Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
dax92

 
Poruka: 7632
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od dax92 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 00:46h

sta god da vozi, ne treba ga zaliti! Sto stoka ne gleda!
Trebao si da se pravis lud, i napravite evropski zapisnik. Novo krilo+ farbanje+ farbanje branika=200€
a realno tebe moze izaci 100 evra, ako ne i manje. Zavisi od ostecenja.
Ok, treba biti covek, al' kad ti neko zbog gluposti i nepaznje napravi komplikacije treba da budes 'ladan kao spricer! U temi mog Focusa ima lepo pisano o tome sta je nastalo posle ljudskosti i zaljenja! thumbsuph
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 02:31h

Ljubavnik1 piše: Kaze on meni ja sam radnik i nisam ti ja kriv sto vozis takav auto, kao vidi mog sav saren :suicide:
Posle ovakve izjave si se ti smilovao? Ja bih zvao pandure i zalio se na bol u vratu. Pa pored auta da ti plati stetu i za fizicki i dusevni bol.

Strasno ne podnosim ljude koji tudj rad i zalaganje ne cene, koji su ljubomorni, licemerni i slicno. Kao da ti je palo sa neba za taj auto.
Fiesta!!

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » četvrtak, 28. feb. 2013. u 03:47h

[youtube][/youtube]

Ljubavnik1
Poruka: 339
Član foruma od: sreda, 21. mar. 2012. u 19:04h

Poruka od Ljubavnik1 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 07:29h

dule0911 piše:
Ljubavnik1 piše: Kaze on meni ja sam radnik i nisam ti ja kriv sto vozis takav auto, kao vidi mog sav saren :suicide:
Posle ovakve izjave si se ti smilovao? Ja bih zvao pandure i zalio se na bol u vratu. Pa pored auta da ti plati stetu i za fizicki i dusevni bol.

Strasno ne podnosim ljude koji tudj rad i zalaganje ne cene, koji su ljubomorni, licemerni i slicno. Kao da ti je palo sa neba za taj auto.
Okud znam sta mi bi, mada nije zasluzio uopste, sad sta je tu je :doh:

Slika
Ovde gde je oznaceno sa zutom, na tom mestu je jedinu ulubljeno krilo, a ovo ostalo dole je izgrebano
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.

dragan.pv
Poruka: 407
Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h

Poruka od dragan.pv » četvrtak, 28. feb. 2013. u 07:51h

uh sto su se meni popeli na k...c ti sa krsevima koje bas zabole da li ce ga ogrebati po 200.ti put negde...
inace, klip je thumbsuph
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-

stalker92
Poruka: 1594
Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
Kontakt:

Poruka od stalker92 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 09:18h

Ljubavnik1 piše:Kaze on meni ja sam radnik i nisam ti ja kriv sto vozis takav auto, kao vidi mog sav saren :suicide:
Druze svaka cast na smirenosti, ja verovatno ne bi izdrzao da mu ne zasarenim facu, bez obzira na posledice... Ne mogu da verujem kakvo govedo... :mad:
sasa_f1 piše:
utorak, 21. apr. 2020. u 19:39h
kad kupis ovakvu ciganiju ne preostaje ti nista drugo sem da se prepustis da te voda nosi nizvodno lol
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 09:49h

Idem sinoc kuci iz Rakovca negdo oko 1h i drot me zaustavlja (verovatno su se smorili posto nogde zive duse nije bilo) i gleda vozacku, da li je registrovan gume i pita me za opremu.. Sada posto napopju nije bilo snega, a na toj deonici ne postoji znak za obavezne lance , cak sta vise to je bilo u tom "gradu" i pocinje da me zjb.. jedva me covek pisti.. Sada kakv je tu zakon, ja koliko znam lanci nisu obavezni, a i zakon kaze da ih mozes staviti samo na zimske gume, a zimske gume trebaju samo kada je sneg.. Ko je ovde lud..
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » četvrtak, 28. feb. 2013. u 10:54h

pa jel te zezao zbog nemanja lanaca na gumama ili u gepeku? ja lance ne vadim preko cele zime..odnosno od-do datuma..ne jedu oni leb pa da ti smetaju u gepeku..:)

a znak za lance ne znaci da od tad treba da ih imas u gepeku..:D

Ljubavnik1

Poruka od Ljubavnik1 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 11:10h

