Zanimljive Slike
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
Re: Zanimljive Slike
Moze da proleti kroz šoferku sa kederom.Neka proba kroz lepljenu.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- darioculibrk
- Poruka: 1211
- Član foruma od: nedelja, 10. jan. 2010. u 22:47h
Hahahaha 

Ford Focus 1.6 TDCi (115 KS) 2013 (2021-)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
Ford Focus 1.8 16v Zetec E, 2002 (2013-2021)
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Iosis
- VIP
Slika iz Cecinog spota za pjesmu da raskinem sa njom.
Pa vidiš kako gleda ovog pumpadžiju, u fazonu bezolovni za 'iljadu.
Pa vidiš kako gleda ovog pumpadžiju, u fazonu bezolovni za 'iljadu.

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
Nisam gledao spot, a veruj mi ni Cecu nisam prepoznao. Otkad je ovo, nesto novo? Ja poslednje od Cece sto sam cuo, a da znam da je ona, bilo je o nekim krilatim bakterijama, sto ne znam sta rade, slecu negde, ... Ne znam kako je tad izgledala.
Mislio sam da je nesto u vezi iskolacenih ociju, ovo gore.
Mislio sam da je nesto u vezi iskolacenih ociju, ovo gore.
-
Ma ima neku pesmu neki raskid nešto tako,sve u full-u kao i pesma i spot.A fora je pa ono ironija neka kao,a i ono čuveno "briga me koliko je gorivo,ja uvek sipam za 'iljadu".Pa još kad to izvučeš iz ovog spota gde se voze neke besne mašine,pa još Ceca sva nafurana sipa za 'iljadu.a što se tiče izgleda postala je prafa milfara 

- Vladan
Sto je i logicno. Koja zapocne kao barely legal, vrlo brzo predje u pomenute, a onda i u grannies, mislim ako hoce da se bavi poslom.
Bas sam se pre neki dan iznenadio, kaze gorgeous MILF, ili bese cougar, Alexis Texas, a cini mi se nema par godina da je bila "gorgeous teen".
Bas sam se pre neki dan iznenadio, kaze gorgeous MILF, ili bese cougar, Alexis Texas, a cini mi se nema par godina da je bila "gorgeous teen".
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
milane zovi ih da ti pokupe sut!
http://zelenenovine.wordpress.com/2013/ ... te-srbiju/
http://zelenenovine.wordpress.com/2013/ ... te-srbiju/
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
xaxaxa..al svaka im cast stvarno
- Iosis
- VIP
To je izašlo proljtos, ono kada je bio koncert Cece na Ušću.
-
Na stranu što je seljanka otresao bi ja to
znam da smaraju na tv-u sa tom pesmom,elem .Borili smo se da nema koncert kod nas ali ne vredi,kao fora garantuje da će stadion ostati netaknut,mada toliko seljaka na jednom mestu pa još na našoj Čika Dači,pffff al jbg važnije im pare nego šta mi mislimo,ali ako sjebu stadion neće im tako lako proći 

- mbole
- Poruka: 15003
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
'bes stadion, napravicemo ponovo isti takav. Jedinstvena prilika da su svi na jednom mestu. Daj da hakujemo amerima neki tomahavk koji upute na SirijuDubiozniKolektivac piše:mada toliko seljaka na jednom mestu

Djak pesak 

- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Generalno ako se potrude nece biti problema, koriste cesto i na exitu neke kao platforme, tj debele limene ploce koje se stave iznad zemlje i onda raja moze da skace koliko oces a zemlja ispod je netaknuta 
Na osnovu prvih 10sec spota da se zakljuciti da OMV i Audi nisu bili sponzori, pogotovo OMV kad se kamera zadrzi na pistolju 2sec da svi vide da je u pitanju super 100 ili sta vec

Na osnovu prvih 10sec spota da se zakljuciti da OMV i Audi nisu bili sponzori, pogotovo OMV kad se kamera zadrzi na pistolju 2sec da svi vide da je u pitanju super 100 ili sta vec

Fiesta!!
-
Ja mislim da će samo one ovce koje plate karu za fan pit da puste na travu
fora je što će lokalni cigani i grobari da skupe hrabrost da uđu pa da malo lome i da šaraju,ovako su u manjini pa ne smeju,al sad se na sva zvona hvale kako će da obeleže našu tribinu.A i realno prodali su se ovi iz grada,kad im neko iz lokala traži kintu ili stadion za nešto kukaju kako se nema kako će da se ruši stadion,a sad kao Ceca garantuje
I najžešće od svega što se svi kao šatro urbani koji pljuju po Ceci sad pustili u marketing iste
sve one izblajhane ribe koje kao seku vene na trance,dubstep i ostala tuc tuc sranja sad se furaju na Cecu,aj da im daju neku kintu nego volontiraju,a ovamo kad blejiš sa njima kad neko pusti neki teški narodnjak povraćaju i puštaju nei tranc da se povrate,a sad Long Live Ceca 

- totti
- darko darko
auuu smederevci ludi su ko siera kosvort
toti vodi ih ovde umesto u dascaru

toti vodi ih ovde umesto u dascaru

- totti
- darko darko
Nemoj samo da pravite skup u smederevu, ja cu nosim od kuce rostilj
inace zajbancija na stranu, kakva kontra propaganda smederevske jeseni, sta smo ti mi srbi!

inace zajbancija na stranu, kakva kontra propaganda smederevske jeseni, sta smo ti mi srbi!
- knez
- Poruka: 234
- Član foruma od: subota, 4. apr. 2009. u 19:03h

The 105-hp version of the 1.8L develops maximum power at 5,500 rpm and 113 ft.-lbs. (153 Nm) of peak torque at 4,000 rpm. It exceeds 90% of that torque peak from 1,800 rpm to 5,300 rpm and sustains 85% of peak torque from 1,150 rpm to 5,700 rpm.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

ps: jel zna neko dal za moj mondeo ide sirena sa jednom ili dve trubice posto mi je juce naravno riknula