Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Video clipovi

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
dule0911

 
Poruka: 13648
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Video clipovi

Poruka od dule0911 » nedelja, 29. sep. 2013. u 23:36h

Ovaj rus sa kamionom je bas moron. Nadam se samo da je ovaj u Focusu na vreme ugasio motor, mada sudeci po tome kako bespomocno stoji, mozda i nije :(
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 00:00h

Ma ne znam kuda će i oni preko takvog mosta. :doh:
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Poruka od Shomy_ksh » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 01:03h

[youtube][/youtube]
danas u Krusevcu...
a klincki trckaraju oko auta ko mi oko rostilja kad se okupimo hahahaha
Spoiler
Show
Slika
Slika
Slika
i naravno, ja uvek pored rostilja
Slika
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

dule0911

 

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 02:09h

Al bih ga slatko kaznio za ove smanjene tablice... I ne, nisam ljubomoran, samo mi je to totalno idiotski, makar zadnju da je ostavio normalne velicine ali ne morao je i nju da smanji :doh:
Fiesta!!

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Dedica i dve vlazne cice

Poruka od Vladan » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 14:12h

[youtube][/youtube]

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 14:28h

Range 8)
Slika

macaneli
VIP
Poruka: 9929
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h

Poruka od macaneli » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 14:35h

nemere golim rukama na tenk lol
ima se,moze se - nema se,mora se....

I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing

I ja sam vodio u Dascaru :-)®

zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 14:37h

Ne. Ipak veci hejt bacam na motoriste. Svi znamo koji je bezobrazluk u pitanju kod 90% vozaca istih.

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Poruka od Shomy_ksh » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 15:09h

[youtube][/youtube]
crkoh od smeha
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

Billy
Poruka: 574
Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h

Poruka od Billy » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 21:07h

[youtube][/youtube]
koja sprdnja :)

dule0911

 

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 21:43h

sasa_f1 piše:Ne. Ipak veci hejt bacam na motoriste. Svi znamo koji je bezobrazluk u pitanju kod 90% vozaca istih.
Cast izuzecima, ali potpisujem ovo.
Jedino sto bih se malo bolje branio da sam na mestu vozaca Range-a, nije mi jasno sto su mu vrata bila otkljucana uopste, i na kraju, stao je u sred ulice i cekao dok su mu razbili prozor i posle ko zna sta uradili... A imao je dete u kolima. Da sam na njegovom mestu, kao sto je neko napisao u komentarima na YT, rikverc i gazi gamad! Prosto neverovatno da neko moze da ima tako izopacen um da smatra da je put njegov i da se tako ponasa na motoru, pritom je svestan (u stvari mozda i nije) da je slabiji. A koliko sam primetio u par klipova od tih skupova, na svakom se ovako glupiraju, ako ne muce nekog konkretnog vozaca onda blokiraju ceo autoput da bi radili wheelie ili burnout.

Opet, u zadnje vreme vidjam dosta normalnih motociklista u saobracaju, ima nade da stvari idu na bolje, bar kod nas...
Fiesta!!

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 22:07h

ono verbalno 'on mi psovo mater i ja njemu' treba na tome i da se zavrsi..a za to gazenje 'gamadi' ima da popije debelu robiju, kao i ovi motociklisti koji su ga napali..al je suludo roknuti dzipom u jednog motoristu a okolo jos 200 njih..ne znam sta je on ocekivao..

koje, meni bi bas bilo extra da vozim kola a oko mene trista motora, ko da sam glavni..i bajkerima malo fali il da te zavole il da te zamrze kao vozaca kola..pa je na tebi..:)

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 22:30h

Eskalacija. Glupi i nervozi. Oni se zezaju, on trubi, oni ga cimaju, on udara, oni udaraju. On je trebalo da zna da nista kasnije nee stici na crveno i da se vozikao sa njima, kao sto Milan rece.
A ovi su bagra, samo tako. Ako vide da je covek nervozan i da zuri, mogu da ga puste, pa na semaforu da mu se smeju kako je glup. Ovako, pokolj.

milan_gt

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 30. sep. 2013. u 22:37h

ma ovaj nije zurio ni kad je bezao tako da zurbu iskljucujem..

dule0911

 

Poruka od dule0911 » utorak, 1. okt. 2013. u 00:21h

Za pocetak ne znamo sta se desavalo od samog pocetka, niti se vidi na klipu zasto je prvi put pregazio motor (koliko vidim nije i motoristu vec samo motor pregazio). Mozda su isto tako pokusavali da mu otvore vrata/obiju staklo? Da sam na njegovom mestu bio i da mi je dete bilo u kolima (a bilo je), verovatno bih uradio istu stvar, jer bih se osecao ugrozenim. 50 nervoznih motorista oko mene koji cimaju za vrata i hoce nesto da mi "objasne"?
S druge strane, mozda je startni incident bio mnogo blazi i tu se zajebao sto nije odmah reagovao, ako su ga isto tako opkolili. Da se razumemo, ja bih svakako ostao u kolima i ne bih izlazio napolje, njih zilion hoce da me ubede da nisam u pravu, cak i da sam u pravu, sedeo bih u kolima, pozvao policiju, makar i platio uvidjaj, pa neka naprave zapisnik i svi se lepo razidjemo kao ljudi. Tu je vozac range-a napravio gresku.
Dalje, svaki naredni put kad su pokusali da mu blokiraju put prosto ne bih ni stajao, makar ih udarao, naravno svo vreme ciljajuci najblizu policijsku stanicu.

raspisah se a nista pametno ne napisah
Fiesta!!

