Cene goriva
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Re: Cene goriva
U NS na EKO-u citavih 1din jeftinije
..

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Dinar po dinar - pogača
U ovom slučaju je to baš tačno, jer na pun rezervoar uštediš taman za veknu hleba

U ovom slučaju je to baš tačno, jer na pun rezervoar uštediš taman za veknu hleba

- totti
- coanew
- Poruka: 112
- Član foruma od: petak, 17. dec. 2010. u 11:44h
http://www.021.rs/Info/Srbija/Benzin-ce ... inara.html
bice rata
mogu jos da dodam da ako bude praksa kao do sad da bi plin trebao kostati 100 din
(ne dao bog )
bice rata

mogu jos da dodam da ako bude praksa kao do sad da bi plin trebao kostati 100 din

- knez91
-
- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
nije problem ako ono ode 10-20-30 dana na 200 din zbog (sto ne daju iranu da izvoze ako se en varam) nego je problem sto kada se zabrana ukine ova nasa stoka nece vratiti cenu dole....
mada ovo je tesko verovatno, da ode 10din ali da ode na 200
mada ovo je tesko verovatno, da ode 10din ali da ode na 200

Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Problem je malo širih razmera i videćemo kako će teći kriza oko Irana. Može se vrlo lako desiti da ovo bude još jedna naftna kriza, a istorija kaže da kada takva kriza prodje pad cena je uvek slab ili nikakav.
Situacija iz '73-će - benzin je poskupeo za četiri puta, doduše ne odjednom. Ok, bio je džabe pre toga, ali nikad više nije bio tako jeftin. Niti će ikad i biti kao što je bio pre npr 5 godina.
Situacija iz '73-će - benzin je poskupeo za četiri puta, doduše ne odjednom. Ok, bio je džabe pre toga, ali nikad više nije bio tako jeftin. Niti će ikad i biti kao što je bio pre npr 5 godina.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- totti
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Kao da više nigde nema nafte, već samo u Iranu...
...nego ona naša stara i dobro poznata praksa se nastavlja.Špekulanti sad na posao.

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
MONDEO 2.0 tdci mk4 titanium x
- knez91
-
gorivo za nekog jeste skupo za nekog ne, ali kada se uzme sa prosecnom platom koliko se moze kupiti , realno odrase nas.....
ali sa druge strane kada uporedim sa drugim prevozima (ovde po ns-u) voznja kolima i nije toliko skupa... sramota je da mi je mesecna 35e, a da mi za gorivo (ed) trb oko 60e) da bi isao na fax svaki dan, sto znaci da se na 2 mesecne DJACKE vec isplati ici kolim, da ne govorim o radnickim koje su po 5.-6k din... ili recimo put temerin bg izadje oko 20e (sa putarinom) a bus me izadje 15e .. sto opet zbog cimanja po bg-u (vas gsp) zbog 500din se ne isplati cimati...
ali sa druge strane kada uporedim sa drugim prevozima (ovde po ns-u) voznja kolima i nije toliko skupa... sramota je da mi je mesecna 35e, a da mi za gorivo (ed) trb oko 60e) da bi isao na fax svaki dan, sto znaci da se na 2 mesecne DJACKE vec isplati ici kolim, da ne govorim o radnickim koje su po 5.-6k din... ili recimo put temerin bg izadje oko 20e (sa putarinom) a bus me izadje 15e .. sto opet zbog cimanja po bg-u (vas gsp) zbog 500din se ne isplati cimati...
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ne zive svi na 5Km od posla/faxa. Poveliki je Bg.
Ja kad idem kolima ubijem skoro 80Km dnevno (Bataja-Dorcol (gde zena radi)-Vozdovac (gde ja radim)-Dorcol-Bataja.
Al zato im je Bg-voz, stvarno pogodak. Ja od Aprila kako je proradio idem njime, a kolima samo u posebnim situacijama. Bar 200 evropskih manje za gorivo mesecno. Malo li je na ovu skupocu?
Ja kad idem kolima ubijem skoro 80Km dnevno (Bataja-Dorcol (gde zena radi)-Vozdovac (gde ja radim)-Dorcol-Bataja.
Al zato im je Bg-voz, stvarno pogodak. Ja od Aprila kako je proradio idem njime, a kolima samo u posebnim situacijama. Bar 200 evropskih manje za gorivo mesecno. Malo li je na ovu skupocu?
Djak pesak 

