Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
sta cekas, prijavi govna muriji i nek dodju i nek naprave zapisnik, ako je jugo registrovan naplatices stetu a nije bitno ko ga vozi..
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Gotovo sad, auto sam odmah pomerio sa lica mesta, posto sam jelte krenuo za njim. Nije strasno, mala strafta na braniku, koji cu svejedno da farbam. Drugar ima stetu na kadetu nekih 100e sigurno. Vise sam ostao u soku kako je on postpuio, jos i danas kad sam cuo kompletnu pricu... 

- milan_gt
pa sta ako si pomerio auto? 

- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Nema veze sto si pomerio auto, uradi se poredjenje visine udarnih mesta na oba auta. A prijavi ga da ne pravi vuse stete.
- sasa_f1
Ma pasce on zbog kradje kola. Samo lagano...
Kazem opet, ja sam fantasticno prosao, ne smem ni da zamislim kako bih prosao da je prolaz izmedju kapije i auta bio uzi za 5-10cm. Drugar je mnooogo gadnije prosao. Ulubljen rub,tocak sad strci, verovatno mu je i trap pomerio, plava farba po autu.
Kazem opet, ja sam fantasticno prosao, ne smem ni da zamislim kako bih prosao da je prolaz izmedju kapije i auta bio uzi za 5-10cm. Drugar je mnooogo gadnije prosao. Ulubljen rub,tocak sad strci, verovatno mu je i trap pomerio, plava farba po autu.
- milan_gt
e coveka..moze da ti osiguranje plati bar dve dizne..

- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
I da ostane za farbanje branika :-)
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Čekaj... Je l' sad navatan ili ne?
Ja tu svakodnevno prodjem više puta, pa...

Ja tu svakodnevno prodjem više puta, pa...
Pa šta znam...milan_gt piše:zasto svi vole dzipove..

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
video si ga na bulevary,a sta vozi ne razymem,ovaj jugo?
- milan_gt
G-a uvek mesam sa nivom koja kosta nova ko set novih guma i polovnih felni za njega..

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9933
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
[youtube][/youtube]totti piše:
Totti mu ga dao po krimi radu!

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- sasa_f1
Nije jos uvek. Danas sam ga video dok sam mu slikao auto.totti piše:Čekaj... Je l' sad navatan ili ne?
Da , po bulevaru se najvise krece. Vozi ovaj plavi jugo sa slike.RS_cabrio piše:video si ga na bulevary,a sta vozi ne razymem,ovaj jugo?
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ne, ovo je DB radMarkedjani piše:
Totti mu ga dao po krimi radu!
![]()
![]()

@saša
Znači da više ne koristi tog Jugića, ali je i dalje "na slobodi"?
Što ga ne navataste kad ste ga već videli?

- milan_gt
a DB-u treba takvo vozilo da vide ko krade seno po selima..

