Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Neša
VIP
Poruka: 5052
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od Neša » utorak, 2. feb. 2010. u 21:12h

Nerviraju me ljudi koji kada ciste sneg bacaju na ulicu :(
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » utorak, 2. feb. 2010. u 21:15h

Ja sam ono kad je bio prvi jaci sneg u Bg oko sv. Nikole jednom komsiji natrpao ispred kapije.
Naime lik je toliko nemarno nabacao na ulicu da je to strasno, pravo brdasce snega na sred puta. E reko neces vala, uzmem lopatu kuci, vratim se na isto mesto i sve nazad njemu ispred kapije. Da vidis kako je od sutra bacao sneg sa strane (a ima zemljani deo ispred ograde nego ga je mrzelo prvi put da okrene lopatu za jos pola metra).
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » utorak, 2. feb. 2010. u 21:18h

Danas u sam opet se vozio sa fakulteta kući s drugom i idemo 8-com stojimo u Mihajla Pupina jedno 20 m iza semafora, taman ispred nas na jedno 3 metra se širi ulica iz 3 u 4 trake. Dve desne su za pravo, a dve lijeve za lijevo. Stoje auta na semaforu i baš na onom mjestu gdje se proširuje ulica stoje auta u 3 trake, a ona druga s lijeva skoro slobodna, ali ne može da se prođe jer auta iz skroz lijeve i druge s desna nisu se dovoljno razmakela da bi se prošlo. Mi s busom stojimo u drugoj s desna i gledamo kako dolazi taksista uleće među auta i polako udari svojim retrovizorom u retrovizoj Fabije koja je bila ispred nas, i nastavi dalje. Retrovizori nisu pukli, a ja u tom trenutku prepoznam da je to isti onaj taksista iz Hadžo Ruvimove koji je prešao preko pješačkog i kroz crveno. Al' takvom treba uzeti dozvolu i nikad mu više ne dat da uđe u bilo koji vid prevoza, pa čak ni u kočije, nit mu bicikl dati da vozi. Ma ni bebu u kolicima da gura.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » utorak, 2. feb. 2010. u 22:29h

RS_cabrio piše:Mnogo je to rizicno, ja da uradi jednom,otisao bi sa drugim kolima ,sacekao iza, posto je mator ne bi smeo da ga udaram,ali bi ga povezao i skinuo golog i pustio negde u gradu. Kolko tom dedi treba da zaradi za set novih kuma,majku mu,i on ce sad nekome da busi.Ajd bar da ispusti

Bas tako, on ne zna koliko one kostaju, da ispusti to je ajd, ok...
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Djomla
Poruka: 1123
Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h

Poruka od Djomla » sreda, 3. feb. 2010. u 11:46h

Nesa piše:Nerviraju me ljudi koji kada ciste sneg bacaju na ulicu :(

Jeste iritirajuce, al gde da ga bacaju ljudi ? :)
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one

///Mandovchina. :P

dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » sreda, 3. feb. 2010. u 11:51h

Ala ti nemas veze sa zivotom. Sta je po tvom misljenju bolje, da ga bacaju na put i tako (nedaj boze) izazovu nesrecu, ili da se potrude i bacaju ga izmedju puta i trotoara na deo kolovoza koji se ne koristi, ili deo trotoara koji se ne koristi, ili u najboljem slucaju da se potrude i odnesu ga malo dalje (u dvoriste, iza ograde, iza kuce/zgrade itd). Ako neces da ga cistis kako treba, nemoj ni da ga cistis.
Fiesta!!

Djomla

Poruka od Djomla » sreda, 3. feb. 2010. u 11:55h

Jeli bre, jel vas toliko u dusu pogodili sto ja mrzim bmw da ce sad za sve da me zaskacete ko da sam vam pare dugujem?

Nema bre svako usloe da baca sneg na gomilu negde sa strane.

A ko vozi ko de*il, taj ce da napravi nesrecu i kad ima malo snega i kad nema. I iskreno, boli me patka za takvog.

Meni malo snega na putu ne smeta uopste. A u autu sam savaki dan po sat vremena minimum. ama nista mi ne smeta sto neko sa trotoara ispred kuce ili radnje izbaca jedno 2 centemetra snega na put.

E sad ako neko cisti dvoriste tako sto ga izbaca na ulicu, onda je to vec druga prica.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 3. feb. 2010. u 14:10h

Danas opet cirkus! lol Stojimo na stajalištu a ispred stoji policijska patrola. Ispred njih na jedno 5 m stoji znak zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, baš kod tog znaka čovjek stao sa autom i izašao da kupi fornete, za to vrjeme policjacaj otišao da ga slika. Dolazi treći frajer i uparkirava se između auta koji policajac slika i policijskog auta, baš se namješta za slikanje. Izlazi drugi policajac iz auta i prilazi mu kad ovaj treći se buni, mršti se i buni. :rolleyes:
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » sreda, 3. feb. 2010. u 14:16h

Pa kako se zavrsilo?

Djomla

Poruka od Djomla » sreda, 3. feb. 2010. u 15:44h

Parking je uzas, generano svud kod nas.

