Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Re: Zadnji spojler za focusa mk1

Poruka od PMilan » subota, 2. mar. 2013. u 22:44h

Ali na to utice i nivo sitosti, ja sam jednom prilikom samo doruckovao oko 10 i oko 17 poceo da pijem, popio 1l vina za pola sata i nosili me kuci :-D

DubiozniKolektivac
Poruka: 139
Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od DubiozniKolektivac » subota, 2. mar. 2013. u 22:47h

Pa ono mozes da se otreznis na konto adrenalina i ostalih zajebanciija,ali organizam nema turbinu pa da precisti krv i alkoholno vrenje tako brzo,mozes samo da se vratis u normalu ako si netolerantan na alkohol pa te pukne,ali rezultat na testu neizostaje :D

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 2. mar. 2013. u 23:14h

Imenjace, nemoj pogresno da me razumes, ali sto bre majku mu vozis ako si popio? Mislim, kad ti vec posao zavisi od toga i sve.
Das drugaru da vozi ili sednes u taksi, pa mozes da popijes i malo vise pre toga :beer:
Fiesta!!

PMilan

Poruka od PMilan » subota, 2. mar. 2013. u 23:22h

Sad je malo kasno za takva pitanja. Najbolje da potrazi savet advokata, svasta oni mogu da iscupaju. Npr uhvate mog komsiju za prekoracenje u naselju 30+, sa njim bio advokat i na svaku njihovu re advokat je trazio potvrdu o bazdarenju radara i pustili ih bez ikakve kazne.

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » subota, 2. mar. 2013. u 23:24h

Ma znam da je kasno nego mi je krivo, pogotovo sto covek zivi od toga...
Fiesta!!

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21572
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » nedelja, 3. mar. 2013. u 01:08h

Ode dozvola na 3 meseca... nema apsolutno nikakve šanse za bilo šta drugo.

Za sve ostalo mož' se izmuva... za alkohol nema nikakve "veze" niti muvačine.

Been there,done that :)
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » nedelja, 3. mar. 2013. u 07:45h

dal ce da ti dozvole da pijes vode, ili kisele u tih 15ak minuta, spucas flasu i trebalo bi malo da se razvodnji u stomaku..:D

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 3. mar. 2013. u 08:42h

najelegantnije resenje je jednostavno ne piti kad se negde ide kolima.Licno ne pijem nikad , pa nemam ni problema sa tim , trazili mi da duvam 2 puta u zivotu , jednom kad sam imao udes i drugi put ne secam se ni ja zasto.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » nedelja, 3. mar. 2013. u 09:10h

Glupost,drugaru rodjendan,ja mrtav umoran,gladan,dve case vina i to ti je to.. Krivo mi samo sto znam sebe i niko ne moze da me ubedi da sam bio srednje alkoholisan. A jel mogu da uradim nesto sa cinjenicom da su me pustili da vozim kuci iako su me pitali gde zivim i sve? Videli su da nisam ni pripit..

DubiozniKolektivac

Poruka od DubiozniKolektivac » nedelja, 3. mar. 2013. u 09:51h

Po zakonu ne smes da upravljas narednih 24h tj panduri ti uzimaju dozvolu na tih 24h,ali to ni jedn pandur ne praktikuje sem kad si bas odvaljen pa te vode na treznjenje.Ako sam te razumeo ti bi da kazes da nisi bio toliko pijan i da su on to videli pa su te pustili da vozis?Ne vidm sta bi tu mogao da dobijes.Najvaznije ti je sad da nisi potpisao zapisnik thumbsuph Ako zivis na nekoj opstini gde ima puno stanovnika pa jos i puno prekrsaja nacekaces se ti do pravosnazne bar nekih 3-4 meseca,a ako se malo organizujes pa izbegnes neko rociste za cas prodje godinu dana i zastari slucaj i nikome nista.NPr nemoj odmah da uzmes poziv nek donesu dva puta,pa onda uzmes potvrdu saa posla da ne mozes da dodjes na jedno ili dva rocista thumbsuph Bukvalno si na granici,trebao si pandure da iscimas da pisu manje ipak bio si koliko toliko trezan i nisi nista napravio,malo ubedjivanja i sigurno bi supustio na tih famoznih o,49.