Bio kod limara-farbara, ruke 30e+15e farba...Ma bolje sto se zavrsilo na miran nacin, trudio sam se da se suzdrzim i da ne nasedam na njegove provokacije...treba imati zivaca za ovakve debile.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 28. feb. 2013. u 11:29h

Ja bi mu na to njegovo šareno auto odgovorio da je to samo dokaz kakav je vozač i koliki je de*il.
Šta znači ako ti imaš bolji auto nema veze može da te oguli? Ne razmišlja idiot da je tako mogao da te okrene i da neko drugi na tebe naleti bočno i dobro te izgužva.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

sierra 20i
Poruka: 439
Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h

Poruka od sierra 20i » četvrtak, 28. feb. 2013. u 11:31h

knez91 piše:Idem sinoc kuci iz Rakovca negdo oko 1h i drot me zaustavlja (verovatno su se smorili posto nogde zive duse nije bilo) i gleda vozacku, da li je registrovan gume i pita me za opremu.. Sada posto napopju nije bilo snega, a na toj deonici ne postoji znak za obavezne lance , cak sta vise to je bilo u tom "gradu" i pocinje da me zjb.. jedva me covek pisti.. Sada kakv je tu zakon, ja koliko znam lanci nisu obavezni, a i zakon kaze da ih mozes staviti samo na zimske gume, a zimske gume trebaju samo kada je sneg.. Ko je ovde lud..
zaustavili te na pumpi u Rakovcu?? mrgreen Beocinska policija ti je posebna prica druze moj...

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 11:37h

Ljubavnik1 piše:Bio kod limara-farbara, ruke 30e+15e farba...Ma bolje sto se zavrsilo na miran nacin, trudio sam se da se suzdrzim i da ne nasedam na njegove provokacije...treba imati zivaca za ovakve debile.
Super si prosao... thumbsuph

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » četvrtak, 28. feb. 2013. u 11:48h

@knez91: Ako nemaš prebivalište u mestu u kojem su te zaustavili, teoretski može da se iskonstruiše da si morao da dođeš u to mesto bez lanaca u gepeku, koje moraš da imaš van naseljenog mesta tokom cele zime. Što će reći da iako te nisu uhvatili u pravljenju prekršaja po slovu zakona, može posredno da se zaključi da si napravio prekršaj.

DODUŠE... mogu samo da te trkeljišu, jer ne mogu da te kazne za tako nešto, ti ne potpišeš da se slažeš sa navodima a kod sudije svakako ne bi prošlo. mrgreen (prepakivao sam gepek kod drugara ovde u Rakovcu, ostali mi lanci kod njega, idem sad da ih pokupim... i taaako. nikom ništa.)
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Ljubavnik1

Poruka od Ljubavnik1 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 14:30h

Iosis piše:Ja bi mu na to njegovo šareno auto odgovorio da je to samo dokaz kakav je vozač i koliki je de*il.
Šta znači ako ti imaš bolji auto nema veze može da te oguli? Ne razmišlja idiot da je tako mogao da te okrene i da neko drugi na tebe naleti bočno i dobro te izgužva.
Izvinjavam se clanovima koji su iz Bg-a i ljudima koji znaju da voze... al meni je muka od te Beogradske voznje i njihovog nacina voznje... polovina ulece kao da su sami na putu, zmigavci ne postoje u Beogradu ( sta ce im kad ih nije briga za druge ) ko jos postuje znakove... Pa da sam vlast polovina bi ostala bez dozvola. Napominjem svaka cast izuzecima.