Kod moje zgrade ima taksi stanica, i sad baje taksisti imaju parking prostor kod sebe tamo , a preko puta toga moja zgrada i tu garaze i tu parkiramo mi iz zgrade ( jedan deo ).
Jako visok ivicnjak i mi znamo vec godinama kako ko gde stoji, jer imamo "kosi spust" na jednom delu ivicnjaka i taj deo uvek oslobodimo da mogu ljudi da se popnu ili sidju sa "parkinga "
I sad ja se popnem medjutim nacrtao se jedan taksista, na moje parking mesto. Ja ga zamolim jel moze malo u rikverc ( da bi jelte ostali mogli da izadju od mog auta ) On se pomeri, ja se parkira i prilazi mi lik kao " NE BIH SE POMERIO DA SAM ZNAO DA CES DA STANES TU? " ja u fazonu wtf? Doso si mi ovde gde ti uopste nije parking mesto, zaokupirali mi ulicu, jos ce i parking da mi zauzimaju ( koji im nije dat kao taksi stanica ) jos se ljuti. On ce tu da stoji 15 minuta i ce da ode, meni tu auto celo vece traba da stoji. Sreca njegova sto sam dobro vaspitan, da je neko drugi iz ovog kraja izasao bi da ga bije.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 3. feb. 2010. u 17:16h

@Cabrio, pa ne znam kako je prošao onaj treći što je došao on je ostao, a mi smo već smo krenuli sa stajališta autobusom, a onaj prvi je sjeo uz gunjđanje i smrknute face u auto i otišao.

@Djomla o taksistima sam imao prije jako dobro mišljenje i poštovao sam ih, valjda iz razloga odakle ja dolazim nema ih mnogo pa ih toliko i ne primjećujem, a i oni koji rade nisu tako arogantni i bezobrazni kao ovi u NS, ali da kažem nisu svi takvi ali velika većina je onih koji su bezobrazni. Sada sam totalno promjenio mišljenje, od kad sam vidio kakvi su, na pješačkom bi te radije pregazio nego pustio da prođeš, ako si s autom trpaju se ispred tebe, sjeku, sviraju da im se skloniš, parkiraju se svuda, a svoj parking ne daju nikome ni na 2 minuta. Shvatam ja da su oni po cjeli dan u autu, gužva, sporo se vozi, čekaj na semaforu, pa neki papak nikad da nađe gas i mjenjač, pa čekaj drugo zeleno, nema parkinga dovoljno, nema se gdje zaustaviti, ali nisam mu ja kriv za to da se na meni istresa. Šta bi onda trebao uraditi vojnik koji dođe iz vojske, pobit 300 ljudi da bi se smirio?! A i kada se zaustavljam gledam da stanem tamo gdje nikome neću smetati koliko je to moguće, a ne oni stanu gdje mu je volja i kasnije se buni.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » sreda, 3. feb. 2010. u 17:38h

Kad žensko vozi teretno vozilo mrgreen
Slika

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć, oko 22.20, dogodila na lokalnom putu u selu Pajazitovo kod Kragujevca, povređeno je pet osoba.

Do udesa je došlo kada je Marijana M. (19), iz Radovanja kod Velike Plane, upravljajući teretnim vozilom FIAT, zbog neprilagođene brzine vozilom prešla preko desne ivice kolovoza i udarila u betonsku ogradu.

Putnice u vozilu, B. V. (15) i Snežana V. (57), iz Malih Krčmara, zadobile su teške telesne povrede i zadržane su na lečenju u Kliničkom centru Kragujevac, dok su Milan V. (62) i Goran S. (18), takođe iz Malih Krčmara, kao i vozač, Marijana M., lakše povređeni.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

Djomla

Poruka od Djomla » sreda, 3. feb. 2010. u 18:03h

@iosis, znash kako, kako koji taksista.

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 3. feb. 2010. u 18:50h

Pa da, nisam rekao svi, ali većina je takva.

mirke
Poruka: 777
Član foruma od: ponedeljak, 20. jul 2009. u 08:31h

Poruka od mirke » sreda, 3. feb. 2010. u 19:12h

Ne voze svi tako, ali verovatno se to generalizuje, jer u oci upadaju samo oni koji se tako bahato ponasaju... 8) Ali vecina je takva zbog posla koji obavljaju pretpostavljam...
Slika
MIRKE / Fiesta 1.25 zetec

Djomla

Poruka od Djomla » sreda, 3. feb. 2010. u 19:59h

Iosis piše:I na trotoar shvatam kad neko parkira ali baš u situaciji kada nema gdje drugo, gdje uopšte nema u blizini parkinga, ali opet da ne ostavi cjeli auto na trotoar nego pola kolovoz, pola trotoar, tako da opet može pješak i auto da prođe.
Ja parkiram na trotoaru. :P

Salim se ne bash ali mi je pola auta na trotoaru. Takva je situacija, ako odem skroz van trotoara zablokiracu one sto imaju garaze. :)
Pa da, nisam rekao svi, ali većina je takva.
Pa dobro, u principu se slazem :D