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8314
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » nedelja, 3. mar. 2013. u 10:31h

Ako kažeš da si popio pola čaše vina i krenuo, da su te brzo posle kretanja zaustavili i da si odmah duvao (patrola te nije ni pitala i nisu sačekali da se alkohol malo razgradi) postoji mogućnost da ti sudija ublaži kaznu. Samo ne pominji da ti vozačka treba zbog posla jer će biti gore već se vadi na zdravstveno stanje (pu pu pu daleko bilo) roditelja, rodjaka koje ti paziš i da moraš redovno da nosiš tetki lek.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

Dusan64

Poruka od Dusan64 » nedelja, 3. mar. 2013. u 10:35h

DubiozniKolektivac piše:Po zakonu ne smes da upravljas narednih 24h tj panduri ti uzimaju dozvolu na tih 24h,ali to ni jedn pandur ne praktikuje sem kad si bas odvaljen pa te vode na treznjenje.Ako sam te razumeo ti bi da kazes da nisi bio toliko pijan i da su on to videli pa su te pustili da vozis?Ne vidm sta bi tu mogao da dobijes.Najvaznije ti je sad da nisi potpisao zapisnik thumbsuph Ako zivis na nekoj opstini gde ima puno stanovnika pa jos i puno prekrsaja nacekaces se ti do pravosnazne bar nekih 3-4 meseca,a ako se malo organizujes pa izbegnes neko rociste za cas prodje godinu dana i zastari slucaj i nikome nista.NPr nemoj odmah da uzmes poziv nek donesu dva puta,pa onda uzmes potvrdu saa posla da ne mozes da dodjes na jedno ili dva rocista thumbsuph Bukvalno si na granici,trebao si pandure da iscimas da pisu manje ipak bio si koliko toliko trezan i nisi nista napravio,malo ubedjivanja i sigurno bi supustio na tih famoznih o,49.
Ma da sam ja znao da ide zabrana.. Lepo sam ga pitao kakva je kazna i rece mi covek samo minimalna ce ti biti,oko 5-6hiljada. I to je sve sto je rekao. Ponudio sam mu pre toga 30e nije hteo da uzme,ja reko ako je vec 6hiljade nema ni veze,kad ono medjutim...
FM III piše:Ako kažeš da si popio pola čaše vina i krenuo, da su te brzo posle kretanja zaustavili i da si odmah duvao (patrola te nije ni pitala i nisu sačekali da se alkohol malo razgradi) postoji mogućnost da ti sudija ublaži kaznu. Samo ne pominji da ti vozačka treba zbog posla jer će biti gore već se vadi na zdravstveno stanje (pu pu pu daleko bilo) roditelja, rodjaka koje ti paziš i da moraš redovno da nosiš tetki lek.
A ja sam bas mislio da se vadim na posao. Ako mi udarite zabranu mozete samo u zatvor da me stavite posto nemam od cega da platim kaznu.. :doh:

Loyale
Poruka: 359
Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h

Poruka od Loyale » nedelja, 3. mar. 2013. u 10:50h

Te fore sa popio sam samo malo i odma duvao,ne prolaze vise. Jedino da probas da se vadis na posao ali tada ce ti reci "vi ste profesionalac i svesni ste svoje greske" pa moze jos vise da te zeza a mozda ti ne lupe zabranu ali ce da te odere sa novcanom kaznom. Ja sam jednom sa BMW-om obisao kolonu od 10ak auta krecuci se trakom za skretanje u desno i prosao pravo kroz raskrsnicu iza koje su bili saobracajci.Naravno, odma su me zaustavili i kada je video dozvolu kaze:" Da je ovo uradio neki pocetnik ili žena,pa da oprostim na neznanju.Ti,sa svim kategorijam imas mnogo vecu odgovornost je svesno pravis prekrsaj za koji znas kakve posledice moze da izazove". U stvari,ispostavilo se da je za mene tarifa 20e a za amatere moze i 10e!

