su ok ti likovi iz BMW, da niko nije nastradao nesto pa da priteknes u pomoc...posto je sve ok proslo...onda cao ..pa vozite tako i delje...nisi ti niti ucestvovao niti izazvao situaciju, mislim nisi ti kriv sto su oni retardi
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Verovatno su oni imali kameru, tako da ...
-
Po ovome sto si napisao ne mozes da budes kriv nikako,tako da
Jer ti si se vec krtao levom trakom kad te je BMW sustigao,isao si brzo tako da ga nisi omeo sporom voznjom.Ali je on isao sigurno brzinom bar za 50% vecom od tebe i kasno je shvatio da ide prebrzo i da nema mesta za manevrisanje pa je nalegao na kocnicu i izgubio kontrolu i bilo je sta je bilo.Dakle po cemu bi ti bio kriv kad se nezgoda dogodila iza tebe dok si se kretao pravoliniski,jedino mozes da imas moralnu krivicu sto nisi stao da vidis ima li povredjenih ili pak ukazes pomoc unesrecenima,a moralna krivica ne spada ni pod prekrsajno ni pod krivicno pravo tako da 

-
Počeo sam da kočim kako bih ukazao pomoć,medjutim,pre nego sam se zaustavio video sam da izlaze iz kola. Tada sam shvatio da im nije nista i odlučio da nastavim.Da se to desilo kod nas ili negde na zapadu,sigurno bih stao i sačekao policiju. Medjutim,tamo sam se konstantno osećao kao da vozim kroz hajdučku državu jer su krajnje bezobrazni i neljubazni.Moja pretpostavka je da je on kasno ukapirao da se kreće mnogo brže od mene i kada je to ukapirao bilo je kasno i desilo se šta se desilo.Ne vozim od juče auto putevima kamion koji ima blokadu na 95-100km/h,tako da sam svestan kada krenem u preticanje da će to trajati minimum 15-20 sekundi i iz tog razloga strogo vodim računa na vozila iza mene i ne krećem u preticanje pre nego što se 100% uverim da neću nikoga da usporim ili ometam.Tako je bilo i ovog puta ali nisam imao predstavu da će da se niotkuda pojavi taj auto i da će ići preko 200km/h. Inače,imao sam i suvozača koji je u desnom retrovizoru pratio šta se dešava jer sam mu doslovno rekao:"Jebote,ovaj ne usporava,još će da me udari".
-
- Ljubitelj životinja
dobio je sta je trazio. Sto se mene tice, meni bi ulepsao dan.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
-
- Ljubitelj životinja
Imam ceo stos tog shita ovde. Prete malo,a onda odustanu nastave da jasu one koji su dovoljno naivni da placaju. Po starom dobrom srpskom obicaju,uvek ima slobodnih za maltretiranje i gnjecenje. Ako mene pitas,izignorisi to sranje. ovom smradu zelim da i pare koje otme potrosi na lecenje (neuspesno)
-
Neustavno totalno
prvo odakle im tvoja adresa
Mup sme da daje adrese samo u slucaju vodjenja nekog postupka,a posto ovde prete postupkom totalno bezakonje
moj cale na radnom autu ima hrpu tih kazni,uglavnom se radnici parkiraju i posto ne moze da se prduzi vise od tri puta oni roknu doplatnu kartu,a propisno je parkiran tako da ne moze da radi pauk.Isao je jednom da izvadi mesecnu kartu i rekla mu ona bakuta gospodine ima te 56 hiljada duga na osnovu doplatnih karata,raspitali se i rekli nam da je to neustavnio kao u sustini ceo sistem naplate parkinga i da mogu samo da ga
Nista lepse nije bilo nego dok smo svi u porodici furali CG table
zalepi cestitku bacis u kantu i
Onada isto parking servis nije ovlascen da pise kazne,zna se ko u pravnoj drzavi kaznjava to sto oni nazvrljaju nema pravnu tezinu,isto tako ne sme ni onaj "operater2 pauka da ti slika vozilo bez pandura,a to uveliko rade.Ja sam se jedno parkirao iza ribine zgrade u neko blato izlazim kad nema auta,ja u SUP oni kazu odneli ga,platim ja 4.080 da nosenje i jos platim 1000 zbog ostecivanja zelene povrsine,a tamo jedino zeleno je bio jedan Yugo 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Sve, ali verujem da lopovska žuta vlast uvek može da osmisli prevaru i zakonito obilaženje zakona. Kakvih sve nezakonitih primera njihovog bogaćenja sve ima, ovo je još ništa.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.