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21569
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » četvrtak, 28. feb. 2013. u 14:36h

U celoj srbiji ti je ista priča... u beogradu je sve to isto samo brže,jednostavno gužve ti diktiraju takav ritam vožnje da ne možeš da voziš lagano.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Poruka od bojan_kv » četvrtak, 28. feb. 2013. u 15:16h

Slazem se 100%. U Kraljevu 90% ljudi nezna da vozi kad ne radi semafor, ili nezna da se snadje u kruznom toku, jer ga do pre godinu dana nismo ni imali. Zmigavac je nepotrebna stvar. Pesak zgazi nogom na pesacki i stane i zeva u nebo, ti mu stanes da ga propustis on kulira, a obicno neki pametan iza pocne da trubi. Pesaci se bacaju pod kola na pesackom, van njega, na crveno za pesake. Klinci od 19-20god. voze taxi i glume ludilo. Prekjuce i juce sam bio po Beogradu i lepse mi je bilo voziti nego po Kraljevu gde znam svaku ulicicu
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

PMilan
Poruka: 726
Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h

Poruka od PMilan » četvrtak, 28. feb. 2013. u 15:42h

Slicna situacija kod nas u Bajinoj Basti, 80% vozaca vozi napamet, vecina njih nikada nisu izasli iz bajine baste, mnogi se plase da se zapute preko Tare, Kadinjace i Debelog brda, plase se ljudi krivina :-D ako neko ode u Uzice pogubi se kad vidi duple traje, o kruznom toku da nepricam. Imamo semafore na 2 raskrsnice koji su ugaseni preko godinu dana. Jednom prilikom su ih upalili, ali vecina nije ni primetila da su upaljeni i prolazili su kroz crveno, naravno radi bezbednosti semafori su iskljuceni. A tu naravno ima i napaljenih klinaca koji ce dobro poterati uvece kada je grad pun setaca, itd, itd ne mogu vise da nabrajam kakvih gluposti ima.

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » četvrtak, 28. feb. 2013. u 16:05h

To znači jedno, u kompletnoj državi su vozači loši, tj. više bahati nego loši.
Samo ovi u Novom Sadu su specifični što su toliko kilavi i spori, to kada kreće sa semafora kao da su prvi put za volanom pa traže gas i brzine.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Loyale
Poruka: 359
Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h

Poruka od Loyale » četvrtak, 28. feb. 2013. u 17:13h

Ja volim kad sam prvi na semaforu pa pocne neko da svira cim se upali zuto,iako sam vec krenuo.To me izludjuje.Za ovih 14god vozackog staza,par puta sam nabo na kocnicu kada mi neko svira na zuto svetlo i tako cekao dok se ponovo ne upali crveno.Vecina me obidje za to vreme ali taj sto je svirao nemoze jer mi se nabio do branika.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » četvrtak, 28. feb. 2013. u 17:44h

potpuno te razumem...i ako svirnem,to bas kad neko zaglavi i uverim se da npr nema problem sa menjacem,nego gleda u telefon ili tkao nesto i to samo krakto i nezno bipnem. Jako retko,skoro nikada. Ali moras razumeti i ti svirace, to su sve ljudi kojima sekunda njihovom vremena donosi ko zna koje hiljade dolara ne berzi tako da nemaju vremena. Takvih srecom po nas ima jako mnogo u srbiji i bez njih nasa ekonomija bi propala a mi ostali gladni tako da te molim ubuduce za uvazavnje njihovih potreba.

