Poruka
od Loyale » četvrtak, 28. feb. 2013. u 19:39h
Hahaha,cale ti je car! @RS Cabrio,takav sam i ja,sirena mi skoro i ne treba.Takodje kao i ti,svirnem samo kad vidim da se covek negde zablentavio i ne krece ni posle par sekundi i to svirnem,sto kazes,kratko cisto da ga probudim.Ne kazem,desi se i meni ponekad (jbg,vozim i do 10 sati dnevno) da odlutam negde u mislima dok cekam na semaforu pa kada neko zatrubi,dignem ruku u znak izvinjenja i polazim.Uvek sam bio tolerantan u saobracaju,nekad i previse.Imao sam i sitnija i krupnija cukanja i nikada nisam ni opsovao tog sto me udari.Vise se iznerviram i popizdim kada je neko bahat ili samoziv i vozi kao da mu je ulica privatno vlasnistvo a svi mi smo tu upali nezakonito na njegov teren. Danas sam prokuvao zbog sledece situacije: Dobije mi cerkica visoku temperaturu i ja i supruga krenemo da je odvezemo u DZ.Dok sam kruzio da nadjem parking vidim da neka gospodja hoce da se isparkira.Ja lepo stanem da sacekam da ona izadje i upalim 4 zmigavca.To traje vise od minut i iza mene staje Golf i u njemu 3 "frajera".Vidim da gospodji ne ide parkiranje pa izadjem i zamolim je da joj ja isparkiram pa da stanem na njeno mesto.Gospodja mi usupi mesto i ja isparkiram njen auto.Sledeceg momenta onaj sa Golfom obilazi moj auto i zabada se na parking mesto te gospodje! Tog momenta mrak na oci i krecem ka tim smekerima koji vec izlaze iz Golfa mrtvi 'ladni.Ja krecem da napusavam vozaca i oni hoce da se biju samnom.Supruga izlece iz auta i pocinje da cmizdri,cerkica se uplasila i krece u ciku i vrisku a gospodja ciji sam auto isparkirao vice "milicija"! Mangupi odlaze niz ulicu a ja kao posran golub ulazim u moj auto i srecom nadjem parking 20m dalje. Eto,sreca sto nemam pistolj,verovatno bih im izbusio noge pa bi posle imli rezervisano mesto na parkingu za invalide.Takvu bahatost i bezobrazluk nemogu da svarim.