FM III
Vremenski policajac
Poruka: 8307
Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h

Poruka od FM III » utorak, 1. okt. 2013. u 01:10h

Ovo podseća na onaj snimak kada je motorista udaren na auto putu, samo što je ovde povredjen i vozač džipa, a njegova žena i deca traumatizovani.
Na snimku se oko 16. sekunde vidi prvo rasprava a onda i ubacivanje motoriste ispred džipa, te kočenje uz pogled iza sebe oko 26. sekunde.
Očigledno je da taj jadnik i nije neki vozač, tako da postupak motoriste je velika glupost koja je kasnije inicirala sve dalje dogadjaje. Po meni za svaku osudu motoriste i njegovih napaljenih drugara.
Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp

peca
VIP
Poruka: 2469
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
Kontakt:

Poruka od peca » utorak, 1. okt. 2013. u 04:21h

Ni jedan od ta dva postupka nije na mestu. Sve je trebalo da se završi samo na rečima i ćao zdravo. Ovako je par ljudi povređeno (psihički i fizički) zbog gluposti i nervoze dvojice i bezobrazluka jednog vozača.
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger :D
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf

Taunus 17m
Poruka: 1877
Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h

Poruka od Taunus 17m » utorak, 1. okt. 2013. u 06:58h

Ma bre obicna gamad , tacno se vidi da su krenuli u voznju sa idejom da prave probleme posto vecina njih nema ni tablice. A ovaj de*il koji je udaren je kriv za ceo incident , jednostavno ne mozes biti toliki retard da izadjes ispred auta i nabodes kocnicu i ocekujes da neces biti udaren . Da sam bio na mestu ovog lika u RR-u samo bih nastavio da vozim , on se zajebao kad je dopustio da ga isteraju sa auto puta.
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4

darko darko
Poruka: 3889
Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h

Poruka od darko darko » utorak, 1. okt. 2013. u 08:19h

Nebitno, meni ako bi se ovo desilo sa klincima na zadnjem sedistu, da ja vozim landrovera, veruj mi nebi mi pobegao ni jedan, ipak je to nekontrolisana rulja, vidis ipak kako se zavrsilo iako j ebezao, sve je dzaba, do zadnjeg, ali prvo bi pozvao policiju! to je drugi deo, neznam sta je to izazvalo da ga blokiraju !

milan_gt

Poruka od milan_gt » utorak, 1. okt. 2013. u 09:08h

pa sto ondak mi svaki auto u saobracaju ne grunemo kad nas tako isece ili zakoci ispred nas..ovo je brzina oko 60 ili ispod 60, motorista je pustio gas i neki se kujac okrece..da je tu range zakocio nista ne bi bilo..jer ga je namerno grunuo..pa nek snosi posledice..

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 1. okt. 2013. u 09:19h

A siguran si da motociklista nije namerno kočio iako za to nije imao nikakav povod što se tiče uslova saobraćaja, samo da bi provocirao reakciju?

Realno, sa snimka se i ne vidi šta je prethodilo, tj. kakva je čarka podstakla tog sa motorom da iskoči ispred RR i da krene da ga usporava... Mada, uopšte i ne kapiram psihu tih ljudi koji izađu da te blokiraju pa nabadaju kočnicu, da bi te isprovocirao da napraviš nezgodu. Dobro, imate nesuglasicu, ako niko nije oštećen teraj dalje...
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

totti
Poruka: 8536
Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h

Poruka od totti » utorak, 1. okt. 2013. u 09:43h

+1

Osim toga, na snimku se ni ne vidi da li ga je samo ovlaš dodirnuo, udario i oborio, ili ga čak možda nije ni taknuo.

Btw, jako lep grad, a ulice krpljene kao i kod nas :D
Slika

BojanM
BOFH
BOFH
Poruka: 7122
Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h

Poruka od BojanM » utorak, 1. okt. 2013. u 10:13h

New York, New York...

Uzgred, čitajući opise događaja po netu stekao sam utisak da je RR "samo" bupnuo motor u zadnji točak kad su već bili skoro u mirovanju, da li zato što je mnogo masivniji pa nije mogao da ukoči kao motor, ili je motor kočio dok se to nije dogodilo, ili nešto treće - više nije ni bitno. Činjenica je da su iza toga počeli da mu šutiraju kola ili šta već, vozač se usr'o, i ostalo je samo eskalacija događaja.
pozdrav, Bojan

Slika
Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

van
VIP
Poruka: 9043
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h

Poruka od van » utorak, 1. okt. 2013. u 10:36h

За разлику од возача РР-а , ја бих користио и рикверц .

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“