Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Potezanja

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
Odgovori
Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Re: Potezanja

Poruka od Taunus 17m » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:05h

Sa Alfom thumbsuph
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

dax92

 
Poruka: 7625
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:06h

eh, kad cujem VW-ovce da im Golf 2 i 3 lezi kao pegla... Vozio sam Golfa 2, i ono je smesno koliko se naginje. Skodu Octaviu nisam nikako mogao da pratim kroz krivine zbog toga. I onda posle toga sednem bas u Focusa, i osetim enormnu razliku! :D

ove sa VW kluba su pomalo ograniceni, pa me nerviraju. Al' imaju par zanimljivih delova foruma koje posecujem.
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:15h

dax92 piše: ove sa VW kluba su pomalo ograniceni, pa me nerviraju.
Ovde se naravno radi copy/paste i ide na VW forum mrgreen
Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:23h

totti piše:
dax92 piše: ove sa VW kluba su pomalo ograniceni, pa me nerviraju.
Ovde se naravno radi copy/paste i ide na VW forum mrgreen
Ovde se naravno radi copy/paste i ide na Pug forum, da vide s kime ih sve varaš :P
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

dax92

 

Poruka od dax92 » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:24h

lol ne padam na ucene! :p
ma citaj malo njihove teme u automobili clanova, pa ce ti sve biti jasno! :D
''ja ne bih zatamLJivao stakla, to vise nije u modi''
za golfa u losem stanju: ''super je, samo neke vece felnice, drugi stopovi, kristalni farovi, maska bez znaka, i obavezno u pod...'' :D
pa onda kad za jedno 20 automobila procitas da se najbolji na forumu (isti clan pise)
''svi su odlicne osnove za sredjivanje...''
Focus ST170
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

totti

Poruka od totti » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:25h

:P

VW forum je jedan od retkih gde nisam učlanjen :.!.:

@dax
Ja još ne videh forum gde nije isto tako i gde se za svaki auto ne savetuje da ide u pod :D
Slika

dax92

 

Poruka od dax92 » nedelja, 3. feb. 2013. u 10:53h

ma, svuda se savetuje onima koji se razmisljaju da li da spuste kola. Registruj se pa citaj samo prve strane za svaki model. :D
kad spustas Pezoa? Taman da upotpunis to sportsko oslanjanje, i sedista! hahahaha
Focus ST170
Focus SVT

Loyale
Poruka: 359
Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h

Poruka od Loyale » nedelja, 3. feb. 2013. u 11:53h

Samo jedan auto sam spustio i nikad vise. To je ok za neki vikend auto ali za svakodnevnu i porodicnu varijantu nema smisao.Pre 10god sam voleo da auto bude sto tvrdji i da urla kad ga nagazis a sad volim sto udobnije i necujnije a gume da budu sto veceg profila. Na BMW-u 730 imam 225/60 r15 letnje i 205/65 zimski set. Znam da bi mu 17 mnogo lepse cucnule ali bi izgubio na udobnosti a koji ce mi serija 7 ako ce da bude tvrd.

boki_ns
Poruka: 15
Član foruma od: ponedeljak, 21. jan. 2013. u 09:17h

Poruka od boki_ns » nedelja, 3. feb. 2013. u 21:33h

Sinoc na miseluku 3 auta se utrkuju. Prpoisno isekli krivinu, sreca pa sam bio malo nazad. :D Nisam imao vremena da svratim.
Izadji i bori se...

