Ne bih davao vise para
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Od najlosijeg ka najboljem (za mtb) : tourney,altus,acera,alivio,deore,slx,xt,xtr. Ne treba ici ispod 8-ofaza za ozbiljnije rekreativce.dax92 piše:Na razumem se mnogo u ove tipove opreme, pa ne znam u kom su rangu ovi delovi na Meridama.
Na Roadsteru je zadnji menjac Shimano Altus black, prednji neke cifre (stvarno ne znam koje), logan kocnice... Identicnu opremu imam na Alpini koju sam vozio 2 godine. Kocnice super koce, ali je jako slab aluminijum, i brzo se izlizao urez za sraf na zadnjim (par puta sam stelovao kocnice), sa menjacima nisam imao nikakvih problema, uvek su dobro radili i nisu stelovani posle kupovine.
Da je neka ozbiljnija Shimanova oprema (SORA, TIAGRA, ULTEGRA...), mogao bih vise da pomognem.
kupi novu kacigu.dule0911 piše:Ajd tebe cu da pitam jer se vrv bolje razumes... Koliko se isplati dati na kacigu? Ocu neku koja je:
1. Sigurna, znaci da me zastiti (dal treba da buce meksa ili kruca, ne razumem se)
2. Da nije od materijala koji ce se lako usmrdeti od znoja
3. Relativno dobro ventilisana
4. Lepa - relativan pojam, kakva god da je, postoje folije
Npr ovo, jel valja? Posto je polovna, da li treba da brinem o smradu ili ce jedno dobro pranje resiti problem? Ne bih da se kuvam u tudjem znoju
http://www.cikloberza.com/show.php?id=63498
moze da bude mnogo skuplje nego da vozis R1milan_gt piše:to mu dodje da isto kosta voziti R6 i bajs, po predjenom km..
nisam stigao dati podmah odgovorim.dule0911 piše:Odlucio sam... Uzecu ovaj Mirage Pro sutra. XXL ram, dajem moj bajs i doplacujem, sad da li cu 150e ili malo manje videcemo.
Zadrzacu svoje gume i rogove, i naravno boraniju tipa svetla/torbicu/flasu itd.
bol u ledjima ti kazuje da treba da promenis ram koliko i zamena kvacila kad osetis da ti auto vuce u desno.dule0911 piše:@pinokio
Zakljucio sam jer sedim pogrbljeno i to bas u tom predelu ledja koji me boli. Lulu tj volan ne mogu da izvucem vise, sediste sam izvukao koliko sam mogao i opet nogu ne mogu totalno da ispruzim kad pedalam. Cak mi je sediste izvuceno preko granicnika na sticni, pa opet nije dovoljno.
...
tesko je reci na osnovu slike da li ti je veliki ili malidule0911 piše:Vise od 1h vec vozim.
Znaci, onda bi meni bio XL ram po meri? Moracu sutra da proverim dobro koja je dimenzija.
Sad cu da okacim i slike od MiragePro tog sto planiram da uzmem.
ma ne smaras. nesto radim u pozadinidule0911 piše:Znam da je tesko sa slike, jbg
A sta mislis, kako bi se veliki ram negativno odrazio na mene/voznju? Zbog tezine rama bih teze isao ili nesto drugo?
Sry sto te smaram
Paaa i nije bas takomilan_gt piše:pa ti se vise oslanjas na jaja nego na dupe..