Biciklizam i biciklisti medju nama :)
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Biciklizam i biciklisti medju nama :)
onda ti je jedna malo.. 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Borise ovo ti nije loše, stekneš kondiciju da možeš cjelu noć da peglaš žensku.
A onda dobiješ dobar doručak i još bolji ručak!

A onda dobiješ dobar doručak i još bolji ručak!

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
a onda zenska sutra ne moze da sedi normalno.. 

- Iosis
- VIP
Ko kaže da je uopšte ima priliku da sjedne? 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
sve ove voznje se rade planski. Nije to samo za trosenje snage. Losos je dobro objasnio! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
da ne idemo vise u off..

- dule0911
-
- milan_gt
kako ste resili problem da pedale ne kace asfalt u krivini kad motate?
sent from white land..
sent from white land..
- dule0911
-
Pre par godina sam imao jedno nezgodno iskustvo sa time, tako da sad cim se malo vise naginjem, ne motam 
Dosta je i inercija za te situacije

Dosta je i inercija za te situacije

Fiesta!!
- dax92
-
+1!
A danas sam se na Adi bukvalno svadjao sa nekom zenom (glupacom). Gurao sam bicikl iza coveka i zene nekih 100m, dok nismo dosli do Ade. Dolazili smo od semafora kod OMV pumpe, pa presli preko onog igralista za decu. Prvo dolazimo do biciklisticke staze, i ja naravno predjem na pesacku stazu, da bih otisao da se presvucem. Vidim oni nastavili da setaju bici. stazom, ali cujem coveka kako joj kaze da treba da predju na pesacku. Taman pomislim "svaka cast, ima jos normalnih ljudi", kad ona poce njemu da objasnjava da je bolje da idu biciklistickom stazom, da tako ona uvek radi kad ide do tamo gde su krenuli, i jos nesto slicno... A meni taman roletna pade.
Prvo joj lepo i kulturno kazem treba da predju na pesacku stazu, jer je ta staza namenjena za bicikliste, ali ona napade na mene kako sam ja bezobrazan, budala, kako sam ja neki glas zdravog razuma, da ne treba ja da joj pricam sta ce da radi i kuda ce da seta.
Nisam hteo da se spustam na njen nivo i raspravljam, jer vidim da je neka fufa seljacka, natakla se na stikle, pa misli da je strava zenska (sto se tice godina, Vedran bi je zaskocio), samo sam joj rekao da ako mi budu na stazi kad budem vozio, da necu kociti, pa briga me kako zavrsi. Produzio sam dalje ne obracajuci paznju na nju, ali je i dalje lajala meni iza ledja (seljacina, on ce meni da prica gde da setam, budala...). Sreca pa sam zurio dalje, i nisam imao vremena da se kao slucajno sretnemo na stazi.
Malo me i taj njen papucar razocarao. Prvo joj kaze da bi trebalo da predju na pesacku stazu, a posle cuti ko zaliven... P..ka od coveka!

A danas sam se na Adi bukvalno svadjao sa nekom zenom (glupacom). Gurao sam bicikl iza coveka i zene nekih 100m, dok nismo dosli do Ade. Dolazili smo od semafora kod OMV pumpe, pa presli preko onog igralista za decu. Prvo dolazimo do biciklisticke staze, i ja naravno predjem na pesacku stazu, da bih otisao da se presvucem. Vidim oni nastavili da setaju bici. stazom, ali cujem coveka kako joj kaze da treba da predju na pesacku. Taman pomislim "svaka cast, ima jos normalnih ljudi", kad ona poce njemu da objasnjava da je bolje da idu biciklistickom stazom, da tako ona uvek radi kad ide do tamo gde su krenuli, i jos nesto slicno... A meni taman roletna pade.

Malo me i taj njen papucar razocarao. Prvo joj kaze da bi trebalo da predju na pesacku stazu, a posle cuti ko zaliven... P..ka od coveka!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- milan_gt
e al vi imate i pesacku i bic. stazu..mi nemamo ni jedno pa nemamo razlog da se svadjamo.. 
sent from white land..

sent from white land..
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8307
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
Imaju varijabilne pedalemilan_gt piše:kako ste resili problem da pedale ne kace asfalt u krivini kad motate?

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
- dax92
-
Ne znas sta je gore...milan_gt piše:e al vi imate i pesacku i bic. stazu..mi nemamo ni jedno pa nemamo razlog da se svadjamo..
sent from white land..

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- pinokio
- Poruka: 34
- Član foruma od: sreda, 5. okt. 2011. u 22:05h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
jos malo i imas olimpijsku normu.dax92 piše:Dule, vozi malo po gradu, po ulicama izmedju kola (npr Kneza Milosa), pa da vidis kako se izvlaci snaga i ni sam ne znas odakle.U petak nisam odmah ni primetio da sam isao 51 km/h izmedju kola i autobusa (ja sam ih obilazio
). Celu duzinu kneza Milosa sam bukvalno presao za minut.
cime ti meris te brzine? ili vozis niz vetar?