MIŠKE
Poruka: 418
Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h

Poruka od MIŠKE » nedelja, 3. feb. 2013. u 21:50h

Taunus 17m piše:Juce idem za sombor i vozim laganih 100 km/h , primetim kako mi prilazi nervozni vozac u mk3 golfu sa sve VWCLUB nalepnicama sa svih strana , cima levo , desno iza mene i planira da me obidje , pustim ja njega da me obidje i onako u obilazenju okrenem se pogledam kad dva mangupa onako smeju se , nista ja se njima nasmejem i pustim ih , i nastavi lik voziti oko 120 , prva sledeca krivina koju ja prolazim 140 do 150 bez problema on nabada kocnicu najstrasnije , prelazi u levu traku i sece je , kao da ide 200 a ne 100 , i ja tu popizdim , prodjemo krivinu spustim u trecu i nabodem gas , obidjem ga i nasmejem mu se dok sam obilazio , vidim primio se baja krenuo zamnom al' izgleda ja isuvise dobro poznajem teren posto sam drzao tempo 140 -160 , a on je samo postajao sve manji i manji u retrovizoru , a pritom i sekao krivine kao besan .,,, Nikad necu razumeti takve nabarene vozace koji misle da su najbrzi i najbolji a pojma nemaju ... Nisam ni ja neki poseban vozac , ali barem znam sposobnosti svog auta i sta mi put pruza , odnosno koliko mogu da isforsiram.
A ove što te preteknu pa još i provciraju, pa kad ih vidim kako cimaju onako kao nenormalni...jao pa to ko da je majmun za volanom a ne čovek! A što je najgore imam drugare koji tako voze svoje TDI karavane. Tako mene jedan sa Hondom Civic, al prc magistrala pa znam svaku krivinu, a doticni jok. mrgreen
Što se brže vozi to se bolje ladi.

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » utorak, 5. feb. 2013. u 02:53h

sasa_f1 piše:A ja taman hteo da postavim taj link. :D
Nisu to plave sijalice. Iste takve imam i ja u farovima, ovako po danu kad gledas u far, on je plave boje zato sto je sam sijalica,kao da je presvucena nekom plavkastom folijom, ali svetle sasvim belo.
Slika

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » utorak, 5. feb. 2013. u 10:47h

Lep je...

dragan.pv
Poruka: 407
Član foruma od: subota, 7. apr. 2012. u 17:35h

Poruka od dragan.pv » utorak, 5. feb. 2013. u 11:13h

jeste lep, petarda ko casa, samo je malo zadnji branik cuning... :haha:

ja se pre neki dan malo vozao sa drugarom ( naravno svako svojim autom :D ), g5 gti, tu smo negde...nismo se klasicno paljevinski potezali, vise kroz voznju, bilo je zanimljivo videti razliku u prirodi atmo i turbomotora sa 200ks...
ford focus 2 ph1 1.6b, 05/2012.-
renault clio 3 rs197 06/2011.-

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » utorak, 5. feb. 2013. u 11:24h

Nisam se ja potezao ali da napisem... Juce me obilazi nissan 350z, kako auto ide (tj kako moj ne ide :P ) a tek zvuk :wub: na vrsackim je tablama....
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

popovicvl
Poruka: 5657
Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h

Poruka od popovicvl » utorak, 5. feb. 2013. u 12:26h

Taunus 17m piše:Juce idem za sombor i vozim laganih 100 km/h , primetim kako mi prilazi nervozni vozac u mk3 golfu sa sve VWCLUB nalepnicama sa svih strana , cima levo , desno iza mene i planira da me obidje , pustim ja njega da me obidje i onako u obilazenju okrenem se pogledam kad dva mangupa onako smeju se , nista ja se njima nasmejem i pustim ih , i nastavi lik voziti oko 120 , prva sledeca krivina koju ja prolazim 140 do 150 bez problema on nabada kocnicu najstrasnije , prelazi u levu traku i sece je , kao da ide 200 a ne 100 , i ja tu popizdim , prodjemo krivinu spustim u trecu i nabodem gas , obidjem ga i nasmejem mu se dok sam obilazio , vidim primio se baja krenuo zamnom al' izgleda ja isuvise dobro poznajem teren posto sam drzao tempo 140 -160 , a on je samo postajao sve manji i manji u retrovizoru , a pritom i sekao krivine kao besan .,,, Nikad necu razumeti takve nabarene vozace koji misle da su najbrzi i najbolji a pojma nemaju ... Nisam ni ja neki poseban vozac , ali barem znam sposobnosti svog auta i sta mi put pruza , odnosno koliko mogu da isforsiram.
Koliko sam puta video ovakve budale. Jedan od najvecih mana RS2000 je sto je mator auto, pa kad vozim pod dobrim tempom, privlaci neke nedojebane likove da se dokazu, sto je normalno jer voze TDI. Video sam ljude (klince cesto) koji ce pod svaku cenu, krivine, pune line, suprotnog smera, hoce da pokazu da su brzi. Dosta sam puta bio na okidacu da nekom uzmem zivot samo da sam ga poterao jos malo i zatvorio. Zajebi, evo predji me (za sad...).