DubiozniKolektivac
Poruka: 139
Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h

Poruka od DubiozniKolektivac » četvrtak, 28. feb. 2013. u 17:54h

Evo situacije od danas sreca pa se nije meni dogodila mrgreen Idemo sa faksa ja u kolima sa drugaricom ispred mene drug i jos neki oretaci u njegovoj Corsi.Vozimo tako kad odjednom lik koji je stajao delom na trotoaru delom na kolovozu otvori vrata i drug pravo nalete na njega :suicide: Epilog svega je vrata na Corsi skroz sjebana,otvorila se malo vise nego sto je predvidjeno,noga od lika sto je izlazio takodje posteno sjebana,mrzelo me da cekam muriju pa sam otisao,ali drug miu javio da je lik posteno sjebao nogu sign0007 Opet niko ne gleda gde ide,vec srljaju ljudi kao nenormalni,da je ortak isao brze :bljak:

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » četvrtak, 28. feb. 2013. u 18:45h

Moj cale je tako par puta kad ga iznerviraju sa sviranjem na semaforu, isto kao ti, krene malo, onda stane, upali 4 migavca, izadje iz auta i digne haubu :D I tako ceka sledecu promenu hehe :D
Fiesta!!

Loyale
Poruka: 359
Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h

Poruka od Loyale » četvrtak, 28. feb. 2013. u 19:39h

Hahaha,cale ti je car! @RS Cabrio,takav sam i ja,sirena mi skoro i ne treba.Takodje kao i ti,svirnem samo kad vidim da se covek negde zablentavio i ne krece ni posle par sekundi i to svirnem,sto kazes,kratko cisto da ga probudim.Ne kazem,desi se i meni ponekad (jbg,vozim i do 10 sati dnevno) da odlutam negde u mislima dok cekam na semaforu pa kada neko zatrubi,dignem ruku u znak izvinjenja i polazim.Uvek sam bio tolerantan u saobracaju,nekad i previse.Imao sam i sitnija i krupnija cukanja i nikada nisam ni opsovao tog sto me udari.Vise se iznerviram i popizdim kada je neko bahat ili samoziv i vozi kao da mu je ulica privatno vlasnistvo a svi mi smo tu upali nezakonito na njegov teren. Danas sam prokuvao zbog sledece situacije: Dobije mi cerkica visoku temperaturu i ja i supruga krenemo da je odvezemo u DZ.Dok sam kruzio da nadjem parking vidim da neka gospodja hoce da se isparkira.Ja lepo stanem da sacekam da ona izadje i upalim 4 zmigavca.To traje vise od minut i iza mene staje Golf i u njemu 3 "frajera".Vidim da gospodji ne ide parkiranje pa izadjem i zamolim je da joj ja isparkiram pa da stanem na njeno mesto.Gospodja mi usupi mesto i ja isparkiram njen auto.Sledeceg momenta onaj sa Golfom obilazi moj auto i zabada se na parking mesto te gospodje! Tog momenta mrak na oci i krecem ka tim smekerima koji vec izlaze iz Golfa mrtvi 'ladni.Ja krecem da napusavam vozaca i oni hoce da se biju samnom.Supruga izlece iz auta i pocinje da cmizdri,cerkica se uplasila i krece u ciku i vrisku a gospodja ciji sam auto isparkirao vice "milicija"! Mangupi odlaze niz ulicu a ja kao posran golub ulazim u moj auto i srecom nadjem parking 20m dalje. Eto,sreca sto nemam pistolj,verovatno bih im izbusio noge pa bi posle imli rezervisano mesto na parkingu za invalide.Takvu bahatost i bezobrazluk nemogu da svarim.

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » četvrtak, 28. feb. 2013. u 20:15h

Stoka seljacka. To im je dokaz sopstvene velicine i "sposobnosti".

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » četvrtak, 28. feb. 2013. u 20:22h

Ja sam tako pre mnogo godina zagradio dvojicu koji su na sličan način upali na parking mesto, a nisu hteli da se sklone i rekao im: Ok momci, nećete da se sklonite... Nema problema. Ja radim do 8 večeras (to se desilo u 3 popodne)... Momentalno su se izvinili i isparkirali.
Slika

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“