pinokio piše:tesko je reci na osnovu slike da li ti je veliki ili mali![]()

pinokio piše:tesko je reci na osnovu slike da li ti je veliki ili mali![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Ali cekaj, zastodax92 piše:Ja posle ili pre svake voznje ocistim lanac i zupcanike, pa posle "nauljim".![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Prvo cestito na novi bicikal neka te odlicno sluzi dok ne pojeftini benzin pa da se vratimo na autadule0911 piše:Nije valjda pisackom?
Danas preuzeh novo prevozno sredstvo
![]()
![]()
I jedna sa branicima koje sam skinuo pre voznje.
![]()
Generalno sam zadovoljan, bajk mi je dosta udobniji na ravnom, uzbrdo je isto udobniji ali nije drasticna razlika. Zato klizi, mnogo se lakse okrece nego Gecko, mnogo lakse postizem brzinu, lepsi mi je osecaj dok ga vozim, lepsa pozicija za volanom... Zadovoljan sam
Moracu da skapiram sta radim pogresno kad se penjem uzbrdo, jer posle penjanja me malo bole ledja (ne kao pre neki dan kad sam isao sa Geckom, ono je bilo bas lose).
Generalno svo vreme sedim, ne stojim nijednom, napravim poneku pauzu ako se umorim... Sta radim pogresno?Jel treba da se dizem iz sedista tj stojim na pedalama dok motam ili...?
Sto jest jest-teska si picajzladax92 piše:Nije za javnost cime ih cistim!Najvise zbog prasine i kamencica sitnih. Teska sam picajzla!
Zupcanik, ali da, shvatio sam tefordst piše: * "krug"-ne znam bas kako se na sprski kaze al mislim da znas na sta mislim
Zbog takvih puteva sam odustao od prodaje Alpine, pa cu je sredjivati za sebe. Treba da promenim srednji pogon (ili bar patronu, pa da namestim samo da mi radi mali zupcanik), i pozadi lezajeve, pa da je djiram po gradu.dule0911 piše: Ma zezam se za Avalu, i da poznajes put ja se sa tvojim gumama ne bih usudio da idem tako brzo po onim zakrpama, gore od kaldrme.