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » utorak, 5. feb. 2013. u 13:41h

Jel'se vazi ovo:

[youtube][/youtube]

?

Posle me je stigao kad sam stajao na semaforu posle nadvoznjaka, na Vidikovac sto ide.

totti

Poruka od totti » utorak, 5. feb. 2013. u 13:46h

Naravno da se važi :D
Slika

MIŠKE
Poruka: 418
Član foruma od: nedelja, 12. avg. 2012. u 10:40h

Poruka od MIŠKE » utorak, 5. feb. 2013. u 14:00h

@popovicvl
Da ne citiram ceo post, ali te mlade usijane glave uglavnom i pretiču starije mašine, još nijednog nisam video da se nameračio na noviji auto, samo se u mnogo slučajeva zahebu što mi je posebno drago.
Što se brže vozi to se bolje ladi.

dragan.pv

Poruka od dragan.pv » utorak, 5. feb. 2013. u 14:36h

popovicvl piše:privlaci neke nedojebane likove da se dokazu, sto je normalno jer voze TDI.
:rotfl:

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 5. feb. 2013. u 15:51h

totti piše:Naravno da se važi :D
ne vazi se, vazilo bi se da ste na 0:05 pod punim gasom se stustili u krivinu, na pola uzbrdice bili na 6700 obrtaja te videli ko ima bolje kocnice na dolazecem semaforu a sve to ukomponovali sa racunicom vremena otvaranja semafora da bi inajbolje uhvatili sledecu etapu koja se na dnu suzava u jednu traku a posle ovaj iza nema kud sve do skretanja za vidikovac gore a tad zbir svih faktora pa sta bude.(bolji zalet, prolazak kroz krivinu,performanse kola,cohones...)

salim se, i ovako su najvece sanse da prvi semafor anulira svu zajebanciju.

Inace ce sam odro sinoc renault clio 1,2 rekao bih, sve zenskim vozacem unutra :doh: A,sta kazete ?

totti

Poruka od totti » utorak, 5. feb. 2013. u 16:01h

:bravo:
Slika

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 5. feb. 2013. u 16:07h

hvala,hvala.

dax92

 

Poruka od dax92 » utorak, 5. feb. 2013. u 16:49h

i ja sam jednog Clia dobio sa semafora. Bio 1.4 16v. Krenemo mi jace sa semafora, i njoj se ugasi auto! hahahaha Da, zenska je vozila.
Focus ST170
Focus SVT

dragan.pv

Poruka od dragan.pv » utorak, 5. feb. 2013. u 17:52h

clio 3 sa tim motorom nije posebno brzi od fokusa sa 1.6b... dvojka je vec druga prica, hvata stotku za tek nesto preko 10s i simpatican je za voznju skroz. vozio sam jednog 150.000km, i malo ih je bilo koji su me ostavili u prasini. doduse, sad su automobili sve jaci, pa vise ne bi bilo tako, ali 2005. kad je g4 1.9tdi sa 90ks bio pojam brzine pokazati mu zadnju tablicu u malom resou je uvek navlacio osmeh na lice... :D

RS_cabrio
Ljubitelj životinja

Poruka od RS_cabrio » utorak, 5. feb. 2013. u 18:56h

ja se samo nasalih...mislim,stvarno je bila ta scena, al nisam znao koji je auto u pitanju kad je nategao agresivno od pozadi ( tesko zabu u vodu naterati),tek kad sam ga prosao sam video.

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“