Filmovi
- Scorpio 696
- Poruka: 1378
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Re: Filmovi
e vidis nema jos prevod za ovu verz
prva na pb-u
Underworld Awakening[2012]R5 Full Line XviD-ETRG
probana sa prevodom koji si okacio.
prva na pb-u
Underworld Awakening[2012]R5 Full Line XviD-ETRG
probana sa prevodom koji si okacio.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
@Mosha
U buduce linkove stavljaj u "code" tag, na nasem forumu je Google bot veoma aktivan zbog lakse pretrage preko Google-a, ali necemo bas da nas neko povezuje sa bilo kakvim piratskim sadrzajem
U buduce linkove stavljaj u "code" tag, na nasem forumu je Google bot veoma aktivan zbog lakse pretrage preko Google-a, ali necemo bas da nas neko povezuje sa bilo kakvim piratskim sadrzajem

Fiesta!!
- Mosha
- Poruka: 272
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 21:39h
- Kontakt:
Aha, pardon
Scorpio vidis recimo meni taj prevod ne radi bas kako treba na kompu u BS Player-u a kad pustim film preko fleske na TVu radi odlicno.

Scorpio vidis recimo meni taj prevod ne radi bas kako treba na kompu u BS Player-u a kad pustim film preko fleske na TVu radi odlicno.
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
E bas me zanima dal ce da radi film na TV-u,nesto mi nije jasno zasto bi radio,mozda to zavisi od TV-a,moj cita slike to znam..
- Mosha
- Kontakt:
Mora TV da ima svoj media player koji moze da procita format video fajla. Npr. moj TV cita .avi fajlove. Naravno ima bagova, nekad ne radi zvuk na filmu itd pa sam vremenom naucio sta mu odgovara. Film mora biti u .avi formatu, ne veci od maksimalne podrzane rezolucije (npr. moj je obican HD i ako je rezolucija filma veca od 13xx ne moze da procita) a zvuk mora biti mp3, ne AC3 i cita sve bez problema.
Naravno taj media player ima i mogucnost citanja titlova tako da je sve vrlo prosto, prabacis na flesku film i titlove, ubodes u TV, obelezis titlove, obelezis film i gledas
Naravno taj media player ima i mogucnost citanja titlova tako da je sve vrlo prosto, prabacis na flesku film i titlove, ubodes u TV, obelezis titlove, obelezis film i gledas

- dule0911
-
Iz mog iskustva je uvek bolje juriti HTPC za ~100e nego traziti televizor koji ce da pusta sto vise formata, i time platiti vise TV totalno neopravdano. Sa HTPCom si uvek siguran, jeste da nije toliko komforno koriscenje istog ako nemas neki praktican daljinac za PC, ali je sigurnije da ce ti uvek sve raditi 

Fiesta!!
- mbole
- Poruka: 14975
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Lepo nadjes TV koj nema sve formate, ali moze da ze "prevari" pa da pomisli kako je ustvari neki drugi model koji ume da pusta razne stvari. Platis ga prilicno manje od onog koji je u sustini isti takav samo mu nije "enabled" dodatna funkcija.
Skoro sam drugaru prebudzio neki samsung koji faricki nije mogao da pusta nista sem slika, evo ga veze filmove sve u 16.
Skoro sam drugaru prebudzio neki samsung koji faricki nije mogao da pusta nista sem slika, evo ga veze filmove sve u 16.
Djak pesak 

- dule0911
-
Ma znam, ali generalno je komp bolji u svakom aspektu. Zasto da se mislim da li ce TV pustati full HD za 2-3 godine kad krenu sa nekom drugom tehnikom encodinga, a Samsung/LG/bla bla ne izbace noviji firmware za TV koji podrzava decode tog materijala? Ovako se uzme komp sa bilo kojom novijom integrusom koja podrzava hardveski h.264 decoding, i problem resen za narednih XX godina 

Fiesta!!
- Mosha
- Kontakt:
Kad sam kupovao TV nisam ga platio nista vise nego sto su bili ostali u toj klasi, gledajuci na dijagonalu ekrana, a danas verovatno svi imaju USB ulaz.
Naravno ici preko kompa je sigurica i generalno gledano to je najbolje resenje za kasnije, mada mene bi verovatno mrzelo da hook-up sve to
Naravno ici preko kompa je sigurica i generalno gledano to je najbolje resenje za kasnije, mada mene bi verovatno mrzelo da hook-up sve to

- dule0911
-
Mene nije mrzelo posto mi taj komp ujedno sluzi da matorci mogu da koriste skype i igraju karte, tako da je odlicno lego 