- sasa_f1
Koristi ga danas sam ga ja licno video. Drugari su ga pre toga cekali, nije se pojavljivao dugo,i pojavio se kad sam ja prolazio ali sam imao dve kese u rukama,tako da nisam mogao nista sem da ga pogledam u facu izbliza koja je vec bila skrnavljena poprilicno. I predamnom je izleteo na bulevar kao mentol, troje ga je psovalo.
Nece se na ovome zavrsiti. Samo da dobijem potvrdu da je auto kraden i c zdr,zavrsio je.
Nece se na ovome zavrsiti. Samo da dobijem potvrdu da je auto kraden i c zdr,zavrsio je.
-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
To ti je Beograd.Na selu bi mu presudili pre nego stigne policijska patrola.Dobio bi takve batine da bi taj kraj zaobilazio u sirokom luku.Kod mog komsije su tako krali i kada je deda izasao iz kuce oni su ga udarili i poceli da beze putem ka mojoj kuci,sa Ladom Samarom.U roku od minut je sve bilo gotovo.Komsija mi javio da beze ka mojoj kuci i ja sam ih stigao i nabio u kanal sa mojim Pezoom 405.Dok su se pribrali vec je tu bilo 10-ak komsija i palo je privatno hapsenje.Posle ih je odvela policija i vise niko nije krao po selu.Stetu na mom autu sam licno sanirao (far,krilo i branik) ali nema veze.
-
- Ljubitelj životinja
A kako resavate situaciju npr kod uzimanja pravde u svoje ruke gde neko izgubi zivot u batinanju? Npr, dugogdisnji kucni prijatelj mojih ,tj cak i kum je imao tako jednu tucu (mali je,nikakav,kepec) ali je udario coveka koji je pao i umro.
Inace malopre: http://www.kurir-info.rs/obracun-na-ter ... nak-664915
-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
To je bio jedinstven slucaj,inace izbegavam bilo koji vid nasilja.Narocito zbog toga sto sam (zvuci glupo,neskromno i nadmeno) nosilac crnog pojasa i imam neke takmicarske uspehe,uvek i u saobracaju i uopste,izbegavam da se sukobim sa nekim jer znam da jedan nezgodan udarac moze da ubije coveka.U zadnjih par godina (valjda malo zrelije razmisljam) sam par puta ispao sto kazu kukavica i povukao se posle incidentnih situacija u saobracaju.Ne zato sto se plasim da cu dobiti batine nego zato sto se plasim da nekoga ne povredim ili ubogaljim i zaglavim robiju zbog neke budale koja bi da se bije sto sam ga isekao kamionom.
- sasa_f1
Decko '83, devojka '84.......
http://www.kurir-info.rs/nesreca-u-usta ... nak-665121
http://www.kurir-info.rs/nesreca-u-usta ... nak-665121
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Moze da prica ko sta hoce,ali mlad covek koji se krece po gradu pogotovou vecernjnim caosovima bez neke vrste hladnog oruzija je blago receno lud,nikad ne znas sta moze da te zadesi i na kakvu budalu mozes da naletis ja licno imam u autu ispod sedista palicu,u gepeku pajser i dok je jos bio dozvoljen suzavac obavezno u kaseti,kod sebe ima stick i boks,naravno to nikad ne upotrebljavam bez potrebe i do sad sam imao svega dve situacije koje su zahtevale potezanje hladnog oruzija,ali da ih nisam imao dobio bih gipsane radose,svako moze u gepek ili pod sediste bar nmeku polu-osovinu da usteka za svaki slucaj.Nozevi i ostala sranja nikako ali za privremeno onesposobljavanje uvek treba imati nesto,mada u veci slucajeva naletis na nekog ko samo laje,ali jednom sam imao situaciju da je lik cigance poteglo sekiru od tada se ne odvajam od gore pomenutih stavriRS_cabrio piše:A kako resavate situaciju npr kod uzimanja pravde u svoje ruke gde neko izgubi zivot u batinanju? Npr, dugogdisnji kucni prijatelj mojih ,tj cak i kum je imao tako jednu tucu (mali je,nikakav,kepec) ali je udario coveka koji je pao i umro.

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Kakvo hladno oružje, kad napolju ima raznih likova koji nose palice, pajsere, suzavac i boks u autu, bez zolje ne isplati ni iz WC-a izlaziti.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
Licno smatram da je oruzje za kukavice (bilo koje vrste). Vadim cak i alat iz kola da ne bi posegao za bilo cime da nekoga ubijem. I golim rukama mozes da naneses jezivu sttu a kamoli sa hladnim oruzjem. Druga stvar je ta sto kada se oruzje unese u obracun,stvar se premesta na potpuno drugi nivo i postaje mnogo ozbilnije nego sto mora jer se onda druga strana oseca ugrozenijom,a i ti koji nosis si nahebao ako ostanes bez istog tj ispadne ti iz ruku. Da ne pricamo o sudskom epilogu kad se utvrdi da si sa predumisljajem krenuo naoruzan u grad ili stres od svake kontrole policije kad ti pretresa auto. mene redovno zaustavljaju i pretresaju (cesce nego saobracajne kontrole), evo i Stefan iznad je bas jednom prilikom bio samnom kad se to desilo.Palice i motke me ne zabrinjavaju postoji dosta scenarija gde ce ti smao odmoci u okrsaju umesto da pomognu.
- milan_gt
rece co'ek od 2 kubika..

-
- Ljubitelj životinja
Lazem...imam poluosovinu u gepeku,al to bi sutra trebao da zamenim.