Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
On nema znanje vec je neizivljen. Da ima znanje odavno bi ga dokazao kao neki profesionalni reli vozac i slicno.
Ovako mogu i ja da vozim, ali to nikako ne znaci da imam znanje - realno nemam, sasvim sam prosecan vozac. Za sve postoji mesto i vreme, a ovo sto on radi je prosto receno opasno.
Ovako mogu i ja da vozim, ali to nikako ne znaci da imam znanje - realno nemam, sasvim sam prosecan vozac. Za sve postoji mesto i vreme, a ovo sto on radi je prosto receno opasno.
Fiesta!!
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Svi mi koji smo kao mali gledali Taxi 1, 2 i 3... 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
Hah...nasao sam sada tablicu iz tog perioda 

- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
dule0911 piše:On nema znanje vec je neizivljen. Da ima znanje odavno bi ga dokazao kao neki profesionalni reli vozac i slicno.

- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
BG 588 DV, Novi Audi A6,crn,zatamnjena stakla naravno,presretac. Patrolira na deonici Rudnik,G.Milanovac,Cacak. Da znate 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jel bas najnoviji..jel ima LED-ovke napred?
- kubura16v
- Poruka: 1841
- Član foruma od: četvrtak, 20. avg. 2009. u 20:49h
Ne mislim bukvalno ispod cekica,model 2011-god otprilike,ovaj
http://www.wallope.com/wp-content/uploa ... 4-pics.jpg
Ima blinkere u visini znaka na masci,i kamera se vidi pored unutrasnjeg retrovizora.
http://www.wallope.com/wp-content/uploa ... 4-pics.jpg
Ima blinkere u visini znaka na masci,i kamera se vidi pored unutrasnjeg retrovizora.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Džaba ga, pošto menjaju reone, tablice itd...
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- milan_gt
kubura sta kacis A4/S4
jel 'vaki? ovaj je brez ledovki

jel 'vaki? ovaj je brez ledovki

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
U Kv sam im izvalio sve civilne automobile sto voze. Tacnije svih 4 komada. Dva punta krem boje, beli hyndai i30 i beli pajero. Svi kv table i diskretni blinkeri u resetci branika, a kamerica pored unutrasnjeg ogledala. Ne menjaju im table, ovom jednom ne menjaju ni mesto gde ga parkiraju ispred sup-a, a pajera kriju. A par puta sam ga video po gradu kako pali blinkere i prilazi nepropisno parkiranima
Punticima zvrce po ibarskoj. Jedno jutro ja na posao a on nanizao 3auta. clio,punto i polo 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Samo cu vam reci da imaju Megan Trophy i to zuti!
Nego...jel zna neko koja je procedura kad te udari neko sa kradenim autom, i pobegne sa lica mesta? Ko snosi stetu? Naravno pricam o tome,da izadjes iz kola i odma zoves policiju za uvidjaj, ali nit ima njega nit auta.
Nego...jel zna neko koja je procedura kad te udari neko sa kradenim autom, i pobegne sa lica mesta? Ko snosi stetu? Naravno pricam o tome,da izadjes iz kola i odma zoves policiju za uvidjaj, ali nit ima njega nit auta.
- mezzano
Na VG forumu se vodi polemika oko ovoga. Jedni kažu roze auto ima prednost, drugi kažu zeleni. Ko je u pravu?

- BojanM
- BOFH
Roze auto, semafor je stariji od svega ostalog izuzev saobraćajca (imao sam i ja sličnu polemiku, i izgubio).
Dok se ne utvrdi krivac, jedino ti možeš da snosiš štetu, i da pokušaš sudski da je namiriš od NN lica. Ne znam da li postoji, kolika i kakva obaveza policije da istraži slučaj i pronađe krivca za nezgodu, ali onako na prvu loptu nešto nemam ni poverenja da se to prečesto dešava. Možda ako istog momenta daš opis policiji pa ga u fazonu navataju dva ćoška dalje.sasa_f1 piše:Nego...jel zna neko koja je procedura kad te udari neko sa kradenim autom, i pobegne sa lica mesta? Ko snosi stetu? Naravno pricam o tome,da izadjes iz kola i odma zoves policiju za uvidjaj, ali nit ima njega nit auta.
pozdrav, Bojan

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ne postoji mogucnost da mi stetu plati osiguravajuce drustvo koje je osiguralo ukradeno vozilo, pa da tereti vlasnika ili lopova kako vec...?
- mezzano
Zbog čega je onda tu znak za ulicu sa prvenstvom prolaza? I ja sam bio za zelenog, ali su onda par njih rekli da roze ima prednost, a sada se javljaju ponovo neki koji kažu da zeleni ima prednost... Prelistao sam ZOBS na brzinu, ali nisam mogao da nađem ništa što bi se odnosilo na ovakav slučaj.
- BojanM
- BOFH
Kad ne radi semafor primenjuju se ti znakovi, ali dok radi oni kao da i ne postoje, jer je raskrsnica u tom slučaju regulisana svetlosnim signalima. Imamo bukvalno takvu raskrsnicu u mom gradu, pa sam jednog dana pričajući nevezano sa stručnim licem ušao u diskusiju oko toga i - kao što rekoh - objašnjeno mi je da hijerarhija regulacije tako funkcioniše. Ovo je semaforizovana raskrsnica, roze nastavlja pravo a zeleni menja smer kretanja, samim time roze ima prednost prolaska kroz raskrsnicu.
Naravno da postoji, AKO može da se utvrdi koje je osiguravajuće društvo nadležno tj. ako imaš svedoke događaja (odnosno veštačenjem može da se dođe do materijalnih dokaza), ako je sačinjen zapisnik, ako znaš tablice koje su bile na ukradenom vozilu itd.sasa_f1 piše:Ne postoji mogucnost da mi stetu plati osiguravajuce drustvo koje je osiguralo ukradeno vozilo, pa da tereti vlasnika ili lopova kako vec...?
pozdrav, Bojan

- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Roze,roze. A to mnogo ljudi ne zna,a znam za par takvih raskrsnica. Ima jedna i u Rakovici i tu ljudi skrecu kao da nigde nema nikog,al budala je uvek jaca.. 

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
+1
I u Titelu ima takva raskrsnica
I u Titelu ima takva raskrsnica
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Po situaciji na slici prednost ima rozi, a da nema semafora imao bi zeleni.mezzano piše:Na VG forumu se vodi polemika oko ovoga. Jedni kažu roze auto ima prednost, drugi kažu zeleni. Ko je u pravu?
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Zeleni, prvo zbog znaka onom rozom da nema prvenstvo, drugo zeleni ima znak koji je na putu sa većim prioritetom.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH
Grešiš silno, sinak.
pozdrav, Bojan

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Da jbg sad sam pročitao tvoj post na predhodnoj strani.
Jbg ne sreće se svaki dan takva situacija pa se zaboravi.

Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Hvala bogu pa je pesak krenuo ranije da prelazi i uspeo da se pomakne, da nije gledali bi ubistvo... Uzas.
Moram da nabavim neku kameru ovog tipa, ne vredi. Prvo za auto, a kasnije mozda i za bajs.
Moram da nabavim neku kameru ovog tipa, ne vredi. Prvo za auto, a kasnije mozda i za bajs.
Fiesta!!
- milan_gt
biciklista malo omeo vozaca jer je motao sredinom puta..pa ovaj zabuljio u njega a ne gleda ispred a ide brzo..