zašto,kako,koliko,zbog čega... ne znadem

Samo mi nije jasno zasto se samo Toyotama, Hyundaima, KIA-ma, Hondama zaglavljuje gas, otpadaju rucke, zaglavljuje volan. I to sve bas u Americi?dule0911 piše:I sad ce neko za prvu sliku da kaze, Kia je krs.
Hocu da kazem da je krs, ali kolegi koji vozi pro ceed, moram malo da ga za.ebavam. I on mene proziva za forda. Sve je to ono kolegijalna zaebavancijadule0911 piše:I sad ce neko za prvu sliku da kaze, Kia je krs.
Stvarno ne kapiram sivonju koji je toliko vukao vrata da je odvalio kvaku. Tesko mu bilo da namaze kedere glicerinom i da razbije led oko ivica vrata.
Zato sto im je auto industrija posrnula jer vecina kupuje upravo Japance i u zadnje vreme koreance (korejce nzm). Naj jace mi je bilo kad se Toyoti zaglavio gas i (kao) auto poceo nenormalno da ubrzava i na kraju svi izginuli a za to postoji i panicni audio zapis putnika iz Toyote.Pa i da se zaglavio gas,koliki mentol treba da budes da dozvolis da ti auto ubrzava par minuta i da izgines? Sta,zaglavio se i menjač u "D" pa nemoze da se prebaci u "N"? Jel su i kocnice otkazale pa da nemožeš da ga zaustaviš? To mi zvuči kao scena iz loših akcionih filmova.popovicvl piše:Samo mi nije jasno zasto se samo Toyotama, Hyundaima, KIA-ma, Hondama zaglavljuje gas, otpadaju rucke, zaglavljuje volan. I to sve bas u Americi?dule0911 piše:I sad ce neko za prvu sliku da kaze, Kia je krs.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
U nekoj apstrakciji, "koliki mentol treba da budeš" za bilo koju vanrednu situaciju u saobraćaju, iz ma kog uzroka? Pre ili kasnije će se to desiti nekome ko nije snalažljiv, ne razmišlja logično ili u krajnjoj liniji nema šta da traži za volanom, i onda postane deo statistike.Loyale piše:koliki mentol treba da budes da dozvolis da ti auto ubrzava par minuta i da izgines?
Tako je kod mene u Fiesti. Imam taj nastavak, ako treba da sipem iz kante. E sad, interesuje me da li se ta metalna krilca otvaraju kad je auto zaključan? Recimo, ostavim ja auto na parkingu, i dodje neko otvori mi poklopac od rezervoara, i ako ima nešto nalik onom levku (koji nije ništa specijalno, običan levak) i da mi u rezervoar sipa pesak, recimo? Video sam na owner.ford.com sajtu da ima da se dokupi čep za zaključavanje rezervoara (košta negde oko 20-30 dolara), ali u Grandu su mi rekli da kod njih ne može da se naruči (možda je to samo za američko tržište, ne znam).Talladega_500 piše:Glupo na slici je sto novinar kaze da se plasticni adapter mora koristiti da se sipa gorivo.
Noviji Fordovi nemaju klasican cep na rezervoaru vec je zatvoren posebnim "metalnim krilcima" koja se otvaraju samo ako se pritisnu odgovarajućim pištoljem za nalivanje goriva ...
Ovaj plastični levak sa slike je "dodatak" koji imate u gepeku automobila ako vam zatreba da ručno iz kante dolijete gorivo ...
A lepo su upustva i napisana sa unutrasnje strane vrata od rezervoara.
Alvirovići kad lupe, tu pomoći nema. A i emisija im sve više postaje PUTOVANJA a ne automobili. Koliko li su puta samo išli u Grčku, Crnu Goru, i onda to furaju celo leto.Talladega_500 piše:Izvinjavam se ako je vec bilo ...
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni