Oba puta kad sam stao da pomognem drugima na putu (bila zima u oba slucaja) nesto sam sjebao kod sebe!

Prvi put sam slepao jednog komsiju iz Ostruznice u 4 ujutru. Nesto oko motora otislo na Yugu, i nije mogao da upali, a ugasio se na sred obrenovackog! Doslepam ga do Ostruznice, i kad sam odvezivao kanap provalim da je pukla kuka za vucu pozadi! Bilo trulo, a da nisam ni znao!

Drugii put neki decko sa Stilom sleteo pored Ade u zbunje. Tek poceo da pada sneg, mozda bilo i malo leda, i okrenuo se za cas a da nije ni bio svestan. Ja probao da ga izvucem Golfom, al' nisam uspeo. Naidje kamion koji je cistio sneg, vezemo ga i pukne kanap za vucu dok ga je izvlacio.

I cini mi se da su biciklisti mnogo kolegijalniji sto se toga tice! Jednom sam stao da doduvam gumu negde pored puta (iako sam trebao kod kuce, al' nisam obracao paznju), i prvi biciklista koji je prolazio je stao da proveri jel mi treba pomoc. Isto sam i ja stajao nekoliko puta, ali u glavnom svi nose opremu sa sobom.
EDIT: Taunus 17m , kupi ti stoperke, kupi... Tako je Gagi pokupio skolsku drugaricu, a da nije ni znao!