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » petak, 5. feb. 2010. u 21:32h

Budimo srećni što nam nije ovakva situacija u saobraćaju. Bar ne još. :rolleyes:

[youtube]3n_mgFA47WQ[/youtube]

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » nedelja, 7. feb. 2010. u 14:36h

Sada me dovezao drug kući i stojimo ispred zgrade pričamo nešto, kad vidim pada led sa zgrade. Pogledam gore kad ono neka baba baca led sa svoje terase dole na auta koja su parkirana. Jeste da od tih auta nije ni jedan moj, ali mi digla živce da sam je htjeo gađat odozdo nečim. Luda baba. Pa ti ostavi auto na parking kasnije dođeš, a ono krateri po limu. :rolleyes:

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » nedelja, 7. feb. 2010. u 14:46h

Iosis piše:Sada me dovezao drug kući i stojimo ispred zgrade pričamo nešto, kad vidim pada led sa zgrade. Pogledam gore kad ono neka baba baca led sa svoje terase dole na auta koja su parkirana. Jeste da od tih auta nije ni jedan moj, ali mi digla živce da sam je htjeo gađat odozdo nečim. Luda baba. Pa ti ostavi auto na parking kasnije dođeš, a ono krateri po limu. :rolleyes:

Ja sam juce nasao na par cm od mojih kola,pala saksija velika sa ko zna kog sprata. Posle ovog nevremena sto je bilo. Cista sreca. A na zadnjem delu 4 metra neke staze i to dse zalepila za karoseriju od leda.

A inace sada vidim da sam zaboravio ventilator, i isisao mi akumulator. A crekaju me na rucku da jos donesem nesto. od komsija se niko ne javlja na tel :(

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 17:37h

Danas na Avia (ili koja je vec) pumpa na crvenom krstu. Da udjem na pumpu da sipam benzin,kad izlece po svom gasu neki jugo i jedva se iskontrolisa da me ne udari. Opsovao sam ga a i on mene (ne znam kojim redosledom je islo,a nije ni bitno). Poceo se nesto dere, ja reko ajd da ja parkiramo,pa ti izadji. I on ode. Ja parkiram da sipam benzin i uzmem pistolj da tocim,kad vidim on se parkirao i stoji na ulazu pumpe.(izasao iz kola)....naravno krenem ka njemu, kad vidim da je ganci neki,dere se nesto, "u al si veliki" ili sta vec trabunja ( u kom kontekstu ,ne znam). Ja reko ajd bez oruzja samo kad njemu zazvoni telefon. poceo je da prica kako ne moze sada da razgovara objasnjava u kojoj je situaciji i psuje. naravno, svi vec na pumpi gledaju, a devojka mi vristi kod kola i urla da dodjem nazad.To je nesto sto mi vise smeta od ovakvih sitacija, kad moras da pazis na sest strana. :-( Ja sam se okrenuo i vratio nazad, njega nisam gledao, nisam ga ni cuo. Nisam ni gorivo sipao jer devojka oce kuci da ide odmah.... eto ti,za dobro jutro, scena. Iskreno,mnogo mi je zao (iako ne bi bilo pametno pored toliko ljudi i kamera na pumpi), sto se nisam obracunao sa gancijem i to me gusi ceo dan.Nisam rasista,al postacu, tim pre sto sam pre neko vece njegovim sunarodnicima u nevolji palio kola na kablove i vukao ih , jer sam ih video da im je stao auto na sred ulice po zimi.

Nozzlezator
Poruka: 418
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 13:12h

Poruka od Nozzlezator » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 17:58h

Znas kada bih im ja stao da im pomognem....
Poslednja izmena: Nozzlezator, na dan ponedeljak, 8. feb. 2010. u 23:50h. Ukupno izmenjeno 1 put.

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 19:10h

Ti njima pozajmljuješ da pale kola, a oni od Telekoma pozajmljuju (bez vraćanja) žičane i optičke telefonske kablove, pa posle delovi grada ostaju bez telefona i Neta. :-(
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 19:17h

Necu vise majke mi, vidis da ne znaju gde im je mesto. Inac epomazem ljudima svima kad vidim da stanu,skoro sma vukao u pola noci neki renault dizel koji nije mogao da upali.

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 20:22h

RS_cabrio piše:Danas na Avia (ili koja je vec) pumpa na crvenom krstu. Da udjem na pumpu da sipam benzin,kad izlece po svom gasu neki jugo i jedva se iskontrolisa da me ne udari.
A reci sta bi uradio da te je udario? Bezi bre od njih,nit imaju osiguranje,nit imaju pare,nit ih je briga za policiju. Znaci platio bi svu stetu...

Djomla

Poruka od Djomla » ponedeljak, 8. feb. 2010. u 21:32h

Istina, sa jugom i slichnim automobilima cesto voze kao da im je poslednje u zivotu.
Moj drugar ima juga i uvek vozi kao nadrogirani pavijan.

Valjda je to zato sto juga kada prodas kao gvozdje dobijes vise love nego sto si dao za auto :D

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“