DubiozniKolektivac

Poruka od DubiozniKolektivac » nedelja, 3. mar. 2013. u 12:31h

Zabrana i bodovi idu po sluzbenoj duznosti i ne mogu da se umanje,dok je za novcanu kaznu propisan raspon od 6-20 000 iz razloga sto nije isto 0,50 i 1,5 kolike su granicne vrednosti za srednju alkoholisanost.Dakle na zabranu i bodove racunaj sigurno,novcana kazna ce biti minimalna ili je nece ni biti.Pre je bio fazon da umesto oduzimanja dozvole trazis uslovnu,ali nisam siguran da li moze kad je u pitanju alkohol,raspitaj se.Mada mozda i oproste tih 0,02 ipak je granicna vrednost,a sto je najbitnije u pitanju je donja granica thumbsuph

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » nedelja, 3. mar. 2013. u 12:59h

Ja kad odem na proslavu, odmah stucem casicu zestokog, pa pivo, lepo mi se zavrti u glavi, Ogrebem se za pljugu da mi se jos malo zamanta, i onda sledecih par sati samo koka kola, kisela, hrana. Vozim kuci ko nov, bez promila.

DubiozniKolektivac

Poruka od DubiozniKolektivac » nedelja, 3. mar. 2013. u 13:10h

Kad se vec prica o alkoholu moram jednu anegdotu da ispricam.Naime jednog lika iz kraja zaustavi murija i naduva on nesto oko 1 i kaze ne valja _Vam taj aparat oni ga ubace u kola i da da krv.Analiza pokaze 1,1 i jos muz nadju i 9-carboxy-THC :rotfl: Najsigurnije je sesti u taksi al treba ne zaspati u taksiju mrgreen

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » nedelja, 3. mar. 2013. u 13:30h

Uslovna više ne postoji.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

DubiozniKolektivac

Poruka od DubiozniKolektivac » nedelja, 3. mar. 2013. u 22:43h

Jel zna neko koje su sanse da se pronadje ukraden auto,onako okvirno ima li neke sanse :wtf:

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » nedelja, 3. mar. 2013. u 22:53h

Zavisi koji...
Slika

DubiozniKolektivac

Poruka od DubiozniKolektivac » nedelja, 3. mar. 2013. u 22:56h

Komsiji digli Astru,a mom caletu poskidali tockove :shok: Probali i caletovog Megana al im nije uspelo samo raskomadali bravu na vratima,pa su uspeli tockove da poskidaju,a od astre ostale samo tablice na parkingu.Komsiju zajebavao alarm pa ga nije ukljucivao i eto cekicko

Dusan64

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 4. mar. 2013. u 00:37h

Posto su ocigledno neozbiljni lopovi moguce da ce ga naci.. Kad ukrade neko ko zna sta radi sanse su nikakve.

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 4. mar. 2013. u 07:39h

mislis ko zna da rastura auto sanse su nikakve..:D

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 4. mar. 2013. u 07:55h

Ako ti ćale ima Megana 3, neka ga obavezno dobro zaštiti (ako već nije) thumbsuph
Izuzetno atraktivan auto za kradju :/
Slika

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » ponedeljak, 4. mar. 2013. u 08:21h

Moze se komsija pozdraviti sa astrom , jedino ako ga pozovu za otkup ili ako ima veze u podzemlju pa da pronadje auto . U suprotnom nista od toga.
Nedavno sam i ja trazio jedan Clio , pratili smo mu trag jedno izvesno vreme a onda je nestao bez traga.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

PMilan

Poruka od PMilan » ponedeljak, 4. mar. 2013. u 10:11h

Novosadjani ako znate da je nekom dignut stilo javite se, stoji jedan na parkingu vec 10-ak dana sa izbusenim gumama, crven.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“