Danas mi ćaleta zaustave panduri jer je na ibarskoj obišao na nizbrdici 2 šlepera preko pune. Jao kao da mi je neko dao 500 Eur. Sve te godine kenjaže,

Izvlačim ja dobro uzbrdo

Ovo sto si napisao bas i nije dovoljno definisano.RS_cabrio piše:ne spori da je kriv nigde. ne znam znake i pravila za bicikliste,al kaze da je znak za motoput ostao pre ukljucenja na mostu koje je koristio.
- Tokom noći između 3. i 4. oktobra, nakon proslave svog 18. rođendana, sin poznatog biznismena iz Vranjske Banje uzeo je auto koji je dobio od oca za rođendan. Sa mlađom devojkom, pijan i bez dozvole, vozio se Vranjem, a onda je u Nemanjinoj ulici u centru grada pokosio banderu naočigled prolaznika.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
Pa jeste u parama, ima para, ali konj ne razmišlja da sutra kada njegov dragi sin bude divljao može da pogine ili još gore pogine i odvuče još nekoga u smrt. Tada mu nikakve pare neće vratiti sina.dax92 piše:Fora je u parama. On ocigledno ima da se razbacuje, dok drugi mnogo teze sticu pare, pa onda i paze kako ce da trose.
Onakav idiJot ce opet tako nesto da uradi.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()