- knez91
-
pa oko 40km mi je kuca fax, da idem svaki radni dan na fax (20x) to mi je 800km mesecno.... sto ako koristim D2 je 6300, a trb bi da nadjem neko drugo gorivo malo jeft,,, tako da bi bilo jos jeftinije od ovoga... ali da kazem da bi me mesecno izaslo 5000din..... sto je skuplje od mesecne za 1500din... a vreme koje cu ustedeti, dnevno bi vise od 2 ata ustedeo...
ali i to sto kazes, ipak mislim da si ti malo podalje od posla . Ne znam kakve su cene karata u bg-u ali ovde je tako dovedeno da ti se na jednu radnicku isplati ici do 50km od kuce na posao.....
ali i to sto kazes, ipak mislim da si ti malo podalje od posla . Ne znam kakve su cene karata u bg-u ali ovde je tako dovedeno da ti se na jednu radnicku isplati ici do 50km od kuce na posao.....
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Bila je oko 3200 (cini mi se) za drugu zonu, a sada je 2600, to jest izjednacili su cenu mesecne karte bez obzira na zonu.
Meni je izlazilo oko 2000km samo do posla (25*80=2000), pa od toga jos lep deo kroz centar grada u doba najvece guzve, a jos kad si vec na poslu, uvek svratis negde. Mnogo.
Meni je izlazilo oko 2000km samo do posla (25*80=2000), pa od toga jos lep deo kroz centar grada u doba najvece guzve, a jos kad si vec na poslu, uvek svratis negde. Mnogo.
Djak pesak 

- Pančevac
- Poruka: 1295
- Član foruma od: subota, 13. mar. 2010. u 21:57h
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Sta se desava sa plinom..? Juce na Lukoil-u 76din.. 

- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
pa dinar slabi, uvozni plin placaju u evrima tako da se i cena plina dize 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Ko da se kljukaju viJagrom, jebu nas bez prestanka 

- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4940
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
jebu ne vade ni malo 

- BokiRS
- Neizleciv
- Poruka: 4457
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 08:18h
Ma sami smo krivi, cutimo dok nas hebu
Chip tuning za Ford-ove
viewtopic.php?f=94&t=19067
viewtopic.php?f=94&t=19067
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Sve je na granici isplatljivosti, da ideš prevozom na posao koji ti je udaljen do 15 km mesečno ćeš uštedeti nekoliko hiljada ali ćeš izgubiti ~100 sati života, a opet noćni prevoz se plaća posebno i nije uračunat u markicu, što znači da su skuter ili bicikla ipak najbolje varijante, naravno za onoga kome život nije mio 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- knez91
-
sta nocni posebno, nije valjda da ne vazi markica nocu?
ovde u okolini ns-a je ista situcaija, ja sam udaljen nekih 20ak km od ns-a, a na jedn radnicku kartu se isplati ici kolima na posao jer je ona oko 7000din.... a gorivo (dizel) mozda izadje nesto vise, plin je malo jeft...
ovde u okolini ns-a je ista situcaija, ja sam udaljen nekih 20ak km od ns-a, a na jedn radnicku kartu se isplati ici kolima na posao jer je ona oko 7000din.... a gorivo (dizel) mozda izadje nesto vise, plin je malo jeft...
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Ja cenim da namerno dizu sad cene,zato sto ih na prolece uvek spustaju.. Pa ce sad da dignu,i onda kad spuste ima kao da bude pojeftinjenje,a u principu ce biti iste cene kao pre 10dana..
- sierra 20i
- Poruka: 439
- Član foruma od: ponedeljak, 22. jun 2009. u 14:08h
po ns-u u zavisnosti od pumpe ima i po 4-5 din razlike u ceni gasa...na nekima je bilo 68,90 a na nekim 74 din jutros sipao po 76.5 i onako bzvz upitah pumpadziju za te razlike u ceni a on se izdrnda u fazonu koji Q sipam kod njih kad ima jeftinije. Doslo mi da mu otmem onaj pistolj iz ruke i zveknem ga njime po glavi 

- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
Znam da smo Fordasi, a Fordasi vole da voze svoje aute, ali ajmo da na nivou foruma koliko mozemo da smanjimo voznju na najneophodnije, posebno mi koji zivimo u manjim gradovima. Daj da im uteramo karu makar malo. Pare koje preteknu mozemo iskoristiti na