stoka primitina.Moja teorija je da smo kao nacija na takovm nivou da nam je i fica previse,a kamoli sva kola dostupna danas za mali novac. Jednostavno,prekocena je evolucija i nismo zreli za sve ovo danas.Vladan piše:Ljudi su idioti. Opet dva najbolja grafita: 1. Malo nas je al'smo govna. 2. Kill all humans.
Sad pre neki dan kad sam isao za Kraljevo, neki pretice i ne moze da stigne, presao u moju traku, i ja kocim i on prodje, i dok prolazi vidim ga ljober sa zenom ljoberkom, i smeje se i pokazuje joj kao "al sam izradio glupana, morao je da koci ha ha ha.". Dobro, ne znam sta je mislio i pricao, ali tako sam doziveo. Mogao je bar da mahne u znak zahvalnosti. Nemam to na snimku, tad je baterija vec bila otisla.
Ovde blizu kuce, idem jednosmernom, iza coska izlece 101 sa nekim ultra zelenim, narandzastim, felnama, spojlerima, spusten, ma ludilo, jede zivu decu, pravo u suprotni smer, na mene, i jedva se nakani da stane, i jos me besno gleda, nesto sam mu kriv. Valjda je njegova ulica, on je Harkanov naslednik, sta li.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=656444