Fiesta!!
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A Sony?mbole piše:Lepo nadjes TV koj nema sve formate, ali moze da ze "prevari" pa da pomisli kako je ustvari neki drugi model koji ume da pusta razne stvari. Platis ga prilicno manje od onog koji je u sustini isti takav samo mu nije "enabled" dodatna funkcija.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
ja ninajendom tvu nisma cak ni probao da ustam film. povezem komp i ne razmisljam. a o volim da drljam po netu na vecem ekranu.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Vidim da se pominje neka nova verzija (?),
ovo je pravi dobri B film, bioskop Odeon ...
The Killer Elite
http://www.imdb.com/title/tt0073240/
Ako hocete automobile i vixen ribe, nema boljeg od Russa Mayera,
za pocetak
Faster, Pussycat! Kill! Kill!
http://www.imdb.com/title/tt0059170/
ovo je pravi dobri B film, bioskop Odeon ...
The Killer Elite
http://www.imdb.com/title/tt0073240/
Ako hocete automobile i vixen ribe, nema boljeg od Russa Mayera,
za pocetak
Faster, Pussycat! Kill! Kill!
http://www.imdb.com/title/tt0059170/
- shakal_86
- Poruka: 437
- Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h
Evo nekih besplatnih sajtova za gledanje uzivo sa prevodom.
http://www.svetfilmova.net -extra sajt za strane filmove najnoviji jos ih nema u nemackim bioskopima.
http://www.milversite.net/ -domaci i strani sa prevodom za neke filmove nece da pusti dok se ne ulogujete.Registracija je beslpatna.
http://www.svetfilmova.net -extra sajt za strane filmove najnoviji jos ih nema u nemackim bioskopima.

http://www.milversite.net/ -domaci i strani sa prevodom za neke filmove nece da pusti dok se ne ulogujete.Registracija je beslpatna.
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Malizia, italijanski film, zanimljivo bese to decacko doba
..

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
opak film. "Sta to radite? (on "pita macehu), "tucam te"(ona mu odgovara), i to je bio prevod na RTB1, verovatno '79-'80.cedo86 piše:Malizia, italijanski film, zanimljivo bese to decacko doba..
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Samo malo pojasnjenje
, u tom trenutku je jos uvek kucna pomocnica koja treba da postane oceva verenica, dakle odredjene granice nisu predjene..sve u svemu jedan saljiv nikako preozbiljan film, ali veoma uzbudljiv..prija za promenu neki ne-engleski, evropski film, mislim engleski pored maternjeg skoro pa svima dodje kao domaci
..

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Sad ste postigli efekat da još više volim i cenim Malizia proizvode, koje inače koristim... 

- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
mnoooogo dobar...vredi pogledati
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- Zelj@
- Poruka: 529
- Član foruma od: nedelja, 19. jun 2011. u 20:56h
Dva urnebesna lika Mortadelo i Filemon ponovo u akciji,siguran sam da ste svi gledali 1 dio.Evo i 2 dio ima i torent al ne mogu naći prevod
Bar ne na titlove.com ako neko nadje neka javi.
Nažalost onaj mršavi cvikeraš iz 1 dijela više ne glumi
torent
[youtube][/youtube]

Bar ne na titlove.com ako neko nadje neka javi.
Nažalost onaj mršavi cvikeraš iz 1 dijela više ne glumi
Kôd: Označi sav tekst
http://thepiratebay.se/search/Mortadelo%20and%20%20Filemon/0/99/0
[youtube][/youtube]
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Upravo pogledao. Solidna klasicna Fast 'n' Furious limunadica, dobar nacin da se ubije sat i po vremena gledajuci nesto sto volis.Shomy_ksh piše:mnoooogo dobar...vredi pogledati![]()

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- makinjo
- Poruka: 313
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h
http://www.imdb.com/title/tt1568346/ Ne znam da li je bilo ali odlican film 

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
ja ga skinuo,nikako da ga pogledma,stoji mi vec dugo ovde. Ova devojka mnogo ruzna,odbojno mi izgleda,mada ga ljudi hvale kao film.
- makinjo
- Poruka: 313
- Član foruma od: ponedeljak, 6. dec. 2010. u 22:09h
Ma kao da su se trudili da je poruzne sto vise. Mada je malo anoreksicna za moj ukus. Sad sam saznao da je ustvari film svedski samo da su ga ameri obradili. Svedska verzija ima tri dela.
Nemoj da ti stoji pogledaj
Nemoj da ti stoji pogledaj

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
..akcioni 
sent from white land..

sent from white land..