To sto od nekog ko vec krsi propis ocekujes da ce neki drugi da postujeVladan piše:Moja ideja ne krsi princip o izbegavanju udesa, Jednostavno, kaze,
"ko vozi po propisu duzan je da se uveri ..."
"ko ne vozi po propisu, za njega ne vaze pravila o prvenstvu, te je duzan da se uveri ...".
Stvarno ne kapiram sta je tu cudno, pogresno, ...
Ajde procitaj ponovo sta sam napisao. Ne primenjuje se pravilo o prvenstvu (posto ga uopste i nema), ali se primenjuje tvoja i njegova obaveza da se ne sudaris ako mozes. Zato je i odgovornost podeljena. Pricam o dgovornosti za udes.Isto tako za primere sa jednosmernim ulicama. Koliko sam ja mogao njih da vidim, mogli su i oni mene. Zasto bi se u tom slucaju primenjivalo pravilo o prvenstvu, nemam pojma. Nek lepo stane i nek ceka zgodnu priliku da nastavi.
menjaju tablice, samo po slici prepoznavanje, crni a 6 zatamljena stakla, ima tamno sivi volvo s....RS_cabrio piše:Auto put na nBG sinoc, potez izmedju zmaja i grada. Crni audi BG 5 (jbg zaboravih ostale cifre) -DZ . Presretac. Uhvatio nekog tipa sa astrom koji je isao brzo
nije me uslikaloblackbird700 piše:ekipa, probat ću ovdje, iako ne znam koliko ljudi ima iz BiH..
negdje oko ulaza u RS, ruta od juga prema sjeveru (tamo od viteza pa prema doboju, ugrubo) vozim iza nekog austrijanca 85-90 kmh, ograničenje 60 (tek kasnije vidio ograničenje, kad je prekriženo bilo).. ima onaj fiksni radar, uz cestu, počelo je nešt blicat na njemu, samo ne znam kakva je procedura za dalje..
jel to ono da počne blicat i blica, ili i uslika pa stigne čestitka?