Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
To je bilo po starom, po novom ti samo stigne obaveštenje da je zabrana krenula od tad i tad. Primio ti to i potpisao ili ne (a po novom ne) zabrana ide pa ide.
Kao što su nekad na kućnu adresu i dovodjenje sudiji dolazili posle trećeg neodazvanog poziva, sad dolaze odmah posle prvog.
Kao što su nekad na kućnu adresu i dovodjenje sudiji dolazili posle trećeg neodazvanog poziva, sad dolaze odmah posle prvog.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
dakle, čim sam pročitao krenula mi je kazna tj. zabrana.
sreća pa sma krenuo peške na posao danas
sreća pa sma krenuo peške na posao danas

- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Da li imaš staru ili novu vozačku?
Ako je stara papirna boli te uvo. Nema zabrane ne njoj.
Samo nemoj da napraviš neko sranja. I da te zaustave kontrole radi, nikada ne proveravaju. Veliko im je cimanje.
Ako je stara papirna boli te uvo. Nema zabrane ne njoj.
Samo nemoj da napraviš neko sranja. I da te zaustave kontrole radi, nikada ne proveravaju. Veliko im je cimanje.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Koju god voza svejedno je, jer se zabrana vezuje za JMBG. Generalno ne proveravaju JMBG pri rutinskoj kontroli, mada rade i to ponekad, tako da nije ništa sigurno, posebno što u poslednje vreme interventna radi sve češće rutinsku kontrolu i danju (verovali ili ne stalno ih srećem) i svi oni obavezno rade JMBG proveru. Ali ne daj Bože da se desi da te neko zakači, ili da učestvuješ u sudaru kakvom god bio kriv ili ne nadrljao si toliko da ostaješ bez vozačke sa kaznom od 50.000+.
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- Shoshon
- VIP
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
FT1P. Iliti mora da ti stigne papir od kada do kada stupa na snagu zabrana. Stricu je istekla zabrana pre 5dana,tako da je to sveza informacija.
- mezzano
- Poruka: 196
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 12:42h
^ Tako je. I ja sam osuđen po novom ZOBS-u.
- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Da li je ogranicenje bilo 50 kada su te uhvatili ? (pitanje za clana koji je uhvacen sa 70+ km/h)
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Kao sto su ti rekli moras da dobijes napismeno od kad pocinje zabrana,jer u suprotnom nema smisla jer ako ne pise datum lako mozes da kazes proslo mesec dana i cao,sto se tice voznje pod zabranom u ako vozis regularan auto i nisi od ranije poznat organima gonjenja
velike su ti sanse da mozes da se provuces i u 90% u gradu kad zaustavljaju ne proveravaju u bazi sem uz uslovima neke racije ili cinjenice da si im od ranije poznat,dok npr ako zaustavljaju van teritirije na kojoj ti je vozilo registrovano gotovo uvek vrse proveru u bazi.A sto se tice interventne njihvo resor nije kontrola saobracaja pa je disktuabilno dal ce da te traze u bazi.I koliko sam ja upoznat samo se pravosnazne krivicne prsude mogu proveriti putem JMBG,dok za prekrsaje ne,jer postoji odredjeni stepen prekrsaja koji ne ulazi u evidenciju npr sve sto pandur napise na licu messta (pojas,svetla,gume itd) postoji zakonski rok 8 dana da uplatis i taj prekrsaj se ne voi u evidenciji 

- Sharpshooter
- Poruka: 5111
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Ma ćuti i vozi pažljivo.
Ja sam se navozao sa zabranama samo tako. Pamet u glavu, nemoj voziti noću i štekaj se u gužvi.
Uvek pusti neku budalu ispred.
Ja sam se navozao sa zabranama samo tako. Pamet u glavu, nemoj voziti noću i štekaj se u gužvi.

Uvek pusti neku budalu ispred.
2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
E za to mogu da potvrdim. Desilo mi se par puta, ukljucujem se na magistralu, ide auto magistralom, a mogu da se ukljucim pre njega, i ono u fazonu, necu da izlecem i isecam coveka, ne zurim nigde. Posle 2-3 km plavci zaustavljaju njega, a ja prodjemSharpshooter piše: Uvek pusti neku budalu ispred.

E ljudi veceras u 5 km, dve po mene jako iritantne situacije. Prva situacija je da vozim oko 80km/h i lik na pravcu iz kontra smera sa nekim jugisom izlazi da pretice neku astru, a pri tom nema ni mesta ni vremena, ali ipak krece. Blicam mu i sviram,ali budala ne odustaje, na kraju sam morao bukvalno da usporim skoro do stajanja da bi propustio budalu, jos on mase nesto rukama, ocigledno mu nesto nije bilo jasno. Par km nakon toga mi se nalepio na branik golf 6, i vozio tako na 3 m od mene i na kraju me pretice na duploj punoj na nadvoznjaku, valjda se zuri coveku a ja vozim skoro 80 na ogranicenju 60. Zao mi bilo da se ne instalira u zadnji kraj focusa da secnem par puta kocnicu:)
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Zbog tih bumber-lovera bi bilo dobro instalirati neku prskalicu sa nekim uljem ili tako nešto. Pa kada ti se nalijepi na branik u stilu James Bonda ga pljuneš. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Pa ja vec vozim James Bond focusa. Jbg registracija mi je 007 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
- Iosis
- VIP
Još ti samo prskalica treba. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Shoshon
- VIP
Naravno da je bilo večitih 50!knez91 piše:Da li je ogranicenje bilo 50 kada su te uhvatili ? (pitanje za clana koji je uhvacen sa 70+ km/h)

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
Nevezan pojas sa kaznom napisanom na licu mesta, i takav kao prekršaj koji se ne vodi u evidenciji, ne vredi isto koliko i zabranja upravljanjem vozila, to je mešanje baba i žaba.DubiozniKolektivac piše:Kjer postoji odredjeni stepen prekrsaja koji ne ulazi u evidenciju npr sve sto pandur napise na licu messta (pojas,svetla,gume itd) postoji zakonski rok 8 dana da uplatis i taj prekrsaj se ne voi u evidenciji
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
evo kaze co'ek da nece vise ovako voziti..
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- dule0911
-
- Poruka: 13649
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Iskreno se nadam da ce uskoro biti u zatvoru ili obrgljen oko nekog drveta/bandere.
Fiesta!!
- Shoshon
- VIP
Dotičnom vozaču pod hitno uraditi lobotomiju
i ostaviti ga da vegetira 

- Iosis
- VIP
Ma kakav zatvor, bolje bandera, kad izađe iz zatvora nastavit će istim tempom. 

- Dusan64
Svako moze ovako da divlja po gradu sa iole jacim autom. Pitanje je samo koliko ces imati srece sa vozacima oko sebe,posto mu se njih hiljadu pomerilo,prikocilo,izbeglo ga..
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ovako definitivno ne moze svako.
- Dusan64
Ne znam,ja cenim da bih mogao. Za ovo postrance mu svaka cast,ali divljanje po gradu je samo divljanje.. I vidi kolike su to trake,kad se on provuce izmedju njih,da ga vidim u Beogradu..
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Ko zna koliko se puta ovaj nasao sa druge starne ograde
dzaba i M5 ako nemas testise kao ovaj lik,znanje se podrazumeva
Mada kod nas samo rupe da izbegava i eto ti drift i ludorije