Danas zapazih jednu, za mene, zanimljivu situaciju..
Mozda toga ima u vecim gradovima ali u Cacku nikad nisam naleteo na ovo..
Ali u Kragujevcu sam ovo zapazio..
Danas dok sam cekao druga na ovom mostu zapazih pored mene coveka sa toki vokijem (valjda se tako pise

) i sad gledam sta on radi tu..
Kad ono, 2 pandura stoje na nekih 30-ak metara pravo ka centru, 2 pandura levo ka cacku, 2 pandura desno ka batocini i 2 pandura ovamo preko lepenice, odmah preko ove pruge. I ovaj pandur u civilu gleda, osmatra situaciju i gleda kad prelaze vozaci raskrnicu da li su vezani, i ko nije samo javi pandurima. tipa kao sto su navatali moju profesorku matematike. Zena nevezana i kad je videla pandura krene u sred raskrsnice da se vezuje.. Ovaj u civilu odmah pandurima. Samo rekao: sivi reno klio. Bap, odmah zaustavljaju, jer zena nema gde da ode, pokrili su sve 4 strane.. i kaze zeni, vi niste bili vezani, vezivali ste se u sred raskrsnice. Zena se pogubila, otkud oni znaju

.. I tako dok sam cekao druga jedno 10-ak min i stajao sam pored ovoga u civilu, zaustavili su mnogo vozila..
Inace na toj raskrsnici su svakodnevno panduri, idem tuda na fax svaki dan i u 90% slucajeva ima po neki pandur, ali ovu situaciju sam danas prvi put zapazio..
Opet kazem, mozda ima toga u vecim gradovima i mozda je to normalna situacija ali ja se nikad nisam sreo sa tako necim i bilo mi zanimljivo pa rek'o da podelim sa vama.. evo slike raskrsnice..

Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R