- milan_gt
lizne prst pa na tu stranu vozi.. 

- dax92
-
Imam Sigmu 509. Proverio sam je po navigaciji, potpuno je tacna.
Dok nisam uzeo drumski bicikl, iste te brzine kad su ljudi vozili, meni su izgledale kao da im nije lepo bazdaren brzinomer, da pokazuje vise.
Kad sam uzeo ovaj bicikl, uverio sam se u tacnost tih brzina.
A sto se tice vetra... Danas sam vozio uz vetar od Ade do Ostruznice, i sve vreme od 32-35 km/h.
Ko hoce, mogu i pored njega da vozim, pa da se proveri brzina, sto da ne.
Dok nisam uzeo drumski bicikl, iste te brzine kad su ljudi vozili, meni su izgledale kao da im nije lepo bazdaren brzinomer, da pokazuje vise.

A sto se tice vetra... Danas sam vozio uz vetar od Ade do Ostruznice, i sve vreme od 32-35 km/h.
Ko hoce, mogu i pored njega da vozim, pa da se proveri brzina, sto da ne.

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- dule0911
-
@dax
Ta curka da je bila na pesackoj stazi i da si ti prosao sa bajsem ona bi verovatno krenula da kenja kako to nije u redu, kako si idiot... Ne treba se opterecivati takvim stvarima, idiota ima svuda.
Ta curka da je bila na pesackoj stazi i da si ti prosao sa bajsem ona bi verovatno krenula da kenja kako to nije u redu, kako si idiot... Ne treba se opterecivati takvim stvarima, idiota ima svuda.
Fiesta!!
- dax92
-
Prvo te spusti na svoj nivo, pa posle ostali ne primecuju nikakvu razliku!
A bar da sam ja njoj nesto drsko rekao pa da tako reaguje, nego skroz normalno.

A bar da sam ja njoj nesto drsko rekao pa da tako reaguje, nego skroz normalno.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- Iosis
- VIP
Ne znam kako je u Bgu, ali ja sam ovde primjetio da su u 70-80% slučajeva od tih pješaka na bic. stazama žene, tj. ćurke bez mozga...
Ja ne znam kako nikakav zakon povodom toga ne naprave, namlatili bi se kazni više nego za pojas i brzu vožnju.
Samo da postave 5-6 policajaca na 3-4 sata oko Futoške pijace namlatili bi se para kao za dve smjene na Ibarskoj magistrali.
Ja ne znam kako nikakav zakon povodom toga ne naprave, namlatili bi se kazni više nego za pojas i brzu vožnju.

Samo da postave 5-6 policajaca na 3-4 sata oko Futoške pijace namlatili bi se para kao za dve smjene na Ibarskoj magistrali.

- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
naravno da postoji kazna:
Члан 96.
Пешак је дужан да преко коловоза и бициклистичке стазе прелази пажљиво и најкраћим путем, након што се увери да то може да учини на безбедан начин.
Члан 333.
Новчаном казном у износу од 5.000 казниће се за прекршај лице који поступи супротно одредбама из следећих чланова овог закона:
...
54) члана 96. ст. 1. и 3,
Члан 96.
Пешак је дужан да преко коловоза и бициклистичке стазе прелази пажљиво и најкраћим путем, након што се увери да то може да учини на безбедан начин.
Члан 333.
Новчаном казном у износу од 5.000 казниће се за прекршај лице који поступи супротно одредбама из следећих чланова овог закона:
...
54) члана 96. ст. 1. и 3,
Djak pesak 

- Iosis
- VIP
Znači samo treba primjeniti postojeći zakon. 
Hmmm, kada bi se to nekako moglo šapnuti nekome tamo pa da počnu to primjenjivati.

Hmmm, kada bi se to nekako moglo šapnuti nekome tamo pa da počnu to primjenjivati.

- dax92
-
Imam druga u komunalnoj policiji, pa cu mu sapnuti. 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- mbole
- Poruka: 14976
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ne znam da li je to u njihovoj nadleznosti. Mislim da je za ovo zaduzena saobracajna policija (posot je u pitanju zakon o saobracaju).dax92 piše:Imam druga u komunalnoj policiji, pa cu mu sapnuti.
Djak pesak 

- dax92
-
Prijavicu mu to, pa moze da sredi nesto verovatno.
A i otac bivse devojke je bivsi inspektor, pa bih mogao da popricam s njim!
A i otac bivse devojke je bivsi inspektor, pa bih mogao da popricam s njim!

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT